Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Crew cupot toljátok srácok, kell a silver láda
(mármint PHs crewra gondolok persze
)
-
gbela
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #491 üzenetére
Welcome to the club
Én 73as streaket mentem T1-ben, tegnap is meglett harmincvalamennyi
-
gbela
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #483 üzenetére
Hja, én is már csak erre tudok gondolni, csak nem láttam ezt sehol hivatalosan, hogy azonos autok is különbözhetnek.
Nekem 22 partom van a dodge-hoz, csináltam már vele 12.69et is, csak konzisztensen nem megy még. -
gbela
senior tag
Ládából lehet csak nyitni, én is pont tegnap nyitottam.
Mondjuk egyelőre nem győzött meg, Fiestaval jobbakat megyek (12.71), és még úgyis lenyomnak. Nem tudom emberek hogy csinálnak Fiestával 12.65ös időketKerestem már videot, kérdeztem redditen, de továbbra sem derült ki számomra (csillagos, full partos fiestam van).
-
gbela
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #235 üzenetére
Én is hasonló vagyok, azért is írtam le, mert igen ez van, de ez nem szörnyű
Én T2-ben tolom az on-linet, és igen, elég fun.) Tegnap nekem volt egy srác aki rematchet tolt kb 8szor. Kétszer megvert, még az elején, én meg az összes rematchet, szóval kb 8szor. A fun része az volt h 30-40, végén már 70kért mentünk. Kicsit nem értettem, végén meg sajnáltam, mert amúgy meg sem közelítette a legjobb ideje sem az én átlagos időmet, kétszer azért buktam mert közben mással is foglalkoztam és lekéstem rajtot).
Persze az meg nem volt fun mikor T3ast kihívtam (mert minden T3ast megvertem, mivel kezdő t3as auto gyenge), és rámvert 1 mpet.... -
gbela
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #232 üzenetére
De miért is szar? Kevés időbefektetéssel és ingyen kellene maxos kocsija legyen mindenkinek? Annak mi értelme lenne? Hidd el az sokkal nagyobb baj lenne.
Most vagy sok időt beleöl az ember, mint ahogy te is, és veszi, töri a kocsikat, hogy egy maxos legyen, és ezzel beér a top1-2%-ba adott szinten, vagy fizet érte. Hol itt a gond?
Sztem ez a normális, és nem lőtték túl, hisz tényleg meglehet ingyen is, és nem hónapokig kell érte tolni, mint sok egyéb játékban, hanem napokról beszélünk. -
gbela
senior tag
válasz
bmxbandita #194 üzenetére
Nem tudod, mert BMW-s fuseokat kapsz. Nem is upgradet, csak 3 fuset kaptam amikor szétkaptam egy autot.
Amúgy sztem egy szinten vannak, én nem szedném szét. -
gbela
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #190 üzenetére
12-t megy, 11.9el már jó vagy. Ladder végéhez pedig 11.7 kell.
-
gbela
senior tag
válasz
Jumbozorz #187 üzenetére
Igen, én linkeltem, de nem győzött meg ebben az esetben
Ott sem hoznak ki fix győztest, illetve a tábla s hifteknél rossz, és nem a legjobbak vannak jelölve.
Heisenberg69 : megnyomod a Launch gombot is? On-lineban már nem csak gázt kell megfelelően tartani, hanem launch is van.
-
gbela
senior tag
Én is most léptem T4be, még nem vettem autot csak boss autojával nyomulok. Nem tudom melyik auto lesz itt a nyerő. Hellcat-tel lett meg nekem t3 boss és ladder is, végén 10.5-öt mentem .
-
gbela
senior tag
válasz
bmxbandita #170 üzenetére
Kár h nem lehet streamelni androidon, megmutathatnád hogyan rajtolsz live race-ben. Én ezt a launch gombot nem érzem, te hogy nyomod? Érzésre, vagy megvárod míg megjelenik a Go! ? Esetleg hamarabb kicsit?
Én amikor minden úgy látszik h jól nyomtam (A váltás szinte mindig perfect, azt ugye be lehet gyakorolni offline raceben), akkor is végül két tizeddel szarabb időm lesz mint off-line, ami csak a launch miatt lehet.Gondolkozom lehet kimaxolok egy t1 autot erre
Edit: ohtényleg, elfeledtem h ez T2től van, akkor pláne lehet kihuzok egy maxosat ott
-
gbela
senior tag
válasz
Jumbozorz #166 üzenetére
Jó kérdés. Sztem mást nem kell nézni mint az időt. Néha alacsonyabb ponttal egy-egy érték jobb lehet, de az idő én úgy vettem észre mindig a pontot követi, azaz legmagasabbnál a legjobb. Persze ez csak a gép tesztje. Ennek ellenére vannak kétségeim, van egy erősen maxolt T2 Focus RS-em (minden 5ös upgrade+egy 6os, full fusing szinte mindenben, a 6osban epic), tune maxra húzva, így PP456 +312 -es az auto, és live raceben ugyanilyen auto 1 tizedet ráver még a nem live-os időmre is (hozzátéve h launch miatt én ott mindig amúgy is gyengébbet megyek mint teszten).
Ezen fel is húztam magam kicsit, mármint hogy nem tudom egyáltalán hogy lehetséges, mert ekkora különbséghez sokkal több upgrade kell, lehet kifogtam vkit aki full stage 6os verdával tolta? többet is?nem hiszem.
Kerestem neten tuning tanácsokat vagy videot, hogy legalább azt lássam milyen PP+RP számokkal csinálnak ilyen időket, de semmi :S Nem találtam értelmes forumát a játéknak, redditen sem pörög. -
gbela
senior tag
Mekkora PP?
Én úgy érzem, hogy ugye azonos PP-jü autokat rak össze on-line-ban. De elég sok múlik azon, hogy ez miből jön össze, lehet ha tires van felhúzva tökre magasabb lesz a PP, de nem jelent annyit időben mint ha engine húzással éred el ugyanazt a PP-t. Persze ez csak elmélet, le kéne tesztelni. -
gbela
senior tag
Én is Focus RS-sel T2-ztem. 11.7 mindenre elég, ladder utolsója 11.75öt megy. Nekem az éppen meglett, mondjuk Body upgrade csak 3as volt a gépen, többi 5ös, 1db 6os. (Sztem 11.6ot ez nem tud,szóval nem hiszem, hogy leggyorsabb T2es kocsi, annak a BMWt írják).
Lényeg h egy jó futammal elégnek kell lennie ladderre (boss meg ugye sokkal gyengébb is).Na mire beírtam meglett, grat
Kár h a boss auto egy szutyok :S
-
gbela
senior tag
Online race-ben T2ben úgy látom manuálisan kell indítani, (ez eléggé meglepett, nem készített fel a gép
).
Szóval lényeg, h emiatt kb 1 mp-el lassabb időket megyek mint amúgy.
Pedig azért nem ilyen lassan nyomom meg. van vmi jó módszer? ha spamelem a gombot, így esetleg hamarabb is nyomom az baj? azon kívül h ha tovább nyomom ellövi a nitrot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Last Epoch
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest