Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackassJana
csendes tag
válasz
razorka777 #1699 üzenetére
Jó - jó...Huracán-ra még csak fusion parts-ok sem nagyon jönnek, stage6 meg aztán pláne!
Ezért is toporgok egy helyben! -
bobooo
addikt
Srácok
Ládából nyitottam egy Aventador LP 700-4et és egy Huracan LP 610-4et. Melyiket vigyem ki full-ra T5-ben? Vagy inkább vegyek egy Berlinetta-t? Fusion/stage 6 ugyanannyim van kb mindkét márkához
-
MK VII
veterán
válasz
JackassJana #1696 üzenetére
Ha ez megnyugtat, én sem kapok stage 6-os alkatrészt ami jó lenne.
-
Dawe1989
csendes tag
én pár napja pörgettem egy coninental gt3-R-t nagyon király gépezet
legalább top5ben van 73as szintemmel szégyen h még soha nem adott 5csillagos autót
-
Kardos.N
tag
Most nyertem egy LB E92 M3 GTS
Szerintetek megéri egy full tuningos M4 el strippelni ?
Vagy megéri maxra tuningolni ? -
MK VII
veterán
válasz
razorka777 #1691 üzenetére
Sejtettem. Köszi.
-
MK VII
veterán
válasz
JackassJana #1687 üzenetére
Nekem nagyon nem... Rare itemeket sem olyat kapok ami kéne...
Egyébként most nyitottam egy 3 csillagos Audi R8-cat. Jobb mint a Nissan GT? -
Kardos.N
tag
Live Race-ben ha valaki lát nyomjon rám nyugodtan.
Kardos.Norbi07 néven játszok egy gagyi Hyundai Turboval
-
MK VII
veterán
De jó nektek..
Én állandóan egy csillagos T1-es fosokat kapok...
-
Kardos.N
tag
Nekem most adott egy 5 csillagos Shelbyt T4
-
Jon Mathias
senior tag
Lilacsillagosak lettek a bossverdák
-
Jon Mathias
senior tag
Siker
-
Jon Mathias
senior tag
Talátam újabb apk-t hátha...
-
Dawe1989
csendes tag
válasz
razorka777 #1677 üzenetére
asszonynak is új samsung telója van és neki sem kompatibilis kicsit néztem furcsán fogtam apk leszed meg obb file-ok a telómról és nyomja ezerrel
-
razorka777
veterán
válasz
Jon Mathias #1676 üzenetére
Nem értem például, hogy 4.4-gyen miért nem kompatibilis, hiszen simán fut.
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
razorka777 #1673 üzenetére
Tuodm h a teló is gond de esélyem sincs cserélni. hivatalosan le se tudom tölteni pedig +felel a minimumnak.
-
razorka777
veterán
válasz
Jon Mathias #1671 üzenetére
A telód lesz a probléma, én is így jártam, hogy a végtelenségig tölt.
Asszony telóján vigan fut, most cseréltünk.
Várd meg a következő updatet, lehet javitják.
Én irtam a supportnak, de szerintem feleslegesen. -
hothead2
tag
válasz
Jon Mathias #1671 üzenetére
Ha andriod, akkor töröld a gyorsítótárat, és program adatot. Utána szinkronizálni fog, de normálisan betölt. Illetve az első betöltés lehet kicsit tovább tart, kb 2percig.
-
Jon Mathias
senior tag
Annyira jó a frissítés hogy be se tölt
remek csak így tovább...
-
Dawe1989
csendes tag
új szezonra várunk tagokat van 1-2 hely még ne fogjátok vissza magatokat
-
Fehdavee
tag
Ahol én vagyok crew ott is sokan panaszkodnak hogy kidobálja őket pedig valakinek s7 edge van érdekes.. Engem 2x dobott ki frissítés óta azelőtt soha szval kicsit nekem is rosszabb lett.
Igen 11.093 a t5 boss ideje szval még jó hogy nem hallgattam rád bocs
De így meglett az összes boss verda és ma még a venom is meglett a crewnak
Várom a kövi bossokat remélem azoknál luncholni kell az még jó kis nehezítés lenne -
Tranceman
újonc
Szia! Új vagyok a fórumon, de a játékban, nem. Mikor elkezdtem a játékot beléptem egy csapatba amit az akkori alapító kilépése után megörököltem. Viszont hiába próbálok velük előre jutni, nem tudok, így váltanék. Csapattagként tudsz meghívót küldeni vagy ki kell lépnem? 92-és szinten vagyok, 640.000 pontom volt az épp ma zárult seasonban.
-
-
Gabi Hapi
kezdő
Sziasztok.
Most találtam erre a fórumra, lenne is kérdésem.
Több hónapja játszom a játékkal, eddig nem volt vele gond. Viszont mostanság 1. Többször se szó, se beszéd kilép a játék fullra! 2. verseny / start előtt, vagy trial-nál megcsinálom a 70 %-át a feladatnak, majd betöltéskor start előtt visszadob az elejére a feladatnak, üzemanyagot is visszatölti ( gyakorlatilag elölről kezdhetem a trialt! ). Betöltéskor szinkronizál naponta többször is a játék.
Mi a gond?
Köszi a válaszokat!
-
ATKILA
csendes újonc
Sziasztok .bocs az offért de megint szezon vége van, és lesz 2 hely üresedésünk(Hungarian Titans) csapatnál.jelenleg a 108. helyen állunk 33 millát gyűjtött a csapat, vagyis garantált a nyeremény verda! Aki szeretne csatlakozni hozzánk ne tartsa magában,Min.rank :80 szezononként minimum 500 ezer rp.
-
Dawe1989
csendes tag
válasz
JackassJana #1655 üzenetére
a corvettet azért adta mert 10Xsansz volt de várok amíg valahol lesz valami szorzó
-
Dawe1989
csendes tag
válasz
razorka777 #1653 üzenetére
fú az jó lenne nekem is na megyek kipróbálom XD
-
Dawe1989
csendes tag
válasz
razorka777 #1651 üzenetére
hogy rohadjon meg
-
Dawe1989
csendes tag
válasz
razorka777 #1649 üzenetére
ettől féltem én is csak 1X láttam de van 20 kulcsm és nem akarom elnyomni mert eddig csak megszívtam
egyszer örültem mint állat 4csillag erre begurul egy california...ezüst kulcsnál nincs nagyobb esély h adjon 5 csillagost? mert ott van vagy 400 kulcsom
-
Dawe1989
csendes tag
azt nem tudja véletlen valaki hogy milyen időközönként van szorzó aranykulcsoknál jó lenne valami 5csillagos autót pörgetni
-
Rollvt
csendes tag
válasz
razorka777 #1644 üzenetére
Ezek már tipikusan azok akiknek semmi magánélete sincs, csak a játék. Azért 12-13 nap alatt 5-6 milliót alhangon összerakni nem napi fél órát igényel... őket inkább sajnálom, mint irigylem.
-
Mezcal
addikt
válasz
JackassJana #1639 üzenetére
Az tényleg az volna, de hogy 1 mp alatt ért a célba, talán nem butaság kijelenteni, nem?
-
-
Mezcal
addikt
Tényleg van csaló liveon, már az is gyanús volt, hogy a tétre 60 ezret toltam és elfogadta. 1 mp-ces győzelem volt.
-
Dawe1989
csendes tag
én sem azt mondom hogy hú most aztán mindig kidobál 100ból kb 3-4X de marad az üzemanyag is meg a lóvé is simán kilép home screenre futó alkalmazásban benn marad és vissza is lép.
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
razorka777 #1634 üzenetére
nekem se
-
Dawe1989
csendes tag
Szerintem sem lett rosszab... Előtte is kidobott ritkán meg most is .
-
fdisk
őstag
válasz
razorka777 #1630 üzenetére
Sajnos így van. Engem random kidob az asztalra rajta előtt. Így ugrott 1 benya.
-
Dawe1989
csendes tag
válasz
razorka777 #1622 üzenetére
Most nyomtam le a gta spano-t és 11.093 volt az ideje. Frissítetted már a játékot? Lehet h az a régi idő.
-
azaleericks
tag
válasz
razorka777 #1627 üzenetére
Nekem nem volt az, így értelemszerűen azoknak szántam akik erről nem tudtak.
-
razorka777
veterán
válasz
azaleericks #1626 üzenetére
Ez egyértelmű.
-
azaleericks
tag
válasz
razorka777 #1625 üzenetére
Arra még figyeljetek, hogy a Stage6 alkatrészeket csak ahhoz a típushoz ad, amit szétbontasz, tehát ha Huracánt bontasz, nem fogsz kapni Aventador SV-hez Stage6-ot. Tapasztalat...
-
feri1
aktív tag
válasz
razorka777 #1619 üzenetére
Szia!
Autók bontása?Azt,hogy kell?
-
Fehdavee
tag
válasz
razorka777 #1622 üzenetére
Az lesz
-
Fehdavee
tag
válasz
razorka777 #1617 üzenetére
Tudom emiatt a kép miatt vagyok megzavarodva mert neten csak 11 és időket talalok...
-
JackassJana
csendes tag
válasz
razorka777 #1619 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
razorka777
veterán
válasz
JackassJana #1618 üzenetére
Bronz ládából és az autók elbontásával tudsz stage 6-os alkatrészeket szerezni.
-
JackassJana
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég óta játszok én is ezzel a játékkal & vannak kérdésem amit Ti biztos meg tudtok válaszolni.
(Bocsánat, biztos volt már ilyen kérdés, de nem fogom visszaolvasni az összes oldalt!)Van egy T5-ös autóm (Lambo Huracán). Minden fel van fejlesztve rajta ami csak lehet: Viszont a 6/6 fejlesztések nem érhetők el. Ezt hol, illetve milyen módon lehet megszerezni? Gondolom egy adott verseny győzelmeként fogja majd megadni.
A másik kérdésem, hogy van valakinek használható beállítása a fent említett autóra, mert egyszerűen 311-től nem megy többet. Próbáltam már a váltó karakterisztikáján változtatni, de akkor meg "lomha" lesz. A gyengébb autók is lehagynak már most, mert 7.seb-től nem tudom feljebb tenni...A válaszotokat előre is köszönöm!
-
Fehdavee
tag
válasz
razorka777 #1609 üzenetére
Érdekes youtubon mindenhol más eredményt látok..... Nem merek nekimenni egy olyan verdával ami 11.1 et megy
Meglett amúgy a t2 verda is erre már megvolt szerencsére a verda izi voltMár csak a t5 kell és minden happy. Valaki verte már le mert ha többen írjátok hogy 11.4 el megverhető akkor lehet mégis megpróbálnám
-
Lacsu
csendes tag
válasz
razorka777 #1607 üzenetére
Tehát ezek szerint a La'ferrari a játék leggyorsabb autója?
-
MK VII
veterán
Skacok.
Csak én vagyok ennyire szerencsétlen? Hosszú ideje nem katpam egy olyan alkatrészt sem ládából sem Mistery-ben ami akármelyik kocsimhoz jó lenne. Hiába veszem, hiába nyitom a Free ládákat, hiába megyek Daily versenyen. Minden más kocsihoz kapok, sőt van amelyiknél egy alkatrészből már 2-3db is van... A saját kocsijaimhoz semmit nem ad... -
Fehdavee
tag
Hali!
Nos valaki kérdezte emlékszem hogy ha elszúrta a GTR-t az elit licenszen akkor mivel lehet megnyerni a nizmót nekem az asztonnal simán meglett kb 10-12 verdát strippeltem nem volt szerencsémDe 13 s et megy most és még közel nincs maxon 12.5 is megvan maxon.
A kérdésem pedig az lenne hogy 11.4 vagy 11.08 az megy a t5 boss? mert youtubon ezt látom de a képen meg 11.4 van azt az előtte lévő ford gt nyomja youtube szerint!? -
Lacsu
csendes tag
-
Dawe1989
csendes tag
van a profilodnál olyan hogy egyéni leaderboard ott is vannak díjak kulcsok bronz és ezüst meg az az értelme ha csapatba vagy RP-t kell gyűjteni és season-ba vannak díjak ha a csapat eléri egy bizonyos mennyiséget pl 20 milla kap a csapat egy venom gt rosseb tudja editiont magyarul fasza kis kocsit
meg egészséges verseny csapaton belül versengeni h te legyél a tabella élén
-
Dawe1989
csendes tag
a 9% az az rp bónusz épp amelyik kocsin vagy azét mutatja.
a12xxx az meg hogy eddig mennyi RP-t szedtél össze ami egyéni szezononként vagy hogy mondjam nullázódik!azt hogy mit akarsz teljesíteni nem értem ha arra gondolsz h ott 3 volt s már csak 2 van az a teszt vezetés azzal nem nyered meg az autót csak kipróbálod.majd lesz egyszer season price vagy arany kulcsokért kiadja aminek kevés a sansza de ki tudja.
ha valamit nem jól írtam majd kijavít valaki remélem azért értetted
-
Atika007
újonc
Sziasztok,
Én is létrehoztam egy crew-t, nem gondoltam, hogy ennyi magyar honfitárs is már fent van, ha gondoljátok, szívesen fogadok új belépőket. A név: Saian Supa Crew. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest