Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mbru
tag
Sziasztok, csapatunkból távozó emberek helyét szeretnénk feltölteni aktív emberekkel!
-
Mbru
tag
válasz
Jon Mathias #2831 üzenetére
Én is alkalom szerűen nyomatom.
Sajnos a csapatunkban megfogyatkozott a létszám és az üres helyeket kellene feltölteni. Célnak jó lenne a szezon kocsi megszerzése. Na meg aktivitásnak köszönhetően a Weekly Cup-ot kellene nyomni. Ott ki lehet szedni sok zöld-kék-piros-sárga tokent.
Egy jól feltöltött csapattal szerintem 6-700rp átlagban elég is lenne -
Mbru
tag
Emberek, nagyon csend lett a topic-ban. Vannak még emberek akik nyomatják?
-
Mbru
tag
Na végre bekerült a keresés. Ideje volt
-
Mbru
tag
Új accomnak keresnék csapatot, ahol a szezon kocsi biztosan meglenne.
1 milla ±200k szezononként össze szokott jönni -
Fehdavee
tag
Hali!
Keresek normális csapatot ahol mindig megvan a 20 milla RP. Rank 225 vagyok. Minimum 650k meg szokott lenni nekem. De nem ritka hogy millió felett vagyok. -
Mbru
tag
Sziasztok,
Kezdtem egy új profilt és gondoltam csinálok is egy csapatot. Mivel nagyon az elején vagyok így aki csatlakozna, annak tudnia kell, hogy szezon kocsi megszerzése nagyon messze van. Inkább arra lenne jó ez a csapat, hogy akik belekóstolnak, azok kötelezettség nélkül kipróbálják milyen. Ahogy fejlődik az ember egyre több RP-t lehet gyűjteni és akkor már lehet menni komolyabb csapatokba is. Ha van kezdő akit érdekel:
Mami vére
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Szeretnek Crew hoz csatlakozni. Van esetleg itt aktív csapat ahol lenne is hely? Viszonylag aktívan játszok, minden nap.
ios -en
nevem: rolibreak
Player id: 84389408444előre is köszi a meghívást .
-
Mbru
tag
Leült a Topic. Kifogyott mindenkinek a benya?
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
Fruityloops #2817 üzenetére
Nekem hibátlan. ha van ismerősöd akinek még android 10 van próbáld + azon . ja és samsung-al mindig is lesz gond
-
Fruityloops
tag
válasz
Jon Mathias #2816 üzenetére
Azóta sem sikerült kijavítani a problémát, 2 samsung telefonos ismerősömnél is kifagy a játék elején csak a zene megy, ennyire lesz@rja komolyan a játék készítő a google playen meg minden máshol beírt felhasználók általi elégedettlenséget..?
Vagy most az android 11 nem tetszik neki vagy mi? -
Jon Mathias
senior tag
válasz
Fruityloops #2815 üzenetére
mivel új még az a rendszer vannak vele gondok.
-
Fruityloops
tag
Én meg több ilyen hozzászólást is olvastam sajnos a play áruház alatt (pr százat végig olvastam..), hogy nem indul amikor most újra akarta rakni a játékot kis kihagyás után, és azokat tapasztalta amiket én. Amúgy igen, nekem android 11 van..pff...lehet az a gond..?
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
Fruityloops #2813 üzenetére
Nekem mi9 van nincs ilyen gondom. nem frisitettem andoid 10.
-
Fruityloops
tag
Sziasztok! Problémám lenne..de szerintem másoknak is van.
1. Imádom a játékot, a legjobb drag racinges (összeset végigpróbáltam), már háromszor volt a telefononom az elmúlt években, végig vittem majdnem, most újra feltettem, de nézek nagyokat, mi ez a forma 1-es kép? Ez hogy jön egy drag racinghez..?
2. Aztán meg nem indul el a játék, kirakja forma 1-es autót elején, tölt, aztán elsötétül a kép, vagy egy piros alakzatot rak ki a képernyőre, a játék meg nem indul, csak zene megy, ez mi?? (redmi note 9 pro és samsung a52-en is nézve, nem indul, megáll a piros alakzatnál, pff... -
perge666
veterán
Sziasztok.
Játszik még valaki innen a játékkal?
Én néhány napja kezdtem,ezelőtt csak 1 játékkal játszottam telefonon / Shakes&Fidget / most ezt lehet leváltja a CSR2.
Van valami könnyű pénzkereseti lehetőség benne hogy jobban tudjak fejlődni?
Jelenleg 12-es szintű vagyok,és elég lassan fejlődök.
Olvasom hogy kezdők és 30-40-50-es szintüek néhány nap alatt,ezt hogy csinálják,24 órában ezt nyomják? -
dane
senior tag
Sziasztok, X év után visszatérnék a pályára. Sajnos fakultak az emlékeim, de az tuti hogy a PH.HU csapattal kezdtem, aztan később a csapat átalakult de annak a nevére már nem emlékszem. Rank 144 vagyok, 114 millás garázzsal. Azért hagytam annó abba mert egy maintenance után elvesztettem nagyon sok stage 6 és egyéb alkatrészt. Akkoriban nagyon sokan így jártak... most újra csapatot keresek. Hátha még itt vannak akikkel annó kezdtem.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy P20 Lite-on ne legyen hányinger a grafika a frissítés után? Más telefonon semmi gond nincs. -
access_denied
senior tag
válasz
sztomi1105 #2807 üzenetére
Androidon pl. bármit, értsd bármit meg lehet oldani. Nekem IOS van, de amikor kitiltottak, akkor semmi mást (értsd mod, egyéb) nem csináltam mint a kiskapukat kihasználtam. Aranyat fél percenként kapáltam, annyi volt amennyit akartam, 2-3 kocsin kívül minden full full volt, aztán arra hivatkozva, hogy a játék hibáit kihasználom, bannoltak. Itt ért véget a sztori.
-
sztomi1105
csendes tag
válasz
Jon Mathias #2806 üzenetére
Pl. 😀 De ezen kívül is vannak még okosságok. 😏
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
sztomi1105 #2805 üzenetére
pl trükkös nyitás. még működik
-
sztomi1105
csendes tag
válasz
razorka777 #2803 üzenetére
Véletlenszerűen igen, de vannak kiskapuk amit ki lehet használni apró trükkökkel. 😁
-
törölt tag
válasz
razorka777 #2803 üzenetére
rendben köszönöm
-
törölt tag
válasz
razorka777 #2800 üzenetére
Sajnos bmw-t adott,nem giuliát.Ha jól gondolom ez véletlenszerű.Van valami egyszerű mód hogy beadja a giuliát?
-
törölt tag
válasz
razorka777 #2800 üzenetére
értem és köszi.Akkor szerzek még ezüst kulcsot mert 5 hiányzik még.Szép napot és köszi
-
törölt tag
válasz
razorka777 #2798 üzenetére
de a giuliat csak rare importban kapom meg de választható mellette a 4c,de az nekem megvan,mégis azt akarja hogy vegyem meg
-
Elims
veterán
Szia!
Fasza.. :-/ Sajnálom.
Ha jó csapatot keresel,üzenj Tomi Mesternek. ;-) -
Zsohi
őstag
Sziasztok, Tobb, mint 2 ev utan a szezon vegen bezarom a csapatom, elegem lett az agyhalottakbol. Szoval, ha valahol lenne egy meguresedett hely egy milestone crew-ban azt szivesen vennem.
Szezononkent minimum 800k rp-t osszeszedek, neha 1 millio fole is lovok. Esetleg ha tobb ures hely is lenne tudnak meg hozni legalabb 3 embert akik szinten 1 millio koruli rp-t osszekaparnak.
-
Elims
veterán
Vki ismeri a "Hungarians 20+" crew-t?
Ha igen,írjon rám kérem. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Kb. egy hónapja kezdtem a játékot,mindennap játszom vele pár órát (iphone-on),nagyon tetszik,hatalmas játék!
Egy dolgot nem találok benne pedig egyszer vhogyan előhoztam.
Volt egy menü,ami muatta ha letöltök és elérek x dolgot egy másik játékban,ebben a csr2-ben kapok aranyat.
Hol lehet az a menüpont?Vagy lehet,hogy ez csak játékbeli tartalom vásárlás után jön elő?Vmint..a játék kezdete óta benne vagyok egy crew-ban,én vagyok szinte az egyedüli aktív játékos,ha most crew-t cserélnék,milyen negatívum lenne nekem?
-
Dawe1989
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni. Régen kb 2015,2016 volt egy jó kis accountom androidon most újra játszok viszont Ios en balahogy lehet folytatni a régi androidos accomat?
-
rave002
csendes tag
Sziasztok! A Magyarok Hun csapatba tagokat keresünk....írj ha csapatot keresel....köszi
-
Papa_G
csendes tag
Sziasztok.
Pár hete kezdtem el játszani a játékkal, és most azt írja banoltak.
Nemhogy azt nem tudom hogy kell csalni benne, de még pár dologgal nem is vagyok tisztában. Csak megyek a versenyeken és ennyi. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Speciel azt se tudom hová kellene írnom nekik hogy miért tették ezt. Valakinek valami ötlet? -
Bandit79
aktív tag
Hali , kezdő vagyok, jelenleg 33. Szint. . Van csapat ahol lenne hely?
Nincs facee..m . -
A.C.E.
aktív tag
Sziasztok, pár napja nem indul a játék, bejön a töltőképernyő aztán sanyi. Újratelepítettem úgy sem. Másnál is van hasonló xarság?
-
sztomi1105
csendes tag
Szia. Ha csapatot keresel írj rám messengeren.
https://www.facebook.com/tamas.sztanyi -
vagany18
csendes tag
Sziasztok.
Magyar csapatot keresek.
Szint 80.
min Rp 700k -
S73V3
tag
válasz
SenkiNoOne #2780 üzenetére
Sziasztok! Csapatunkba keresek két, három új tagot.Jó hangulat, a kevésbé profikat segítjük garantált szezon autó. Feltétel: légy aktív, ismerd a wildcardot legyen messengered a beszélgetések miatt. Jelenkezni itt vagy nálam privátba. Köszi
-
SenkiNoOne
újonc
Sziasztok. Keresnék aktív magyar csapatot. Több mint 60 millás kocsijaim vannak...
-
Jon Mathias
senior tag
Én is keresek csapatot social networking bullshit nélkül.
-
sztomi1105
csendes tag
válasz
Jon Mathias #2776 üzenetére
Keress meg te is privátban. Ott meg tudjuk beszélni a részleteket. Szezon autó garantált nálunk. 😀
-
Jon Mathias
senior tag
én 156 jobb lenne hazai csapatba fakkbook nélkül
-
Mbru
tag
Sziasztok. Nem régen kezdtem el a játékot. De jó lenne egy aktív csapatba tartozni. Van itt ilyen?
Jelenleg 26-os szinten vagyok -
sztomi1105
csendes tag
Aki csapatot keres vegye fel velem a kapcsolatot. 3 csapatunk is van. Helyünk van.
https://www.facebook.com/tamas.sztanyi -
S73V3
tag
Sziasztok! Csapatunkba keresek két, három új tagot.Jó hangulat, a kevésbé profikat segítjük garantált szezon autó. Feltétel: légy aktív, ismerd a wildcardot legyen messengered a beszélgetések miatt. Jelenkezni itt vagy nálam privátba. Köszi
-
313313
addikt
válasz
sebijani1982 #2768 üzenetére
Mind egyszeri alkalom, ha nem sikerül elsőre megszerezni, akkor hasonlót tudsz nyitni ezüst/arany kulcson...
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a Boss Car-okat meg lehet próbálni a későbbiekben is megnyerni vagy, ha most elbuktam a versenyt értük, akkor többet nem ajánlja fel őket?
T1, T2-n vagyok túl, most a Tier 3 autókhoz gyüjtögetek (de inkább csak a Tier 1 és Tier 2 autóimat fejlesztgetem). De ha nem ajánlja fel őket újra, akkor azért majd a T3 Boss Car-t már eséllyel akarnám megnyerni, super nitro NÉLKÜL! -
JoolsNOS
veterán
válasz
Silencer83 #2766 üzenetére
Nem mindig a perfect launch a legjobb
Ki kell tapasztalni.
-
313313
addikt
válasz
Silencer83 #2764 üzenetére
T2-től felfelé van "start gomb" a liveon. Nyomogatod a gázt, hogy a megfelelő fordulatszámon legyen a motor, és nézed a visszaszámlálót, mire gora ér, rá kell bökni a Launch gombra. Nyilván lehet hamarabb, később. Az a legjobb, ha go felirattal egyszerre böksz rá. Gyakorolni kell azért, mire belejön az ember
-
Silencer83
addikt
sziasztok!
egy kis segitsegre volna szuksegem, most kezdtem csak mobilon jatszani ( S8 )
tier1 kocsinal siman perfect launch, meg a tobbivel is jol megy mar sima versenyeken, de
live-on amikor t2- v nagyobb, és megjelenik a LAUNCH felirat... egyszeruen nem vagom, mikor es hogyan kell
elindulni
köszi -
Sz.Sziszi
újonc
Sziasztok! Keressétek a facebookon a CSR Racing 2 Hungary oldalt! Crewt keresel, kérdésed lenne... Van egy infód, videód,képed...ami érdekes lehet... Büszke vagy saját, vagy a crew-d elért sikereire? Szerencsés kulcs nyitás, szivatós lobby, nyerő verda... Itt megoszthatod! Több mint 200 tag, tapasztalt, rutinos játékosok! Társ oldalakkal kapcsolat, így biztos, hogy a kérés,kérdés, üzenet célba ér!
-
Bears
újonc
Sehol senki? Behalt a topic?
-
sztomi1105
csendes tag
válasz
sztomi1105 #2757 üzenetére
-
sztomi1105
csendes tag
Aktív játékosokat keresünk.
Szezon autó garantált.
Minimum Rp 750.000 / szezon.
Wild Card-ot csak vezetőség indít.
Whats app kötelező. -
Fiddy
tag
válasz
ViiiiktorOC #2753 üzenetére
Sziasztok. Komoly csapatot keressünk az egyik haverommal, garantalt 1m RP. Van még itt működő magyar csapat?
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
ViiiiktorOC #2753 üzenetére
Beteltünk , most nem keresünk több embert!
-
ViiiiktorOC
senior tag
Sziasztok!
2 aktív tagot keresünk!
300.000 pont a minimum RP egyenlőre,és 50-es szint!
Ismerned kell a Wild rendszert, amit csak admin indít!
Season verda garantált, családias FB csoport.
Jelentkezni Privátban Nálam!
Üdv.:Lambo T. Hungary
-
törölt tag
válasz
JoolsNOS #2751 üzenetére
Ha itt nem talasz magyar csapatot csatlakozz ide, itt kb 5 perc alatt talalsz 100 barmilyen csapatot. Nyomj be egy kommentet hogy helyet keresel, es hogy mennyi RP-t tudsz csinalni: https://www.facebook.com/groups/CSR2COMMUNITY/
-
-
törölt tag
válasz
JoolsNOS #2749 üzenetére
Igen, ha nem nyerted meg korabban amikor milestone kocsi volt. Egyebirant nem eri meg, a golden cup toredeket sem hozza annak amekkora befektetest igenyel. Ha mar megvan a kocsi es van penzed fejleszteni az mas, de csak ezert nem eri meg megszerezni. Egyebkent is nagyon otvar lassu kocsi.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Csatlakoznék magyar csapatba. KB 600-700K-t tudok gyűjteni.
911R megszerzése csak véletlenszerűen lehetséges?
Köszi -
come4
csendes tag
Sziasztok
Par napja kezdtem el jatszanni a jatekkal. Rakattantam.
Szerettem volna venni egy honda civicet de azt csak importkent lehet. Gondoltam raszanok nemi osszeget es vettem 50 kulcsot. Kivalasztottam a hondat es fizettem a lovet. Megjott a kontener ... amikor nyilt egy nsx volt benne... szep kis gep de en nem ezt szerettem volna raadasul t4 es amit meg nem akarok hasznalni. (Mennek vegig a rangletan) gondoltam valamit beneztem ugyhogy ujra. Most egy t3 mercit kaptam. Tobb lovet nem szorok el gondoltam kerdezek.
Normalis hogy veletlenszeruen kapok-veszek kocsikat? Vagy ez valami bug?
Ja es nem tudom eladni sem a ket csili vili gepet sem pedig nincs ra szuksegem.Ha van infotok kerlek segitsetek. Koszonom
-
DG (HUN)
újonc
Sziasztok. Aktív magyar csapatot keresnék. 60. Szinten vagyok 800.000 pontot összeharácsolok. Ha valakinél elférnék, azt megköszönném.
-
ProgenXL
őstag
nemrég sikerült nyitni egy Bugatti Veyront. Még nincs maxra tuningolva de így is kegyetlen gyors.
Legjobb nyitás talán.
-
wierra
senior tag
válasz
JackassJana #2740 üzenetére
Ha van online mentésed (gondolom van), akkor felkínálja, hogy honnan állítsa vissza a profilodat; lokálból vagy felhőből.
-
-
313313
addikt
válasz
razorka777 #2738 üzenetére
Menetközben engem is beengedett
-
313313
addikt
Délután még minden jó volt, most meg nem bír kapcsolodi a játék a szerverhez.
Egyedi hiba lehet vagy másnál is előfordul? -
Asshya
csendes tag
kb.2 hónapja kezdtem,most 1.8 milla körül lesz a vége,kényelmesen!!! Az 500-800k-hez bőven elég egy laza játék és szezon verda is megvan+tempest 1-2 is kb. pipa!
-
Hubi888
újonc
Sziasztok! Made in Hungary csapat aktív tagokat keres!! Irj privit...nevet...hajrá
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
razorka777 #2731 üzenetére
Hát röhögve nem. nekem nem mert az már nem szórakozás hanem szenvedés.
-
Lotto73
csendes tag
válasz
Jon Mathias #2729 üzenetére
Szia! Nalatok van hely? Szivesen csatlakoznek, eddig 1-1.2 milla korul csinaltam , de most visszavennek egy kicsit olyan 7-800k-ra. Szezon autot meg szoktatok szerezni? Varom valaszod
-
razorka777
veterán
válasz
access_denied #2730 üzenetére
Én aránylag keveset játszok, most tartok 1.4 millánál.
Szerintem a 800k röhögve megvan. -
access_denied
senior tag
válasz
Jon Mathias #2729 üzenetére
Rég játszottam, de a szezonautó kapásból hoz 300-at, 75-öt valami küldetés. Aztán WC alatt (nem az illemhelység) összekapálni 100-150k-t nem ördöngősség. Az 500k-hoz abszolút nem kell megfeszülni, de annyival nem is lesz meg a szezonautó.
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
access_denied #2728 üzenetére
nállunk elég az 500k. 800k-1m nagyon sok
-
access_denied
senior tag
válasz
Dominik Tore #2727 üzenetére
Nem a rank a lényeg, hanem az, hogy mennyi rp-t hozol szezononként. Ahol a szezon kocsi garantált, ott fel kell mutatnod 800k-1M-et jó esetben.
-
Dominik Tore
újonc
Sziasztok, egy aktív magyar csapatot keresek. Dominik Toretto néven vagyok 63-rank
-
Fang
aktív tag
Frissítés
-
Rockstone
tag
válasz
razorka777 #2723 üzenetére
Oke ha van egy hely szoljatok, vagy privat uzenetben akár
-
Rockstone
tag
Bevennétek a PH!HU crew-ba ?
Rank 150 vagyok, 1-2 millio RP között vagyok / season, prestige auto megvan, kacifántos nevem van játékban ide nem tudom beirni
-
Kávéföző
újonc
Sziasztok !
Az érdekelne honnan szedhetem le úgy ezt a játékot hogy meglegyen benne a golf gti mk1 illetve ezenkívüli többi extra !? Találtam egyett ami 1.14.0-ás verzió benne van az alpjáték egy patch illetve tartozik hozzá egy mód amikben ezek bennne vannak de internet kapcsolat az snafu így nem tudok vele játszani és nem engedi azokat az alapvető dolgokat mint ami a goggle playen van . Remélem tudtok segíteni ! Előre is köszönöm válaszotokat!
-
ProgenXL
őstag
Sziasztok.
Elkezdtem én is aktívan a játékot. p8 liteon nem de a p9-en már végre tudok játszani.Egyenlőre még ismerkedek a dolgokkal de alakul.
A listán lévő Civic nem vehető meg? nem látom a kereskedésben.
-
Kowi84
aktív tag
válasz
capirossi x #2716 üzenetére
Sziasztok!
Aktív magyar csapatot keresnék. A jelenlegi norvég brigád nem túl aktív, és amúgy sem érzem magam túl otthonosan 😀 -
capirossi x
csendes újonc
Sziasztok! helyet keresek a második karakteremnek még ebben a szezonban lehetőleg bár pár nap van csak hátra. :-) a szezon autó megvan és igy tudok még hozni 300k-t mert nem csináltam meg pc cupot. lehetőleg olyan csapat ahol megvan vagy a szezon végéig meglesz a szezonverda.köszönöm a szezon 1 milla+ nem gond. köszönöm
-
Bears
újonc
válasz
JackassJana #2712 üzenetére
Nálunk 1M a limit.
-
JackassJana
csendes tag
válasz
razorka777 #2705 üzenetére
Ez sem stimmel...
szerintem a számokkal van némi eltérés!
-
mariak
csendes tag
Sziasztok, 1-2 napja nem indul el a jatek, bejon a csr2 toltokepernyo es ott megall. Ha ujrateszem a jatekot, akkor egyszer elindul, masodjara mar nem. Mas jatekkal nincs gond. Telefont is ujrainditottam. iphone 7 plus 256gb. Ha valakinek van otlete, szivesen vennem.
-
csibe2zy
csendes tag
Nem tud valaki valami közelebbit az Aston Martin One-77 -ről? Egy ideje már benne van az autókínálatban, de csak a Comming Soon felirat kíséretében. Vajon mit tetveznek vele, és mikor? Álomverdám, amióta megláttam,. Akarok egyet itt is, ha már eredetiben látni sem fogok soha
-
Joshy571
csendes újonc
Sziasztok! Játékosokat keresek a 20M Hungary Team nevű csapatba!
Követelmények:
- Minimum 30-as rank
- Tudd mi a wild card és hogy működik
- Csináld meg a token-es futamokat
- Hallgass a Leader-re és az Adminokra
- Legyen Fb vagy messenger profilod
- Ne használj hackelt programot
Amit cserébe adunk:
- Egy jó, hatékony és baráti csapat tagja lehetsz
- Megtanulhatod hogy játsz hatékonyan
- Megkapod a nyeremény autót!
Érdeklődni nálam privátban lehet! -
S73V3
tag
-
Dikri
aktív tag
válasz
razorka777 #2696 üzenetére
Szia!
Ezt a listát honnan lehet letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest