Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The First Berserker: Khazan
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
razorka777 #687 üzenetére
azigen
nálam bezzeg nincs ilyen, ellenem sose fogadnak. -
Djuree
félisten
válasz
razorka777 #619 üzenetére
mitől addiktív? végigtoltam 2 hét alatt...ennyi. nincs mit csinálni benne. multizzak? minek? újabb kocsiért? minek? van t5 fullosan, nincs jobb. csináljam a megjelenő challangeket? minek? újabb kocsiért esetleg? ezüst kulcsért nem kapok sosem semmi értelmeset, bronzról nem is beszélve. arany kulcsot meg nem ad semmi...
-
Djuree
félisten
válasz
jonnyjoker01 #499 üzenetére
nekem olyan kedves volt a játék, hogy mikor rányomtam h kihívok vkit és pont akkor tűnt el mikor rányomtam, nyilván a mellette lévő ugrott a helyére és azt hívtam ki véletlen. persze h erős volt és megvert. majdnem szétvertem a tabletet. a jó sorozatom után. lassan haladok mert a szar toyotával csak t2-őt hívok ki, az meg kevés van. de azt legalább tuti elverem a toyotával is.
-
Djuree
félisten
válasz
razorka777 #501 üzenetére
az aventadort mondják pedig a legjobbnak a königsegg után. nekem is aventador van, bár még csak 3-as upgradekkel, de van 2 stage 6-om is hozzá.
csak jó lesz vmire...
-
Djuree
félisten
picsába. 13.9xx-es időt is megy a verda és nem tudtam elhozni a t4 boss autót, nyilván ilyenkor nem sikerül az idő.
baxná meg...na mindegy, legalább van egy nyeremény aventadorom, fel is húzom az 1,1 misiből. ladder uccsó is simán ment.
-
Djuree
félisten
válasz
jonnyjoker01 #480 üzenetére
azoknak a kihívását sosem fogadom el.
hogy lehet azt megszerezni amúgy?
-
Djuree
félisten
válasz
razorka777 #444 üzenetére
nem is pénzéhes, simán végig lehet tolni ingyen is, én költöttem rá egy ezrest de nem lett vna muszáj ezt sem...de többet nem fogok.
-
Djuree
félisten
csináltam egy nissan gtr-t ami max 200-at megy, de úgy gyorsul h még fél mérföldön is hozom a meccseket általában, mi lenne negyeden?
jah látom ezt a seasont, lement a pontom 0-ra. ezt nem is tudtam h ez ilyen. meddig tart egy ilyen season? és van vmi ranglista amit lehet nézni?
-
Djuree
félisten
kaptam most 175 bronz kulcsot vmi season-re. ez milyen season volt? nem láttam semmit. mert a crew season még vagy 8 nap mire vége.
-
-
Djuree
félisten
van vmi értelme 9-es sorozatnál többet csinálni multiban? mivel ahogy nézem utána nem nő a jutalmak száma, ugyanúgy 9 verseny után 10 ezüst kulcs jár. ez így elég szar, járhatna mondjuk 18 verseny után 15, utána 27 verseny után 20 mondjuk.
-
Djuree
félisten
T4-ből melyik kocsit vegyem ami normál pénzes?
T3 boss autó nem lett meg, az idővel nem lett vna gond, de szarul indultam sajna...
-
Djuree
félisten
ezt nem hiszem el elmúlt ez az ezüst kulcs szerzős verseny miközben tegnap még 2 nap volt belőle és persze nem csinaltam meg, mondom majd ma. rohadt bugos egy szar játék ez...
na most megjelent lol
-
Djuree
félisten
kaptam ezüst ládából egy 3 csillagos lambo aventadort, nem az sv-t hanem a simát. ez mennyire gyakori az ezüst ládából? jó ez a kocsi t5-re?
-
Djuree
félisten
ez a pink slipes kör előtti nitro amit a csaj felajánl ez mennyibe kerül?
-
Djuree
félisten
na meglett a 2. boss autója az audi tt-vel.
mivel t3-as autót nem nyertem még a bronz kulcsokból, így megvettem a hellcates csomagot 3 juróért. gondolkoztam h vegyek 175 ezüst kulcsot 9 juróért ami 3 kocsi vagy a hellcat, majd lehet legközelebb megveszem az ezüst kulcsokat.
-
Djuree
félisten
az uccsó boss futamot lehet restartolni? ne az induláson múljon, mert ennek a tt-nek nagyon nehéz belőni a startot jól.
-
Djuree
félisten
gt86 maxos lett, mik a legjobb beállítások negyed mérföldre?
-
Djuree
félisten
most találtam erre a játékra, nagyon tetszik, a real racing után kicsit más és ez jó.
t2-ben járok, nyertem egy audi tt-t azzal nyomom, nem a legjobb de ha már ingyen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Filmvilág
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest