Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
válasz
elite.cs11 #5430 üzenetére
Cifu szerencsére tudományos igényességgel végzi az egyébként önkéntes TG feladatokat, vagyis minden infó esetén amit megoszt, előzőleg komoly forráskritikával él. Ha valamilyen információ nem hivatalos forrásból érkezik, akkor szigorúan feltételes módban beszél róla és külön ki szokott térni rá, hogy nincs hivatalos megerősítése.
Nyugodtan bízhatsz abban amit leír, akár a fórumban, akár az összefoglalóban. Ugyanakkor megértem az alapvető szkepticizmusodat is, mert ritka már az ilyen. Emberek tömegei hisznek el és osztanak tovább forrás-ellenőrzés nélkül, bemondásra, lassan bármit. Szerencsére itt ettől nem kell tartani.
-
válasz
elite.cs11 #5430 üzenetére
Írjak mindenhová forrást, hogy eldönthesd, hiszel-e nekem, avagy bemondásra elhiszed, hogy nem hülyeségeket hordok össze?
Ahol pletyka vagy feltételezés a forrás, ott direkt feltételes módban fogalmaztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Samsung S800D soundbar bontatlan
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest