Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Szia!
Igen utólag rájöttem hogy user error, nem a progi. Sajnos csak a visszajátszáskor derült ki.
De megoldódott!
razorka777 kollégánk javasolt egy tökéletes progit, azzal ki tudtam szedni a fekvő képet az állóból, majd a VLC-vel be is forgattam. Egész jó minőség maradt. Ha megy a YouTube-ra az mp4, akkor holnap nézhettek 6x3 percet, na jó az utolsó csak 2,12. Ha nem, akkor még konvertálnom kell, már régen toltam fel YT-ra anyagot. Büntiben voltam...
-
HoTaZo
addikt
Nem. Elnézést, ha félreérthető voltam. Egy videót láttam, ahol sokat nyitott a srác egyszerre és valami sok csillagos csodát kapott, aminek nagyon örült. Ebből kiindulva gyüjtöm a 10. arany kulcshoz, mellé, az ezüstöket(jelenleg 300), na meg pár bronzt(2500) is. Hátha azt is figyeli a program, hogy mennyit nyitsz. De ez csak egy feltételezés.
-
-
joe007
tag
No a Strip-el szét bontottam egyet (AMG GT) és az alábbiakat kaptam érte (Fusion Parts) mindenből 1db-ot!
1. Kék Motor
2. Kék Turbo
3. Kék Nitro
4. Kék KerékA már megvett AMG GT-m nem csillagos 68 elem pakolható rá, míg a gold key-el nyert 3 csillagos 78 elem (Fusion Parts) pakolható rá!
Ez szép és jó de ha a két kocsit meg akarom cserélni akkor újra fejleszthetem ki a 6 Stage-ig az összes modult a 3 csillagos kocsinál?
-
oAcido
aktív tag
Nekem nincs meg a Focus. Valódi pénzt nem költök a játékra, kipörgetni meg nem sikerült (helyette szerencsére jött a Hellcat
). Úgyhogy tune-ban nem tudok segíteni.
De undorító dolognak tartom ezt az alkatrészre való várakozást... Még csak T3-nál vagyok, de már most 90 percet kell várni rájuk...
(#137) joe007: Én nem költenék rá. RS 5 vagy a Mustang GT nem sokkal lassabb.
-
gbela
senior tag
Én is Focus RS-sel T2-ztem. 11.7 mindenre elég, ladder utolsója 11.75öt megy. Nekem az éppen meglett, mondjuk Body upgrade csak 3as volt a gépen, többi 5ös, 1db 6os. (Sztem 11.6ot ez nem tud,szóval nem hiszem, hogy leggyorsabb T2es kocsi, annak a BMWt írják).
Lényeg h egy jó futammal elégnek kell lennie ladderre (boss meg ugye sokkal gyengébb is).Na mire beírtam meglett, grat
Kár h a boss auto egy szutyok :S
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem is Ford Focus RS-t írt.
@Saccco én is megpróbáltam elvinni a kocsiját, persze gondolom ki vam számolva, hogy bukjunk
Én is buktam 20-at.
Amúgy ezzel a lambóval semmit sem tudok kezdeni egyelőre. Azokon a tournamenteken amelyeket mindig kocsihoz igazítják nem tudok indulni, mert teljesen stock, nincsenek extra pontok upgradeből. Az upgradek iszonyatos árúak, még a normál festés is 40.000 dollárt kóstál.
De legalább elmondhatom, hogy van
Más:hogy tuningoljak, hogy a végsebességet feljebb nyomjam? Az indulásom nagyon jó, általában már az elején beelőzöm az ellent, de a hosszabb táv felénél visszaelőz és lehagy egy csomó másodperccel. Mazdám van (t1)
-
zozyk
addikt
Próbálgasd a tuning menüben állítgatni a váltó áttételt,guminyomást & nitro adatokat....
Nehéz,de meg lehet csinálni..
Én picit hosszabbra tettem a váltót,és hamarabb toltam a nitro-t + a guminyomást is feljebb raktam,így sikerült egy tökéletes indulás & tökéletes váltás kombóval nyerni az utolsó futamon.
(én az Abarth 500-at használtam T1-ben,imádom azt a kocsit)
Új hozzászólás Aktív témák
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Intel 12gen i7 félkonfig! Gigabyte Z690M-DS3H, Core i7 12700, 16GB DDR4 3200Mhz! Garancia! Számla!
- XBOX 360 RGH 250GB
- Dell OptiPlex 3080 Micro PC (10500T, 256 NVMe SSD, 16G DDR4)
- MSI Geforce RTX 2070 Tri Frozen
- NEM KELL NEKI PCIe TÁP! Gigabyte GTX 1050 OC (2GB GDDR5 128bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest