Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Nem is szoktam, PC-n le van tiltva, blokkolva, mindenezve. A telefonon lustább vagyok ott még nem kerestem meg hogyan tudom teljesen eltüntetni, a hülye Facebook reklámokat is onnan látom. Meg az unatkozó emberek képesek a YT videókat Facebook reelsbe áttenni. Valahonnan úgyis szembejön az emberrel.
Tavaly, meg tavalyelőtt az volt a baja az otthonülő anyukáknak meg nyuggereknek, hogy le van nyírva mindenkinél a fű és a méhek nem tudnak virágport szedni, nincs méhlegelő (mert ugye vadvirágok nőnek az udvarodon, ha nem nyírod le, véletlenül sem méteres fű meg gaz
), előtte években is volt valami, de már nem emlékszem micsoda amire panaszkodtak. Mondtam is, hogy na vajon idénre mit fognak kitalálni, mert minden évben van valami új és az előző kifúj (a kutyásmacskás posztok már nem ütik meg az ingerküszöböt nekik, meg azt amúgy is tolják mint a levegőt tüdőbe) hát már megvan az idei, a robotfűnyíró az sün gyilkos. Minden második robotfűnyíró hirdetés alá be van téve legalább 10 sünös fotó. Ezek rosszabbak, meg hülyébbek, mint az aszfaltra ragasztósok. Bár még mindig jobb, ha a digitális világban maradnak, de jobb lenne, ha a kopor.... Szóval valahol máshol lennének.
Abba nem is megyek bele, hogy a szétvágott sünös képeket biztosan nem az a kacat robotgép okozta ami elkezd berregni egy közepesebb fűcsomón és visszatolat
, hanem rendes benzines volt az amit rátoltak mert nem vették észre.
Visszatérve, nagy kedvenc még az eljárás indult szöveg minden videón, mikor több helyről jelezték már, hogy az eljárások nagy része megáll és szekrénybe dobják kb. Sok értelme van akkor, ez is csak a nézők hergelése meg jóllakatása. És teljesen valós is, nemhogy kevesebben lennének, egyre több az idegbeteg az utakon, mert akit el is kapnak csinálja tovább ugyanúgy.
Nem is csodálom, hogy mindenki idegbeteg, kattints bárhova mindenhol a fos ömlik meg a hülyeségek. Én is hárítom át tovább a PH tagokra.
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...
- ÚL Lenovo és DELL Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest