Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz werszomjas #7567 üzenetére
Privát ment!
-
mexicanraven
senior tag
Most utaztam at nemreg kb egesz europat, es olyan free wifit nem leltem amire csak ugy "siman" ra lehetett volna csatlakozni, mint ahogy pl a plazas mekiben.
Lehet ha bementem volna fogyasztani vagy akarmi akkor kaptam volna jelszot vagy valami, de igy semmi.
Free wifi egyedul a konpon volt, de ott se tul gyors.when the sun shines, we'll shine together
-
mezis
félisten
Igen, az ilyen "levehető antennás" (van ezekből olyan, amikor már egy kis parabóla antennát is hozzáépítenek, de azok sokkal drágábbak). Ennek az antennáját lehet cserélni nagyobb nyereségűre.
Első kísérletnek megteszi, igyekezzen úgy parkolni, hogy "belásson a kasszákhoz, de semmiképp ne legyen közben takarás.
Nem tudom, hogy a kutak hova telepítik a WiFi antennájukat, van egy olyan érzésem, hogy inkább a beltérre - nassoljon, kólázzon közben a kuncsaft....
mezis
-
wwhy
veterán
Agip kutaknal a parkolobol nagyon jol lehet wifizni, legalabbis Mo-n
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Bambanő háza tája
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- StarCraft 2
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Logitech G Pro X Wireless
- Újszerű Garmin Venu 3 eladó
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest