Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mauzes

addikt

Sziasztok, úton van a Blue kártyám, két kérdésem lenne. Az alap helyzet, hogy 820 eurós kártyás fizetést kell majd végeznem (hotel). Van Revolut kártyám, amiről tudnék kedvező váltás után euróban fizetni. De van egy hitelkártyám is, ami viszont jó visszatérítést ad, ha megfelelő a hotel mcc kódja, viszont ez forint alapú és a bank szarul váltja az eurót, tehát majdnemhogy elbukom a visszatérítést a Revolut váltásához képest.

A két kérdés:
    - Ha Curve-vel fizetek és a ft alapú hitelkártya van a fizetés mögött, akkor jól értem, hogy megfelelő mcc kód esetén biztosan megkapom a visszatérítést a hitelkártyára, emellett a Curve kedvező átfolyamon fogja váltani nekem a teljes vásárlást, csak lesz egy 2% váltási díj az 500 font feletti részen (ami kb 230 eur * 2%)?
    - Ha utólag kiderül, hogy mégsem jó az mcc kód, akkor nem kapok jó visszatérítést, tehát jobban jártam volna, ha a teljes összeget a Revoluttal fizettem volna, mivel ott nincs váltási díj. Ebben az esetben tudok trükközni a Go back in time funkcióval? Feltételezem, hogy nem, mivel a váltási díjat gondolom nem fogja visszaadni a Curve, hiába tenném át utólag a fizetést egy eur alapú kártyára.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés