Hirdetés
-
GAMEPOD
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferko75HUN
senior tag
Ez igaz, a többieket nagyon nehéz rávenni, én mennék sűrűbben is.
Ha feljársz, biztosan ismered Norbistyle-t, ő is HNT-s, régen szerintem amikor jártál fel velünk gamenightokra csapatni, találkozhattál is vele.
Mostanában Ironsight-ot toljuk 4-en, de egyre rosszabb.
Szóval, ha rajtam múlik, lehet felnézünk párszor. -
Rasiel
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
sok játék végzi úgy, hogy kidobják a piacra "as-is" módon, aztán viszlát. Nem csoda hogy sok játék multija ki is halt elég hamar, mert a fejlesztők utána basztak a játékosokra.
Ha ellenpéldát lehet hozni, az Overwatch menedzsment folyamatosan kapcsolatban van a közösségi oldalon a játékosokkal és folyamatosan javítják a gondokat (amikből van rendesen rankeden). Tudják, hogy hamar kihalna az a játék is, ha úgy hagynák ahogy van.
-
-
Chapel
addikt
Így áll az élsimítás.
Ismerem a technikai hátterét,fxaa persze kímélőbb, de ha már van látni akarnám milyen maxon.
A fura hogy egyértelműen full rece, mégis teljesítményben valóban jobb fxaa-val, tehát mintha mégiscsak lenne valami változás.
Fxxa-val fix 60 fps, 8xmsaa-nál 35-55, ha feljebb húzom a procit meg a vgat akkor meg már bőven jó.) -
Gerisz
addikt
Azt is próbáltam. Már szinte mindent. De az miért van, hogy ezelőtt minden rendben volt. Most ezzel az új rendszerrel nem jó csak. A driver se érdekelte, tuning is ment mint a szél most meg szenvedés.
Nekem egy percet se megy. Első telepítéskor elindul, betölt míg a fegyvert a kezembe adják, aztán kilép. Utána akárhányszor indítom már az se jön be. Betölt addig, hogy nyomj entert és ki is lép.
-
Gerisz
addikt
Sajnos nem segít, kikapcsoltam a játékpanelt, a többi nincs telepítve.
Megnézem még a legújabb drivert bár elég hulladék, mert tuning alatt nem veszi vissza az órajelet. Még azt is próbáltam, hogy visszavettem a kártya órajeleit, mert azt is olvastam. Tiszta vicc. Eddig ment mint a szél. -
ffodi
veterán
De rég jártam itt.
Egyik régi cimborám mondta mindig azt az egyetemen anno, hogy:
"gyerekek.....az egyetemen van 14 hét szünet, addig nem kell csinálni semmit. Utána van 5 hét, amíg tanulni kell, így minden teljesíthető. Egyébként is, az agyam úgy működik mint egy shiftregiszter: vizsga előtti nap beshiftelem az anyagot, a vizsgán ez kishiftelődik, ha maradt is benne valami, akkor azt majd kitolja a köv. vizsga anyaga."
Végtére meglett a diplomája, úgyhogy működött a módszer.
-
kokokka
addikt
-
-
laceszgamer
addikt
Ez a baj sok multis játéknál, hogy hamar kihalnak.
Részemről főleg CoD-ot tolok, de azok is olyanok, hogy 1 év a szavatosság és vége. Talán csak a CS:GO amiről így hirtelen tudom, hogy nem mai darab de ugyanúgy vannak rajta, meg talán a Borderlands 2 de ugye az kicsit más téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest