Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
#33253120 #49643 üzenetére
Tavaly kétszer én is jártam arra, ráadásul bicajjal, annyira nem vészes, de outival nem biztos, hogy a legjobb. Zola007, ha jól tudom nem outival, vagy hasonlóval teker, ha teker.
Más:
Akinek szlalomozni támad kedve, várjuk szeretettel a Vámospércsi úton. Pár napja aszfaltozták, erre a hét elején az út közepén lévő csatornafedlapok körül feltúrták, így lehet szlalomozni, hihetetlen ami művelnek.
A Faraktár-Hajnal csomópontnál lévő zebránál is felmarták az aszfaltot, csak nem értem, hogy ha már belekezdtek, akkor miért nem csinálják meg minél előbb, mert nem kicsit fogja meg a környéken a forgalmat.
A Monostorpályi úton is az egyik kereszteződésnél egy kb. 30*30 cm-es lyukat vájtak, amit szépen elkerítettek. Vagy két hét alatt nem volt idejük befoltozni.Kicsit azt érzem, hogy direkt szopatják a jó népet.
Megint más
:
Eladó egy Helly Hansen galléros póló még tavalyról, de teljesen új. Netről rendeltem, és az ottani kép alapján kicsit sötétebb kéknek gondoltam. Nagyon világos kék. Múlt héten láttam kirakva a Dockyardban 18-19k-ért.
Ez lenne az: [link]
Mérete "S"-es.
Ha esetleg érdekelne valakit, az írjon rám.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Trollok komolyan
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- További aktív témák...
Állásajánlatok