Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Konzol Screenshot
- Nintendo Switch
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
Ok. Egyébként csodásak a képek!
cyberkind
Alapvetően szerintem azért, mert egy ilyen játéknál a beleélési faktort nagyban javítja, ha a valóságoshoz közelít a nézőpont. A TPS nézettel több probléma is van. Egyrészt, ha a kamera pozíciója fix, akkor a tereptárgyak, objektumok kitakarhatják a karaktert, ami idegesítő és harc közben végzetes is lehet. Ha a kamera nem fix, akkor meg össze-vissza grasszál egy szűkebb helyen, mert keresi a szabad rálátási pozíciót. Ennek következménye szintén idegtépő tud lenni, nem beszélve arról, amikor a kamera "átmegy" egy objektumon (tipikusan olyankor, amikor a karakter feje felett van valami amit a kamera már nem tud kikerülni).
Harmadrészt, a TPS rendszer elismert és közismert hibája, hogy közelharcban csak kb. van némi fogalmunk arról, hova érkezik az ütés vagy támadás, de precíz, tervezett, célzott harcra nincs lehetőség. Sok esetben ez konkrétan véletlenszerű, ezért lehet azt látni az ilyen játékoknál, hogy a játékos vadul forog és csapkod össze-vissza, abban reménykedve, hogy az egyik klikkre majd csak eltalálja az ellent).
Bár az FPS nézetnek is vannak hátrányai, de mindent összevetve, nem ennyire problémás.A tudomány a valóság költészete!
-
félisten
-
.LnB
titán
Jajj te.. van ennek a viselkedési formának egy gyermeki bája.. mint a Trópusi Vihar-ban, a Simple Jack.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Fitzgerald
veterán
Dióhéjban: ez open world a DX nem, a DX-ben nem interaktív a világ, a környezeted nem reagál dinamikusan a cselekedeteidre (a rendőrt pofándobhatod egy salgó polccal közvetlen közelről, és nem történik semmi).
Valószínűleg milliószor annyi cyberware, ergo ugyanennyivel több taktikai lehetőség kesz a játékban mint a DX-ben.
Nem találtak ki semmi teljesen újat. Összeszedték a legjobb dolgokat műfajon belülről, és ezt a tőlük megszokott minőségben fogják kivitelezni és számunkra prezentálni. -
VikMorroHun
senior tag
A CD Projekt Red fórumon van egy szavazás ezzel kapcsolatban. Kb. 8 féle válaszlehetőség van, a külső nézetet preferálók olyan 40%-kal vezetnek. Azt mondjuk nem tudom, hányan szavaztak. Egyébként megírtam nekik a megoldást: mindkét nézetet bele kell tenni a játékba, és a játékos egy billentyű lenyomásával döntsön, hogy neki épp melyik tetszik.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
-
kwzatz
őstag
Nem mondom, hogy alapvetően nem értek egyet ezzel, hogy kicsit csalódás volt az E3 (főleg a gameplay videók hiánya volt jellemző), de a grafikon ebből semmit nem mutat. Azt mutatja, hogy melyik 15 játékról cikkeztek a legtöbbet és hogy összesen kb. 35-40.000 cikket írtak róluk. Talán még inkább azt sejteti, hogy volt miről írni, ha már egyszer olyan játékok, mint a Baldur's Gate 3, az Ori and the Will of the Wisps, a Psychonauts 2, a Wolfenstein: Youngblood, a Borderlands 3, a Control vagy a Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 még a 15-be sem fért be.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
őstag
Az biztos!
Nekem tetszene, ha tényleg nem lehetne eldönteni, hogy milyen küldetés is éppen, még inkább hozzátenne a kiszámíthatatlansághoz. Persze azoknak rossz lenne, akik csak gyorsan végig akarnak szaladni a fősztorin, bár szerintem eleve rossz hozzáállás volt ez már a Witcher 3-nál is."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
.LnB
titán
Nem is az, hogy tele a webshop, hanem az, hogy milyen gyorsan el is fogynak a cuccok általában.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
- = Zk = -
félisten
-
RetroFighter
tag
Jelenleg úgy állok hozzá, hogy hagyom magamat, én is felültem a hype express-re
Viszont ez az a játék, amiben nagyon nem szeretnék csalódni. A 2015-ös Witcher 3 óta talán az új God of War tudott hasonlóan hatni rám (igen, tudom Vesa, hogy más műfaj ) és örülnék, ha ezt 2020-ban egy videojáték újra tudná ezt reprezentálni
-
zkxdn
őstag
Nem bánnám ha december lenne belőle, sokkal nyugisabb időszak nekem is több időm lenne játszani de nyílván kiakarják adni a játékot az új next gen címek előtt.
A complete szón már túllendültem egyszerűen szarul fogalmaztak mert ha a játék be van fejezve/kész van (amit a szó jelent) akkor e hír helyett akár ki is rakhatták volna a játékot. Vagy náluk a kész játék teljesen mást jelent.
De a game közel sincs kész ha plusz 5 hónap kell. De még mindig jobban idegesít hogy semmi érdemlegeset nem mutatnak a játékról csak a Pacificás demót húrcolják ide-oda ami egy 2019es májusi build elvileg. Ha már a game "Complete and playable" miért nem tudnak valami újat mutatni? És nem nem akarom hogy spoilerezzék le a storyt de annyi mindent nem láttunk még hogy az hihetetlen és most már azt se mondhatják hogy azért csináltuk mert nincs kész állapotban a játék, mert ebben a közleményben pont ezt támasztják alá.Nagyon furcsa és túl nagy nekem ez a delay, de csak ismételni tudom magam HA a game jobb lesz akkor valahogy túlvészeljük ezt a 8 hónapot már. (Feltéve hogy nem lesz több delay)
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- GENESIS RADIUM 400 STUDIO MIKROFON
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest