Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Ezaz! Én a korábbi karaktereimnél annyira nem adtam a kiberverre, csak az alapokat, mint a dupla ugró láb, gerinc a több cipelés miatt, stb. és ott a Test kellett ehhez, igazából pont a mostani karit akartam ebbe az irányba elvinni, de most így "rá is vagyok kényszerítve".
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
lo_jo
senior tag
Példa kedvéért, hasraütés számokkal: adott 20-as karakterrel egy lvl2-n 20 base armort adó cucc, aminek az extrái között van egy +1% armor per character level, így "használva" 24-et látsz (20 base + 20% a 20-as szint miatt). Ha ezt upgrade-elnéd és lvl2+-on 22 base armort adna, akkor 22-t fog kiírni, ami az összehasonlításnál valóban kevesebb, mint a korábbi. Viszont ha nem váltasz az additional bonusnál (mert nincs meg a perk vagy nem is akartál), akkor amint elkészül az upgrade, már rárakódik az extra, így 26 lesz: 22 base + 20% (4,4).
Persze minél nagyobb a buff, annál látványosabb a különbség, elsőre nekem is furcsa volt, de annyi alapanyag van upgrade-re, hogy rápróbáltam és leesett a matek.
-
proci985
MODERÁTOR
igazabol ez az amit kerdezek, mert karddal, dogtownban, level 60on very hardon biztosan legalabb ket elit fog rad loni (mert 10-15 fos csapatrol lesz szo). erre 1.00-1.63 alatt vegig volt megoldas katana buildekkel. termeszetesen legendary cyberware minden slotban, tech ag kozepen kihuzva.
vagy pl a dogtowni gig
ahol a VDB netrunner egy csomo robotot radhuz, az is oke, ha valaki leirja milyen builddel tudott befutni kozepre ugy, hogy 2secnel tovabb birta V. Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
lo_jo
senior tag
Aztán láttam olyat is, hogy a negyedik fokozatú verzió több páncélt adott mint az ötös, tehát magasabb fokozatú ugyanabból a tipusból, felteszem ez egy bug lesz, de elég szignifikáns különbségről van szó.
Nem bug, egész egyszerűen az alap értéket mutatja az upgrade során, de amint a kész cucc használatban lesz, már az összeadódott buffokkal együtt mutatja. Nyugodtan mehet az upgrade az 5-re, jobb lesz, mint a 4. -
proci985
MODERÁTOR
ezzel ugye tudod, hogy 2.0 utan az egadta vilagon semmit nem mondtal.
magas pancel? magas cyberware? elobbi fugg utobbitol, utobbi pedig durvan fugg a cyberware upgrade chipektol, amik viszont eleg random modon esnek. +40 pont annyit jelent, hogy befer lazan a kitin, vs a sima pancel marad. mennyi armor, mennyi hp amirol beszelunk, es mik a kritikus cyberwarek, es mi az ami nem fog beferni?
ha befutsz dogtownban egy drone drophoz, ez kibirja, ha egyszerre meglo a halalfejes sniper es egy halalfejes lmgs? kibir ha egyszerre megut ket melee scav? mukodik akkor is, ha CDn van az apogee?
muszaj a blood pump es melle a -10.5% CDR per neutralized cyberware?
fegyvereknel van ami csak bizonyos helyzetekben jo? pl mint a Tiny Mike fele Tektronika, ami robotok ellen szuper, elo ellenfelek ellen meg kb hasznalhatatlan.
kb ezek a nagy kerdeseim.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
tibaimp
nagyúr
Az nem feltétlen bug, hanem láttam olyan kibervert, ami "kapcsolódott" valami képességhez, így növelve %-osan a páncélt, hogyha jót választottál belőle, ami az általad is fejlesztett képesség volt. Érthető??
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Harman/Kardon Onyx Studio 7
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest