Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2024. 10. 28.): [link]
(ÚJ: havi limit bevezetése 1% visszatérítésre)
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő nyolcadik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere, ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines). Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
Topikgazda
őszintén szólva: fogalmam sincs, nem is értem, mire gondolt a curve azzal a résszel. az fx piacok ugyanis csak hétvégén vannak zárva, és a jellemző tapasztalat az, hogy felárat csak szombaton és vasárnap számítanak fel. arról meg nem adtak ki külön hirdetményt, mit tekintenek ünnepnapnak
-
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Jól vettem le az összefoglalóban linkelt [link] 11.15-től érvényes feltételekből, hogy az ingyenes csomagban nincs hétvégi költség már egy forintos kártya nem forintban történő terhelésének, ha a 30 napos 250 eurós limiten belül marad a tranzakció?
read-only mode on the forum
-
HUNited
őstag
Sziasztok, ma használtam először a Curve kártyám, és elutasította a vásárlást, 204-es kóddal (limit nem elégséges). Kiderült hogy azért, mert nekem az összes kártyámon az online vásárlási limit nullán van (ha hozzájutnának a kártyaadatokhoz, ne tudjanak vele kárt okozni, csak ha ténylegesen vásárolok valamit, akkor állítom át). Ez normális? Tehát ha a Curve kártyával vásárolok, akkor az mindig online vásárlásnak fog számítani? Köszi.
-
zerodot
aktív tag
válasz hakos1987 #15490 üzenetére
Igen, amennyiben van rajta elég euró. Amúgy Revolut topik összefoglaló, Melyik pénznemet használja először rész.
-
hakos1987
őstag
válasz zerodot #15487 üzenetére
Ha jól értelmeztem, csináltam eurós számlát, és ha feltöltök és átkonvertálok hétköznap euróra, akkor gondolom eurós vásárlásnál azt használja majd, így nincsen hétvégén sem költsége.
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
hakos1987
őstag
válasz Peter.70 #15488 üzenetére
Szia, MBH bank. Az ahhoz tartozó kártyánkat már feleségem hozzá tudta adni magának Google Pay-hez, így nekem kellett csak valami más megoldás.
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
zerodot
aktív tag
válasz hakos1987 #15486 üzenetére
Revoluton még valamivel jobb váltási árfolyamot is kapsz, mint a Curve-ös MC árfolyam, a hétvégi fx fee-t pedig ki tudod kerülni előre váltással. Google Pay ugyanúgy van. Amire te használtad a Curve-öt, arra tényleg jobb a Revolut. Talán egyedüli hátránya, hogy töltögetni kell, de szerencsére az (egyelőre legalábbis...) ingyenes.
-
hakos1987
őstag
Köszönöm a segítséget Nektek! Nagyon szerettem a Curve-t, de ha azt nézem, mi van 6 eurós csomagban (Curve X) és 2500 Ft-ért Revolut Prémiumban.... illetve Revolut egyéb lehetőségei... Sajna váltanom kell. Van 2 gyerkőc, nekik lehet majd számlát létrehoznom, 400€-ig ingyen vehetek fel kp-t havonta, korlátlan a hétköznapi külföldi váltás. Van benne egészség, poggyász, téli sport biztosítás... Eseti virtuális kártya, széf, stb... Sajnos nekem ez ennyi volt. Pedig amire eddig használtam (feleségemmel közös számlához legyen mégegy kártya, valamint Google Pay és kedvező külföldi vásárlási lehetőség), arra nagyon jó volt.
-
66zio
aktív tag
válasz hakos1987 #15481 üzenetére
Harmincadikáig élt az 1 eurós akció, gondolom a főoldalról elfelejtették levenni. Mostanság nincs a toppon a Curve. Amúgy igen, ha nem fizetsz elő és devizaváltás fontos akkor meg kell próbálni a Revolutot. Ott az ingyenes csomagban 350e ft-ot tudsz havonta átváltani. Van hétvégi díj, így érdemes előre váltani ha hétvégén használod. Illetve magyar bankok is kezdenek mocorogni ezen a téren, de ott merülhetnek fel költségek meg vannak megkötések. Ha érdekelnek asszem Gránit, Erste, Otp tud valamiféle megoldásokat, de ezeknek nézz utána milyen költségei vannak. Van rá külön folyószámla topic.
-
hakos1987
őstag
válasz pictigjis #15478 üzenetére
Az a többszínű kártyám van, mint az X képénél, viszont ha rámegyek, azt írja ingyenes a kártya.
Ha főoldalon rámegyek az 1€-s ajánlatra, ezt dobja be. A hétvégi váltást elfogadom, többször járunk inkább pénteken. De ha jól értem, hétköznap is van díja..[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
Topikgazda
válasz zsola400 #15475 üzenetére
a 43724 gyanúsan pont 100 font körüli összegnek tűnik. valószínűleg nincs benne kimondott logika. a curve nemrég payment processort cserélt, az új cég beállításai lehetnek, hogy automata kútnál mennyit zárolnak
én pont ezért automata kútnál nem tankolok curve-vel, mert a bezárolt összeg hagyján, úgyis pontos lesz, de lassú a folyamat. a revolutnál szinte azonnal (legfeljebb percek alatt) megtörténik a korrekt összeg zárolási korrekciója
-
pictigjis
Topikgazda
válasz hakos1987 #15477 üzenetére
hetvegi dij jellemzoen (egy rovid kivetelt leszamitva) mindig volt, legfeljebb nem vetted eszre. az teny, hogy ingyenes csomagban joval szerenyebb lett a valtasi keret, igy hamarabb jon a 2,5% felar. az 5,99 euro valoszinuleg kartyadij lett volna, mert te korabban nem voltal meg x csomagban, igy te kaptal volna uj kartyat (replacement card fee)
[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
válasz hakos1987 #15476 üzenetére
Most látom, az ingyenes kp. felvét is megszűnt. Sokszor nem éltem vele, de néha jó volt. Külföldi nyaraláskor viszont sokat vásárolok kártyával, így annak a díja elfogadhatatlan lenne számomra. Korábban a Google Pay miatt tettem le a voksom a Curve mellett, 1 kártya van csak mögötte... Tudom, nem pénzügyi tanácsokat kellene kérnem, de lehet megérné a Revolutnál körbe néznem? Vagy valamilyen előfizetős csomag? Szinte minden élelmiszer bevásárlásunkat Ausztriában tesszük 2 hetente, meg évi 2 hét külföldi nyaralás is játszik...
Szerk: rámentem, hogy 1€ a köv. 3 hónapra az X, erre 5.99-et akart levonni a kártyáról. Kiléptem, most pedig már Curve X-re sem enged upgradelni k.pják be.
[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
Sziasztok!
Lehet volt említve a téma, ezért bocsi, valamennyir vissza olvastam, de nem találom... Szóval:
Rendszeresen járunk át Auaztriába vásárolni és mindig Curve-t használtam. Viszont tegnap volt először, hogy a 3 boltnál 2-böl weekend currency fee-t és currency fee-t számolt fel, egynél meg csak currency fee-t. Ilyen idáig nem volt éa ha vásárlással arányosan nézem, elég magas az összeg. Ingyenes csomagban vagyok. Eddig nem volt díja a más devizában történő vásárlásnak[ Szerkesztve ]
-
zerodot
aktív tag
Nem a Curve találja ki az összeget, hanem a kút.
-
kircsi21
csendes tag
Az megvan valakinek, hogy a Curve milyen logika alapján számolja ki, hogy automata benzinkutas tankolásnál mennyi összeget tegyen zárolásba? ENVI kútról van szó, a múltkor a 35e Ft-os előirányzott tankolási összegre 85e Ft fölött terhelt, ma ugyanúgy 35e Ft-ra 43.724- Ft-ot... A vége persze jó lesz, mert a tényleges összeget vonja a mögöttes kártyáról, de azért érdekes. Gondolom ha meg nincs a mögöttes kártyán akkora összeg, amit a Curve kitalál, akkor simán elutasítja a tranzakciót annak ellenére, hogy a kívánt összeg rendelkezésre állna.
-
amzso
tag
Közben csináltam egy költést közvetlenül az mbh kártyával (curve-öt kikerülve) és az is ilyen hülyén jelenik meg, szóval általános MBH hiba lehet, nincs köze a curve-höz.
[ Szerkesztve ]
-
amzso
tag
Tegnap óta "vásárlással egybekötött készpénzátvétel" néven jelennek meg a curve-ös fizetéseim a volt Budapest bankos hitelkártya történetében. Más is tapasztalta?
-
pictigjis
Topikgazda
ez lehet a curve-alternativa, mar ha kijutnak braziliabol... gbit (payshift) is van
-
zerodot
aktív tag
válasz ddsteel #15460 üzenetére
Nekem is eszembe jutott, hogy esetleg dec 1-től majd terhelik, de próbáltam ma is, és nem volt fx fee...
Amúgy miért ne lehetne, hogy nov 17-én pont közel kerültél a 250-hez? Hiszen Plutuson is annyi volt a limit az ingyenesben, és mikor azt elérted, leálltál. És akkor most meg kell várnod (Curve miatt), míg a november eleji fx tranzakcióid elkezdenek kiesni a 30 napos ablakból.
> Az egyébként, hogy business-nek jelölök meg egy tételt, mit jelent a gyakorlatban, mire jó, mivel jár?
Tudtommal semmit nem jelent, az csak egy bejelölés saját magadnak. Jobb lenne, ha eleve a filtereknél lenne opció az fx tranzakciók szűrésére, de mivel olyan nincs, én ezt használom arra. -
ddsteel
aktív tag
válasz zerodot #15459 üzenetére
Köszi. Hát nem tudom, nálam meg, ahogy hónap közepén a Plutus átrakott az ingyenesbe és rögtön betelt a PLU keretem, nyilván azonnal leálltam a Plutus fizetésekkel (így a Curve váltással is.) A legutolsó (kb nov. 17-i) váltásos fizetésemen még nem volt fee, most pedig, (a Plutus dec 1-i nullázódásával újra Curve-vel fizettem) rögtön az első vásárlásomra rárakta a feet. Nem gondolnám, hogy egészen teljesen véletlenül pont a nov 17-i váltásom volt az utsó ingyenes Curve váltás, a dec 1-jei meg pont az első fizetős, így inkább arra gondolok, hogy már a nov 17-i is fee-s lett volna, csak akkor még bug-ként nem terhelték rá, most meg már kapcsoltak.
Az egyébként, hogy business-nek jelölök meg egy tételt, mit jelent a gyakorlatban, mire jó, mivel jár? Még sose jelöltem meg ilyet, de az ötlet jó, amit ajánlottál. -
zerodot
aktív tag
válasz ddsteel #15443 üzenetére
Nem számít a regisztrációd napja, csak mindig a legutolsó 30 nap*.
Én azt csinálom, hogy az fx-es tranzakciókat megjelölöm, mint Business Purchase. (Timeline-on elég balra húzni a tranzakciót és megjelöli egy narancssárga sávval; érdemes megvárni, míg eltűnik a Pending státusz, különben lehet újra jelölni, mert leszedődik, mikor átmegy könyveltbe... újabb Curve bug a millióból...) A Timeline filterben aztán lehet erre szűrni (Business Expense - Yes), ugyanitt beállítom a 30 napos ablakot a Date range alatt, és szépen összeszámolja így az fx-es tranzakciók összegét (fent Filtered Total), ebből látom, hogy állok épp aktuálisan a free fx limitemmel.
*Bár downgrade esetén nem tudom hogyan kezelik, nekem most egyelőre még nem volt fx fee, pedig ha csak a 30 napos szabályt nézem, akkor rögtön ahogy ingyenesre váltottam, már kellett volna lennie ugye... Nem tudom ez bug vagy feature, de az alapján, hogy hétvégi fx fee az sajnos még mindig volt eurós kártyával is, inkább az előbbire gyanakszom...
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
Nekem az árfolyam gyanús. A Blackem vásárlásnál csütörtökön 380.xx-ért váltotta az eurót, pénteken 385.xx-ért.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
pictigjis
Topikgazda
válasz ddsteel #15443 üzenetére
amúgy valószínűleg ez egy újabb rendszerhiba, ezt máshol olvastam. valamit már megint nagyon elrontott valaki (pedig a blacknél azért 2000 euró az új limit, az nem kevés)
Sziasztok, történt valami változás a Curve black limitjével kapocslatban?
A hónapban először használtam 100ezer forint váltásnál és piszok drágán váltotta (kb 2,5%ért drágábban). Szerintem semmilyen limitet nem léptem át, első havi váltásom volt.[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
Most váltottam X-re és ezt látom az app-ban:
"Fee-free foreign ATM
Withdraw up to 300 EUR
Fee-free on all your cards up to 1000 EUR in any rolling 30 day period"
Jól értem hogy ezek szerint alkalmanként max 300 EUR és a 30 napban összesen 1000 EUR az ingyenes limit kártyánként? -
ddsteel
aktív tag
válasz pictigjis #15442 üzenetére
Igen, a gördülő 30 napra gondolok, ami pl ma nem nullázódott, a Plutusnál jobb, ott 1-jén nullázódik, de a Curve rárakott ma fee-t a váltásra. Van gyorsabb módszer megtudni (akár úgy, hogy mi volt a regisztrációm napja, gondolom, onnan kezdtek ketyegni a 30ak), vagy csak support?
-
pictigjis
Topikgazda
-
ddsteel
aktív tag
A fordulónapomat csak a supporttól tudhatom meg, ugye? (uszkve 1-2 hét múlva). Szóval az appban nem tudok utánanézni, ugye?
-
pictigjis
Topikgazda
kicsit olyan, mintha a kérdőív pont azért készült volna, hogy mégis legyen valami, amire hivatkozva most ki lehetett küldeni ezt a mai levelet. úgyis azt mondanak, amit akarnak arról, hogy milyen válaszokat kaptak. kicsit most tényleg kilóg a lóláb, ez nem volt túl fair. elég komoly bajok lehetnek pénzügyileg, és sajnos ezen nem fog segíteni, ha sok fizetős user a biztosítás hiánya miatt dobja a metal és black csomagját
ilyen horderejű változtatásról elég necces az egy hónapos értesítés is, amúgy
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz pictigjis #15437 üzenetére
Az szerintem elég deficites lett volna nekik, hacsak nem korlátozzák a maximális havi cashback összegét ~10 euróra/fontra. Ugyanezt gondolom az 1% mindenre opcióról. Talán majd, ha már hitelkártyát lehet választani. Az USA-ban épp mostanában szüntetik meg az 1%-os akciót, pedig ott a kezdetektől fogva creditet bocsátottak ki, illetve azok a piacon nincs egységesen limitálva a jutalék, vagyis sokkal nagyobb a mozgásterük.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Fifi
őstag
válasz Oliverda #15427 üzenetére
Hopp a linken szereplő tartalom már nem is él ...
Ha már október közepén tudtak erről, akkor gusztustalan dolog volt beleugrasztani embereket (velem együtt) 100EUR előre kifizetésébe ...Nálam a gyerekek 17 és 21 évesek, így csak az egyikük és a feleségem "élvezhette" volna a biztosítás előnyeit, de valószínűsítem, hogy _számunkra_ a cashback bővülés nem hoz annyi előnyt majd.
-
sparks
senior tag
Igen, ha minden kötél szakadna, akkor ez is megoldás. De valóban, ahogy a többiek írták, a mögötte levő kártyákon masszív százalékaim vannak, amit nem lenne jó elveszíteni vagy degradálni egy váltási díjjal.
Ezért írtam csak, hogy örülnék egy alternatívának, ha ez valamiért kukázódna. -
Roux
csendes újonc
Nekem az jött mailben hogy 6 illetve 12 cég lesz.Januárban keresnek majd és akkor kell kiválasztani hogy melyek legyenek.
Xiaomi 11 pro 5g
-
Oliverda
félisten
válasz pictigjis #15425 üzenetére
"To be fair AXA has pulled out of a few credit card coverage policies including Amex travel coverage under certain conditions." [link]
Úgy fest, az AXA változtatott a feltételeken, és végül erre reagálva vették ki a csomagokból."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
pictigjis
Topikgazda
válasz Oliverda #15424 üzenetére
amúgy biztosításunk nekünk is van egy csomó, ha kettesben utazunk (ilyen kártya, olyan kártya, aranykártya stb.), de a curve-ös axásban az volt a jó, hogy nemcsak rám, kártyatulajdonosra, hanem feleségre és gyerekekre is érvényes volt együtt utazás esetén magas térítési limitekkel. akkor most mégis lehet majd kötögetni külön az utasbiztosításokat a netrisken utazásnál, meh
-
Oliverda
félisten
válasz pictigjis #15422 üzenetére
Nekem az utasbiztosítás annyira nem fog hiányozni. Az összes hitelkártyámhoz jár, illetve még a Revolut Premiuban is van. Az okostelefon biztosítás már inkább, mert azt csak a Curve ad(ott). Remélem, a kibővített listába kerül majd néhány, a magyar ügyfelek számára is releváns új cég.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
pictigjis
Topikgazda
na, nekem ez pont fáj, mert kurva jók voltak a feltételek egy család számára. december 31-gyel megszűnik a biztosítás a black és metal csomagban. cserébe 6 és 12 üzlet választható ki cashbackre, de szerintem ennek egyértelmű célja a spórolás. a több cashback is sokkal olcsóbb lesz a curve számára, mint a csoportos biztosítás havi díjának fizetése. nagy kár érte
Over the past few months, we’ve been digging into our premium benefits and asking you what you value most about Curve.
Turns out, cashback is your favourite premium benefit by far. And, you’ve told us that many of you already have insurance with one of your banks or credit card providers. In light of this, we’ve decided to terminate our embedded insurance and enable you to earn more cashback on your everyday purchases, making Curve an even more rewarding way to pay.
To give you more of what you love, we’re doubling the number of cashback retailers you can choose from, so you can earn more cashback from Curve on top of any rewards you already get with your banks or credit cards.
Curve Black customers can earn 1% cashback from 6 retailers of their choice.
Curve Metal customers can earn 1% cashback from 12 retailers of their choice.In January 2024, you can choose your new set of cashback retailers. This is a great chance to change your current retailers if you want to switch things up.
We’ve also added hundreds of new retailers across the UK and Europe to maximise your cashback and we’re working on expanding rewards further in the coming weeks – watch this space.
As of 31 December 2023, you will no longer be insured under your Curve premium plan. Our insurance partner AXA will continue to service all eligible claims for incidents preceding this date, as long as they are submitted in accordance with the applicable insurance terms and conditions.
Your insurance cover will stop automatically on 31 December and we’ll get in touch in January when you can choose your new cashback retailers. Additionally, we are working on functionality to enable you to change your selected retailers from time to time.
In order to reflect the changes in this email, we have updated our Subscription Schedule. Please click here to read through the new version that will apply as of 1 January 2024.
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
Topikgazda
válasz blueye #15418 üzenetére
az ő rendszerük sajnos ilyen. óriási előrelépés, hogy az x-ről ingyenesre váltás, majd onnan vissza x-re nem jár (már...) két újabb kártyacserével és ügyfélszolgálattal való reménytelen levelezgetéssel
nekem is sokkal jobb lett volna, ha az x-ről blackre váltásnál megtarthatom az akkori kártyámat, ehelyett jött egy új (szar), amit azóta cserélnem kellett. már számolni se tudom, egy éven belül hány kártyám volt, mindenesetre tegnap megjött a legújabb fizikai, és egyelőre minden jónak tűnik (kopp-kopp)
-
TrollBalint
addikt
válasz pictigjis #15402 üzenetére
Persze vissza tudtam volna nézni, de hát a lustaság fél egészség
Arra konkrétan emlékeszem, hogy pénteken mentünk mindenfelé, meg vásárolgattunk, csak abban nem voltam biztos, hogy én is fizettem-e, vagy csak a feleségem. De szombaton tuti használtam a kártyát, szóval akkor lehetett az.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
zerodot
aktív tag
Te ugye X-ről váltottál korábban ingyenesre, szóval gondolom akkor megmaradt a (tarka) kártyád.
Most hogy újból upgradeltél X-re, megint maradt a kártya vagy újat adtak?
Nálam is X->free downgrade volt, gondolkodom hogy visszamennék az 1 eurós X-re, de semmi kedvem egy eseteleges kártyacserével szenvedni... -
pictigjis
Topikgazda
válasz Peter.70 #15406 üzenetére
bocsi, de mi az, hogy "könyvelés alatt"? ha nem "könyvelt tranzakció", akkor arra következtetek, hogy csak zárolva van. bankonként eltérő, milyen idő után szabadítják fel a zárolt, de könyvelési kérés nélkül maradt tételeket. a cetelem 30 napig is zárolásban tart egy-egy tételt, de két hétig kb. mindenki
-
-
66zio
aktív tag
Előfizettem az egy eurós x csomagra, nekem engedett többet gbit-elni, mint három.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
11.10-én fizettem volna curve kártyával. A fizetést a curve elutasította, de a folyószámlán beterhelődött az összeg. A jóváírás azóta sem történt meg. Már két levelet írtam a curve ügyfélszolgálatának.
Van még esély arra, hogy vissza kapjam a pénzt, vagy keresztet vethetek rá?
Vagy mit tudok még tenni? -
pictigjis
Topikgazda
válasz TrollBalint #15400 üzenetére
pentek delelottol vasarnap ejfelig minden kartyahasznalat jatszott
-
blueye
veterán
válasz TrollBalint #15400 üzenetére
Nézd vissza az app-ban, rögtön kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest