Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
azaleericks #1399 üzenetére
Igen arra.
-
azaleericks
tag
válasz
Jon Mathias #1394 üzenetére
A tune opcióra gondolsz ? Most használtam először, 7-9 KM/H-val tudtam többet kihozni egyelőre a kocsiból, lehet azért nem tűnt fel, hogy jobb a fusion-ökkel mert még sose használtam ezt az opciót.
Holnap ki tudom nyitni az első arany konténeremet, kíváncsi leszek mit dob. Az ezüst mostanában 1 csillagos kis izéket adogatott csak sajnos.
-
törölt tag
válasz
razorka777 #1378 üzenetére
Ha nem ad reklamot az nem bug, orszagonkent mas az elerheto reklamok mennyisege. Magyarorszagon nekem is joval kevesebb reklamot dob be, de kulfoldon ritkabban jon a video unavailable uzenet.
-
Kardos.N
tag
válasz
razorka777 #1381 üzenetére
Hát akkor nem éri meg el strippelni ezek szerint.
BOLDOG ÚJÉVET !!!!
-
szabyka95
őstag
van egy 76 fusionnel telepakolt f12-m (10.4et megyek vele), ma kaptam egy 650s, megeri felhuzni a 650st ? jobb mint az f12?
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
azaleericks #1393 üzenetére
Be is kell "hangolni"
-
azaleericks
tag
Sziasztok. A fusion partok mire jok ? Teleaggattam veluk az Aventadorom, de nem lett jobb az auto...
-
HoTaZo
addikt
Ha van türelmed, akkor az itt megtalálható videókból láthatod miket nyerhetsz bronz, ezüst, arany kulcsokkal.
A kulcsokat pedig a játék alatt gyűjtögeted. Attól függően, milyen versenyekre mész. Van ahol kulcsot tudsz gyűjteni van ahol aranyat vagy pénzt.
Az adott ablakoknál nyerhető autókban annyival több Respect points-t nyerhet versenyenként, eés annyival több fusion parts-ot tehetsz bele.De szerintem, picit túl filózód. Tetszik ez a típusú verseny? Van elég időd nyomni? Akkor nyomjad, versenyezz, játssz! Időnként beleolvasol itt a gyakorlottak hozzászólásaiba és nyitott könyv lesz számodra is a játék.
-
Rollvt
csendes tag
válasz
razorka777 #1389 üzenetére
Az szép. Ilyennel még nem találkoztam.
-
Rollvt
csendes tag
válasz
razorka777 #1385 üzenetére
-
Rollvt
csendes tag
Ott írja hogy completed. Tehát van, csak megcsináltad.
-
Rollvt
csendes tag
Kb. 8 percenként kapsz 1 egységnyi benzint. A 10 egység közben 2x felajánlja, hogy 15-30 mp-s videóért cserébe ad +2 egység benzint. Tehát megnézel ötöt és újra fullon vagy. Ezt párszor el lehet játszani. Vagy 20 aranyért feltöltheted maxra. Aranyat kaphatsz szintlépéskor vagy napi versenyeknél vagy úgynevezett service trial versenyeken (ami ma is van). Nem tudom mi ebben a játékban olyan nehéz. 1-2 nap alatt simán átlátható, nem kell ehhez atomfizikusnak lenni.
-
Kardos.N
tag
Ha elstrippelek egy autót amiben van 3 stage6 és fullon van.
Akkor vissza kapom a stage6 cuccokat is ?feri1 Egyszerűen gyűjtsél aranyat és meg van oldva a benzin.
-
feri1
aktív tag
válasz
razorka777 #1378 üzenetére
Ennyire már én is rájöttem,de köszi!
Miként tankoljak,ha nem adja a reklámot?
Így elég lassú a játék. -
feri1
aktív tag
válasz
razorka777 #1376 üzenetére
Köszi!
Esetleg az előzőekre is adnál ilyen pontos,érthető válaszokat?
Valószínű másnak is segítségére lehet majd,mint nekem aki nem profi a játékok terén.
-
Fehdavee
tag
Most van egy 0* os f12 vettem még egyet az lenne a kérdésem hogy megvárjam amíg dob egy 3* ost vagy ebbe toljam bele az fusionokat és 6 os cuccokat? A 3* os mennyivel lesz jobb fullon?
-
Kardos.N
tag
válasz
razorka777 #1352 üzenetére
Látom nem érted miről van szó.
De úgy látszik másnak sem esett le.
Semmi baj nem volt az aktiválással kapcsolatban.
Egyik pillanatban hozzá lett adva a kártya és a plusz százalék.
Aztán egy netes verseny miatt kifagyott a game.
Vissza léptem és már nem volt meg a plusz semmi.
Másnak is szintén ezzel a hibával. -
Rollvt
csendes tag
Amúgy kinek mi a legjobb ideje 1/2-es távon? Nekem LaFerrari-val ez 9.3 mp, de elég zavaró, hogy 70%-ban olyanokkal kerülök össze a live race-ban akik 6-7 mp alatt teszik meg ezt a távot. :/
-
szoszo75
aktív tag
válasz
razorka777 #1363 üzenetére
Volt már ilyen zöld jelzés de őszintén szólva nem tudom mit kell vele csinálni és hogyan? Vagyis nem vettem észre semmi változást.. Na mindegy majd legközelebb
-
Rollvt
csendes tag
válasz
razorka777 #1361 üzenetére
Mennyire sok?
Ahol most vagy, az a csapat hanyadik helyen áll? Bocsi a sok kérdésért, csak váltani szeretnék, plusz jó lenne ha lenne 1-2 magyar is a csapatban. 😊 -
szoszo75
aktív tag
válasz
razorka777 #1359 üzenetére
Ez idáig oké. Vannak is cuccok jó pár a fusion parts alatt, el is tudom adni de hogyan tudom hasznosítani az autómhoz?
-
Rollvt
csendes tag
válasz
razorka777 #1355 üzenetére
Van nálatok üresedés? Ahol jelenleg vagyok nem igazán jó. Sokan csak úgy elvannak...
-
szoszo75
aktív tag
válasz
razorka777 #1357 üzenetére
Hmm.. na és ezt hogyan is kell pontosan? Bocs de sajnos nem vágom ennyire a játékot.
Egyébként köszi
Pl van a stage 6 upgrades-ban is egy db csak éppen ferrari alkatrész. Eladni tudom ezeket arra rájöttem de hogy hogyan tudnám ezt átpakolni az autómhoz arra nem jöttem még rá.
-
szoszo75
aktív tag
Üdv.! Hogyan tudom továbbfejleszteni az autóm amikor már nincsenek vásárolható fejlesztések? Stage 6-ra értem. A megnyert alkatrészekből kellene összerakni vagy hogyan megy ez tovább? Előre is köszi a segítséget!
-
Fehdavee
tag
válasz
razorka777 #1352 üzenetére
Én a Hungarian crew-ba vagyok de ugyan ez megy
Nektek meglesz a fxx?
-
feri1
aktív tag
Az előző kérdéseimhez [link] még ennyit:
A net megy wifi-n és a játékban nem indítja pl a free tankoláshoz szükséges videót.Ez mitől lehet?
-
Fehdavee
tag
Újra visszatértem csr2 zők jó pár napja Már a t5 uccsó verseny kell és single oda
Csak kicsit még tolni kell f12 hogy vigye a 11.9 et. A PH-s crew mennyi rpt kapart össze meglesz az fxx? Esetleg beférek még a crewba?
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Pár napja töltöttem le a játékot-
Nem nagyon szoktam játszani,de ez megtetszett.Valami magyarosítás létezik hozzá?
Leírnátok részletesen,hogy mi a lényeg,mit és miért kell gyűjteni a játékban.
Mennyire és mit érdemes felszerelni az autón?Küldhetitek priviben is.
Üdv: feri 1
-
Kardos.N
tag
Crew-ba vagyok aktiváltam az első kártyát.
A kocsim felugrott 53% lefagyott a game és vissza ment a százalék. -
Kardos.N
tag
válasz
razorka777 #1341 üzenetére
Akkor valószínűleg BUG-ot kaptam
Egy órást vettem netes verseny kifagyott és eltűnt s százalékom is. -
Kardos.N
tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
A kérdésem csak ennyi volna.
Mennyi ideig tart ki egy wildcard kiváltása ? -
razorka777
veterán
válasz
Jon Mathias #1338 üzenetére
Bármelyik jó, ha rendesen fel van tuningolva.😃
-
Jon Mathias
senior tag
T4 +nyerve enyém a nismo
a jaguár a legjobb erre.
-
Rollvt
csendes tag
Egyébként top 100 körüli klánt keresek. 74-es szint, garázs 34 M.
-
Rollvt
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy elkezdtem a játékot iPad-en, majd később feltelepítettem iPhone-ra is, de nem tudom onnan folytatni, ahol a tableten abbahagytam. Mindkettőn megegyezik az Apple ID, viszont 2 facebook profilt használok (1-et a játékok miatt) és a telefonon alapból a másik fiókommal jelentkezett be (az igazival), nem is volt lehetőségem váltani. Hiába törlöm le az alkalmazást, lépek ki-be a fiókból, ugyan azzal a profillal lép be amivel ugye kezdhetném előről a játékot.
Valaki esetleg tud segíteni? -
HoTaZo
addikt
válasz
razorka777 #1333 üzenetére
Hát, igen.
Ez a tiéd?
Majd az új sátorban konzultálok veled. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Nektek sikerült elnyerni az új boss-ők autóit? A T3-as pályán el tudtam nyerni Amélia M4-esét, meg a T5-ben Larry GTA Spano-hát de az oösszes többit buktam. Annak ellenére hogy, jó gépékkel mentem.
Tehát, aki még előtte van az csúcs gépékkel vágjon bele. S szerintem kell fél vagy egy másodperc biztonsági tartalék az utolsó versenynél, hogy az autó elnyerős futam is sikerüljön. A T3-nál megvolt, utána nem figyeltem erresés csak hápogtam, a T5-re értettem csak meg. -
SZACSKO
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy csapatot, ahová be is lehet lépni és lehetőleg az első ezerben van?
Köszönettel - szacsko -
hothead2
tag
A mai frissítés javította az előző crew szezon elmaradt nyeremény hibáját és a milestones begyüthetőségét akiknek problémája volt frissítsen!!!
-
fdisk
őstag
válasz
razorka777 #1322 üzenetére
Igazad van.
-
törölt tag
válasz
razorka777 #1325 üzenetére
Gondolom az online mód-on kívül nem is igen van benne plusz dolog, az meg van a NitroNationben is,szóval egyenlőre bőven elvagyok az elsővel.
-
törölt tag
válasz
razorka777 #1323 üzenetére
Nem telepítek külső forrásbó! Emberek a kérdésemre szeretnék választ, szerintetek az előzővel még fog foglalkozni a gyártó? köszönöm a választ.
-
fdisk
őstag
válasz
razorka777 #1320 üzenetére
Amit én néztem videót ott 12.458-at ment.
Ahány ember,annyi idő? -
fdisk
őstag
válasz
razorka777 #1317 üzenetére
Szerintem meg kevés.
Ha jól emlékszem 11.455 körül megy Shax.Elnézést. Rosszul emlékszem. 12.455 kell hozzá.
Most néztem meg egy yt videót. -
törölt tag
válasz
Jon Mathias #1315 üzenetére
És a kérdésemre tudnátok válaszolni?
-
atti29
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy egy Aventador 750 lp4 sv típusú autót építgetek,most 1/2 mérföldön tud 11,889 időt!
Még hátravan a Shax elleni utolsó 2 verseny,úgyhogy még így nem akarok ellene indulni!
Az lenne a kérdésem,hogy vennék 1 vagy 2 mondjuk Huracànt és bontom,akkor azok az alkatrészek megfelelnek az Aventadorba is?
Valaszaitokat előre is is köszönöm vagy egyéb építő hszt! -
törölt tag
Sziasztok tudom kicsit off, de még szerintem elfér itt a kérdésem, nekem a telóm nem is bírja a CSR2-őt megsem jelenik a playen, nem tudom mennyire vagytok ilyen téren képben, de szerintetek még fogják fejleszteni az első részt, vagy így,hogy van a kettes gyakorlatilag az első résznél akkor le is lehet mondani a további fejlesztésekről? Köszi ha valaki válaszol, csak azért kérdem mert én eleve nem is tudok játszani a másodikrésszel,csak az elsővel és a classic-al természetesen nem havi update dömpingre gondoltam! csak hogy várható e,hogy még a gyártó ezzel a játékkal is foglalkozik, legalább évi 1-2 bugfix-el ilyesmi) )
-
Kardos.N
tag
ha el stripelek egy olyan autót amelyben van 4 stage6 , akkor azokat is vissza kapom ?
-
SZACSKO
tag
Ok, köszönöm szépen az infókat
-
hothead2
tag
válasz
SZACSKO #1306 üzenetére
Ez egy globális probléma, androin (valószínüleg 4.xx-nél nálam is, más androidosoknak azoknak nem tudom a verzióját nem kérdeztem.) a support hivatalos válasza:
Hi,
Thanks for getting in touch. We're aware that some players haven't received their Crew Championship season prizes, have received different Crew Championship season prizes to their crew mates, or that their Crew Milestones are showing as complete, and cannot be claimed. We're investigating these issues at the moment, and hope to have an update very soon.
Röviden, tudnak róla, vizsgálják, a következő frissítéssel (javítják), HAMAROSAN.
-
SZACSKO
tag
Nem tudom, az mit jelent, de mit lehet tenni ellene?
-
SZACSKO
tag
Szuper, köszi, ez tényleg remekül működött, le is csökkent 3 Gb--re.
Még egy kérdés: a csapat, amiben vagyok, hiába éri el a megadott "pontokat", amikért jutalom jár, én azt nem kapom meg. Az előző bajnokságnál még mindig, mikor elértünk egy szintet, oldalt rá kellett bökni, és megadta a jutalmat, de most simán továbbhalad. Ennek vajon mi lehet az oka? - Köszi előre is, ha tudja valaki.
-
törölt tag
válasz
SZACSKO #1298 üzenetére
Azt hogy mikozben telepited es inditod a programot, legyel bejelentkezve a google play games accountodba, csak ugy fogja visszaallitani az allast. termeszetesen magaba a telefonba is ugyanarrol a google accountrol kell bejelentkezni amire a korabbi telefonra is be vagy...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Spider-man Miles Morales PS5
- Eladó 3060 ti 8GB (Gainward Ghost LHR)
- 1M helyett - 2024 MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- 1.750.000 Helyett ! 16.2" MacBook Pro M4 MAX 14C / 32C / 36 GB / 1 TB - 1 ÉV Apple garancia
- SONY STR-DE875, 5.2-es AV receiver Phono fokozattal
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest