Hirdetés
-
GAMEPOD
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
-
Rasiel
senior tag
válasz
#74018560 #8396 üzenetére
Ha a játékban aktív a V-Sync, akkor az okozza azt a problémát, hogy néha 30 FPS-re ledroppol. Kapcsolni kell rá egy Triple Bufferinget és akkor eltűnik a jelenség.
A fagyáshoz: virágbolti verzióval játszol? Ezen kívül esetleg a CPU OC-ra érdemes lenne ránézni, mert elképzelhető, hogy a Crysis 3-nak nem tetszik. Olvastam már olyanról, hogy ez a játék eléggé háklis a CPU tuningra, ergo lehet, hogy eddig minden esetben stabil volt a túlhajtás, viszont itt pedig instabil lesz ettől a PC.
Emellett pedig rá kellene nézni a Windows Eseménynaplóra, hogy mit ír a fagyásra. -
törölt tag
W3670 @ 4GHz.
Mass Effect Andromeda, Mafia III hasít rajta...
A proci hibátlan, a program optimalizálatlan...... találtam neten olyan, hogy CPU times resolution vagy valami hasonló
Állítólag az is dob a teljesítményen ha nincs rendesen kihasználva a proci (sem)...
de mondom, nekem a 2. pályánál eleve kifagy, uh uninstall
-
törölt tag
Hogy van ez a játék megírva?!
1070-en fps ledropol 30 fps-ig; pedig nincs limiten a kártya, meg a CPU sem
-
Slystyle
őstag
válasz
Terminator17 #8383 üzenetére
EA fórumról, próbát bőven megér:
"It turns out while google-hopping around looking for a solution, I found this Sims thread about the same error and tried doing something similar to what dreamprisoner did on the first post.
- What I did was go to Program Files > Origin Games > Spore > _Installer > vc > vc2013 > redist
- clicked on vcredist_x86.exe and installed it (apparently the problem was that it wasn't already installed and needed to be done manually)
and the game and expansions downloaded perfectly!vcredist_x64.exe was also in that folder and still failed to install, but apparently it isn't needed.
So the problem was on my end after all, it's been resolved for me."
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Terminator17 #8381 üzenetére
Más fórumon olyat is olvasni, hogy az Origint újra kell telepíteni.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Terminator17 #8379 üzenetére
Futtasd az Origint rendszergazdaként.
-
Terminator17
senior tag
hali tudtok segiteni? nem tudom telepiteni a c3 at mert ezt irja ki "An unexpected error has occurred. Please try again in a few moments. Error: 327684:1"
-
Stanchore
senior tag
Ma este a szokásos karácsonyi gamenight, 8-9 óra körül, akinek van kedve, csatlakozzon:
Szerver: Hungarian Gamenight
Password: gamenight2016TS-ünkre is fel tudtok jönni, a Gamenight szobába szabad bejárás van, címe: ruby.voic.in:6370
-
Terminator17
senior tag
természetesen u.a irja. Miért is lenne másképp
-
AnginaP
aktív tag
válasz
Terminator17 #8373 üzenetére
Esetleg próbáld meg lemezről telepíteni.
-
Slystyle
őstag
válasz
Terminator17 #8373 üzenetére
Furcsa, én megpróbálnám letúrni az Origin-t, majd feltakarítani a maradék mappákat, végül feldobnám megint és megpróbálnám újfent a telepítést.
-
Terminator17
senior tag
megcsináltam azt amit irt az oldal a linken de u.a
-
Slystyle
őstag
válasz
Terminator17 #8365 üzenetére
Esetleg ez?
-
Terminator17
senior tag
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Terminator17 #8367 üzenetére
És ha feladatkezelőből lelövöd a telepítőt ezen a ponton, még mielőtt visszavonná az eddigi folyamatot, és megpróbálod játékmappából elindítani?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Terminator17 #8365 üzenetére
Semmi extra, mint hibakód mondjuk?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Terminator17 #8363 üzenetére
Pontosan mi a hiba?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Terminator17 #8361 üzenetére
Telepítsd külön a DX-et innen.
-
Terminator17
senior tag
Kérnék helpet !
Telepiteném a gamet....egyszer csak azt mondja dx belső hiba és itt le is áll minden nem hajnlando tovább telepulni és semmitse tudok tenni. Ötlet? -
AnginaP
aktív tag
Sziasztok!
Áttelepültem Win 10-re (pro, eredeti), és azóta random crash-el a játék. (crysis3.exe működése leállt) Erre van már recept, mit lehet vele kezdeni?
Előre is köszönöm a választ!
-
VoidXs
nagyúr
-
Slystyle
őstag
Régi szép idők, anno C2-t még én is 9600GT-vel toltam az elején, majd GTX260, GTX460 és végül GTX480.
9600GT-vel sem volt annyira vészes (azért segített a Q6600), de 3-nál már biztos kevés lett volna. Ha jól emlékszem még C3 bétát 460-al toltam, de akkor volt a lapommal valami, szóval csak az x4-es vagy x8-as foglaltban üzemelt rendesen.Amúgy C3 egész korrekten futott a 750Ti-mmel is, bár erős drop-okat lehetett tapasztalni. Jelenlegi 760-al szépen fut, de a nagy aktivitás a vízben még mindig meg tudja akasztani, bár szerintem az mindenkinél jelen van.
-
Stanchore
senior tag
Arma volt a legnagyobb király, mikor 3 hónapra szervizben volt a kártyája, tolta integrálttal a C2-t
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Ferko75HUN #8344 üzenetére
Annál is volt rosszabbam, egy 9400GT. Volt az a konfig (minimum + nulla shading), ami elvitte 1024x768-on normális képfrissítéssel, és még videót is tudtam közben XFire-rel venni. Sajnos eltüntették az egész közösségi részt az oldalukon, pedig volt ott pár jó videóm. Ami maradt belőle, az ebben van.
Szerk: Most nézem, az egész XFire-t lelőtték. Mondjuk nem meglepő azután, hogy a közösségi rész rovására (értsd: lelőtték egyik napról a másikra figyelmeztetés nélkül) elkezdték tolni a tournamentes baromságot.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Ferko75HUN #8342 üzenetére
Én még 460-on kezdtem, és az is oké volt 720p60-ra.
-
Ferko75HUN
senior tag
axe olyan szép ízesen tudsz fogalmazni, ezt is szeretjük benned.
(#8338) mimic1979: 2 évig GTX570-el toltam, teljesen játszható volt, az más kérdés, hogy a venti 70%-on forgott és még így is 80-90 fok körül mozgott a gpu hőmérséklete.
Bocs, közben rájöttem, hogy vissza kellett raknom 1440x900-ra, mondjuk 120Hz-en.
-
axe125
tag
Azért a 960-tól valami izmosabbat vegyél.Az a kártya egy rakat fos.rx480,gtx970,gtx1060,r9 390 stb......
-
VoidXs
nagyúr
válasz
mimic1979 #8338 üzenetére
Nekem a GTX 670 volt az első kártyám, ami tudta 1080p60 fölött stabilan vinni minimumon. Egy Phenom II X6 1055t volt mellette. Hulladék egy proci, de ez GPU-igényes játék. Néhány beállítást még fel is tornászhatsz ezzel a konfiggal, de nagyon nem ajánlott ilyet venni. Mindenképp Intel, és már egész jó áron tudsz szerezni mellé egy 960-at.
-
mimic1979
aktív tag
Sziasztok
Lehet hogy hülye lesz a kérdésem, de manapság milyen videokártyát érdemes venni amivel már jól lehet pörögni multiban. Sajna az előző gépem, az előző házasságomban maradt, úgy hogy kezdem elölről a történetet. Az alapok már meg vannak, üzemel a gép , de az integrált GPU kevés ehhez a játékhoz FHD-ban.
Segítséget előre is köszönöm -
core i7
addikt
válasz
eLit-MiLan #8335 üzenetére
Sziasztok várható valamikor a folytatása valami Crysis 4 féleség
?
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
eLit-MiLan #8331 üzenetére
Vagy fekulj!
-
whitezo88
nagyúr
válasz
még mindig többet foglalkoznak vele mint sok egyéb multissal ennyi idő alatt kijövetel után.
-
Slystyle
őstag
válasz
Te inkább Máltulj, ne a topikokat nézegesd.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
whitezo88 #8327 üzenetére
Jobban elnézném, ha nem játszották volna el a barátságos fejlesztőgárdát, akiket érdekelnek a vélemények, és ezért csinálnak két tesztet is. Azt még megértem, hogy a máig közfelháborodásnak örvendő Auto Armor benne van, mert valamelyik író fia gyökér megnyomni egy gombot, de hogy egy naponta 20x jelentett, nagyon durva bug vagy glitch több év alatt nem tűnik fel, már nem.
-
whitezo88
nagyúr
sok játék végzi úgy, hogy kidobják a piacra "as-is" módon, aztán viszlát. Nem csoda hogy sok játék multija ki is halt elég hamar, mert a fejlesztők utána basztak a játékosokra.
Ha ellenpéldát lehet hozni, az Overwatch menedzsment folyamatosan kapcsolatban van a közösségi oldalon a játékosokkal és folyamatosan javítják a gondokat (amikből van rendesen rankeden). Tudják, hogy hamar kihalna az a játék is, ha úgy hagynák ahogy van.
-
AnginaP
aktív tag
Az normális, hogy a visszajátszásban mást látok, mint amit én csináltam?
aka lőnek rám hátulról, megfordulok, lövök, még fel is ugrom, és a levegőben halok.
Ezzel szemben visszajátszás: jön az ellen, putty-putty, fut tovább. Én pedig a visszajátszáson csak guggolok és nézek előre. Ennyi....Plusz tényleg meg lehet azt csinálni, hogy egy maxos fegyvernek kb semmi recoil-ja nincs? Rám húzzák, és lőnek ami a csövön kifér, és olyan pontosan rajtam van a célkereszt, hogy ihaj-csuhaj.
C3C TDM szerveren voltam.
-
Stanchore
senior tag
Ez pedig a játék community oldala: www.c3-community.com nagyjától mindenki fent van, aki játssza ezt a játékot. Itt csak angolul megy a társalgás
Szervert bérelni tényleg nem érdemes, mert nagyjából annyi ember van standard-ben, akik pont megtöltenek 1, jó esetben 2 szervert. Olyan sajnos nem lesz, hogy csak a veled egy szintűekkel fogsz játszani, mert a játékosbázis 70-80%-a már 3 éve tolja, ezért elég magas szinten vannak, szóval a szeród is tele lenne velük. Ha lezárod jelszóval, akkor nem lesz ranked, tehát nem számol pontokat, így nem is tudsz fejlődni.
Egyébként legjobban úgy tudsz fejlődni, hogy erősek ellen játszol, szóval kitartás, adj magadnak 2-3 hónapot és sz@rd le a statisztikát XDDHa tényleg annyira tetszik a játék, gyere fel a C3C szerókra, 6db-ot bérlünk, classic, standard, no rules, only Crash Site, minden van, ami népszerű. De c3ahu szerókat meg UK gamehostingot messziről kerüld, mert egy csaló az admin, aki azért csal, mert béna, mint az állat és azt hiszi, rajta kívül mindenki csal, így csak ez az egy választása maradt, hogy ő is csal... de még így is béna
Fegyverek, amiket érdemes kerülni, mert vagy tiltva vannak, vagy közutálatnak örvendenek: BOW (van multiplayerben egy kis találat rásegítése, ezért sok helyről tiltott), RHINO (DLC-vel kapható brutál erős shotgun), LASER a fegyveren (irreálisan erőssé teszi a fegyvereket és gyorsabban is mozogsz vele), POLE (kitéphető oszlopok, csak trollok használják), C4 (szintén csak trolloknak).
Van egy régi cikkem a játékhoz, itt találsz némi hasznos infót: CRYSIS 3 :: Multiplayer
-
VoidXs
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #8317 üzenetére
Csak akkor van parti, ha jön Touseef és a haverjai. Olyankor én sem vagyok ott.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #8314 üzenetére
Valamikor kezdők ellen is kell menni, a konstans 1-es KDR nem állapot.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
AnginaP #8310 üzenetére
Van így is elég szerver:
- C3C: jó banlista, 99% csalómentes. Kábé havonta ha akad 1-2. Ha bele akarsz rázódni, menj ide.
- TCI: innen mindenki bannolva van, akit az a(z egyébként amatőr) klán nem tud megölni. Kezdeni tökéletes.
- C3AHU: ezeket csalók üzemeltetik, de nagyon ritkán vannak fent, és a többi csaló, a jó játékosokkal egyetemben tiltva van. Délelőttökön jó terep a gyakorlásra, ha új vagy.
Amit ne:
- C3CG: brutál lag, 60%-os igen-arány szükséges egy kickhez, soha nem mennek ki a csalók és egyéb tisztességtelen játékosok.
- Olyan szerverek, amik nyilvánvalóan a szolgáltatót promózzák: ezeken nem vezetnek banlistát, ezt a csalók is jól tudják. Jobb játékosok talán tudnak olvasni, és szavazni, hogy repüljön egy-egy csaló. Eszméletlen mértékű analfabetizmus van ebben a játékban, majd meglátod. -
AnginaP
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég újra rákaptunk C3-ra (lelkes noob-ok vagyunk
), de rengeteg a csaló odafent.
Az lenne a kérdésem, hogy ha valaki ért szerver bérléshez (hogyan, hol, mennyiért), az lenne kedves segíteni? Gondoltuk ellenénk páran nyugodtan, fejlesztenénk a fegyvereket meg a nano modulokat és elfunolnánk hozzánk hasonló tudásúakkal. Előre is köszönöm a választ annak, aki vágja ezt a témát!
-
whitezo88
nagyúr
artifactosodás ellen mit lehet tenni? Csak itt jelentkezik, vadiúj VGA, és sokan írnak róla a neten több kártyánál és beállításnál, szóval nem egyedi. MSI GTX950 Gaming. Alapból beállított értékek, azaz minden Very High.
-
zalman90
őstag
sziasztok
használtam a keresőt de megoldást nem találtam, csak ahogy mások is leirták a problémát
i7 4790 + gtx 970 és 16gb ramom van és akár hogy állítom a grafot nincs meg 60 fps
de feltűnt szarabb graffal csökken a gpu használat is, lowon már csak 30-40% míg max graffal 70-80% de ugyan úgy 30fps
van erre megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest