Hirdetés
-
GAMEPOD
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru23
aktív tag
Nàlam egér függö is.
Pl: Rivalon 950~6.7,de mióta Logitech van újra, 800~6.7. -
pcguru23
aktív tag
Uhh bejelentkezek mert már régen voltam itt is.
-
pcguru23
aktív tag
Akkor ne jelents ki olyat amiről fogalmad nincs....
-
pcguru23
aktív tag
válasz
banhammer #7622 üzenetére
"Aki meg jol nyomja annak ugy is mindegy, hogy a masiknak van AAja vagy nincs. "
Hát te ezt honnan tudok mikor nem mész autoarmor nélkül?!Kurvára nem mindegy....rohadt autoarmoros banda még cloakban se hal 1 golyó után olyan gyorsan kapcsol be!Megfordul és beszed a szemete.És ez csak 1 példa...ugyhogy kurvára nem mindegy hidd el...ha rajtam múlik megy is a kick az ilyen noobokra! -
pcguru23
aktív tag
Miért léptél le 10 másodperc után?Perkek (autoarmor) nélkül nem megy?
-
pcguru23
aktív tag
Amúgy szerintem már ne DLC-s legyen!Tegnap picit megundorottam tőle...nem is a dlc-től hanem a frenzíííííítől.
Jöhetnek a standard mappok és játékmodok! -
pcguru23
aktív tag
válasz
Stanchore #7485 üzenetére
Osztom Stan véleményét!Egy helyen legyünk 1 mappon egy játékmódban.Ne keljen megint könyörögni hogy tolja már át magát mindenki classikról a szerónkra,mint tegnap.
Bár én tegnap nem voltam sokáig!
Érdekes dolog történt....megittam 2energia italt plussz 2sört rá,és nem feldobott elaltatott -
pcguru23
aktív tag
válasz
h1ght3chzor #7364 üzenetére
Akkor talán csinálj egy drviver takaritást!Töröld és rakd újra!Plussz takarítsd le a géped a kutyult driverek maradványaitól utánna,például: Drviver Sweeper-el!
-
pcguru23
aktív tag
válasz
h1ght3chzor #7360 üzenetére
Virágbolti verziód van?
-
pcguru23
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #7357 üzenetére
Annyira nem méltó a gyerek hogy a nevét megjegyezem ugyhogy passz most hirtelen.De innentől akármikor találkozok vele azt garantálom a szerverről vagy leüldözöm vagy ha olyan szerverre jön fell bannoltatom.Ennyi
-
pcguru23
aktív tag
A nagy XFX BANDÁNAK ÜZENEM HOGY EKKORA NOOB TÁRSASÁGOT NEM LÁTTAM ÉLETEMBEN!!!SZARHÁZI KIS TAKNYOK.SZÉGYEN HOGY ILYEN NOOB BANDA EGYÁLTALÁN JÁTSZIK.AMINT KÉRTEM PIKACSÚT VAGY HOGY A TÖKÖMBE HIVJÁK ÉS REXOR KOLLÉGÁJÁT HOGY A KIS VERÉB BARÁTJUKAT ÁLLITSÁL LE A KURVA ANYÁZÁSSAL,EZT A VÁLASZT KAPTAM : NEM VÁLLALOK ÉRTE FELELŐSÉGET!NOOB KUTYÁK VAGYTOK MIND A 3MAN!!!!A KIS MAJOM GYEREK AKI ANYÁZOTT AZZAL MEG MÉG LESSZ BESZÉDEM!!!!Hogy lehet igy viselkedni főleg magyar magyar ellen???Szégyen egy banda vagytok....és még a HNT-t vette a szarházi a szájára mikor azt mondtam hogy szép kis csapat vagytok hogy egymást nem tudjátok fékezni....Csak közlöm SEHOL nem vagytok....a legalján talán...
-
pcguru23
aktív tag
-
pcguru23
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #6948 üzenetére
Milcsi ahogy Slycsi is mondta tegnap,innentől kezdve nem lehet úgy Gamenight hogy te ne legyél egyszer kiszavazva!
-
pcguru23
aktív tag
Jó buli volt srácok köszi mindenkinek a részvételt,találkozunk a következőn remélem minimum ennyien megint!
-
pcguru23
aktív tag
válasz
spanglee001 #6936 üzenetére
Csak az alap szeró szabályzat.Rhino-bow-scar+laser.autoarmor-jaw...
-
pcguru23
aktív tag
válasz
spanglee001 #6933 üzenetére
Ez egy magyar "baráti" vicces összejövetel lessz!Itt nem az lessz a lényeg hogy ki lessz a PRO minden kör végén és hol végzel!Hanem a jókedv és a szórakozás!
-
pcguru23
aktív tag
MA ESTE AKKOR GAMENIGHT!!!!Remélem sokan leszünk
Itt még nem látom ki irva úgyhogy ki írom,hogy este 8kor kezdődik a cuccos
Persze gondolom ez nem feltétel ha valaki késöbb csatlakozik be akkor is szivesen látjuk!
-
pcguru23
aktív tag
Remélem sokan leszünk!!!Fullos szerón jó játszani
-
pcguru23
aktív tag
Igen ideje lenne ha hétvégén csapatni akarjuk!
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #6852 üzenetére
Ferkó egy vibrátor a scar nyomába se ér!!!
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Dominiator #6845 üzenetére
Még mindig nem és nem is fog....lassan már a dx11 is cserélődik nem kéne dx10-en lovagolni...
-
pcguru23
aktív tag
Bezony +1
Ha nem is "pár hónapot" de teszteld azért azt erősen még...nekem Slycsi Razer Goliatust ajánlott és meg is vettem nagyon zsír kis pad volt csak hülyeségemre kisebbet vettem mint ami kellett volna mint kiderült de szerencsére 3napja nagybátyámmal sikerült egy zsír üzletet kötnöm
én oda attam neki a kis méretű Goliatust ő pedig adott egy "használtabb" szintén Razer Mantis Controlt amin már bőven elférek!És ugyan úgy csuszik szinte rajt az egerem mint az előzőn
-
pcguru23
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #6716 üzenetére
Igy ahogy milán is mondta!!!Ez a tény amit vagy megértesz vagy nem!A rhino-t ma vettem én is a kezembe mivel ma lett meg a dlc (Slym álltal) és ha már megvan nehogy ne próbáljam ki??!!!Nem fogok vele én se és szerintem senki hosszú távon menni mert egy OP szar maximum megcsinálom vele én is az 500killt és annyi.
Scarab és grendel a befutó nálam én azokat fogom használni. -
pcguru23
aktív tag
válasz
Ixion77 #6708 üzenetére
Itt nem a nulla recoilról van szó!Soha nem volt a scarnak nulla recoilja,volt neki viszarúgása nem nagy de volt!
Nem kell nulla recoil csak a mostanit aprón eltúlozták úgy rángat mint egy claw vagy jobban...és nem csak a scar-ról van szó mert több fegyvernek nőtt a recoilja nem csak a scarnak csak én ferkó és stan is szeretett vele menni és ha nem azt a scart ami volt de egykissebb recoilos scart szeretnénk visszakapni!!!! -
pcguru23
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #6696 üzenetére
Milcsi:+1
Ferkó: Az megint más lenne, ha mycry-on ki írtak volna egy szavazást, rögtön jobb szájíze volna mindenkinek Ez igy igaz ez így lenne reális!Grendelt próbáld majd ki ha ráérez az ember nagyon jó kis fegyó jelenleg tényleg a leghasználhatóbb (szerintem) -
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #6688 üzenetére
+1 ferkó!Amúgy ez is milyen jó hogy a szerók nem mennek....mocskos pofátlan banda.Amúgy most scar nélkül én is más fegyókat próbálok pörgetni K-volt,Grendel,Scarab még ezekkel elvagyok de persze messze nem olyan jók mint a scar de lövésre képes fegyverek kb ezek maradtak...na meg még a RDSG aztán kifújt ha hozzá jutok a dlchez majd akkor még a clawot szeretném nagyon kipróbálni rhino nem érdekel nagyon maximum ha noobkodni akarnak az ellenfelek előveszem de annyi...az a szar még a fegyver szót se érdemli...sajnálom hogy ide jutott a játék és van egy olyan érzésem sokat köszönhetünk az olyan embereknek akik sirtak hogy a scar ilyen meg olyan erős...nem megtanultak vele játszani csak sirtak most hogy tönkre vágták a scart meg rhinoval noobkodnak cserébe.
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #6656 üzenetére
Ferkó még nem menthetetlen én is rámentem egyszer vissza lehet állitani eredetire ahogy volt van valahol egy olyan hogy eredeti állapot vissza állitása vagy mi és akkor vissza csinálja.
Amúgy mocskos pofátlan banda ez a csaló részleg!Nem rég lett készítve egy videó silviku nevezetű csalóról és jelentve is lett,tegnap fenn volt este és nekem irja hogy haggyam abba a csalást meg nyomja rám a votekicket!Na mondom szép vagy öcsém... -
pcguru23
aktív tag
válasz
Ixion77 #6653 üzenetére
Nekem rémlik a neve mintha toltam volna már ellene....de most nem tudom hova tenni...látom az ultra noob kaszt benn van neki azzal lehet ilyen k/d-t fenntartani főleg úgy mint az IK és AFI banda,ha nem jó lett a kör lelépnek kör elött pár másodpercel ne rontsák a pro KD-t...
Ferkó:A vididben rámentél a képjavitás funkcióra vagy mi a neve...???Mert húzódik össze vissza a kép.Arra soha ne menny mert elcseszi a vidit. -
pcguru23
aktív tag
Erre beruházunk Roland az tuti!
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Ixion77 #6620 üzenetére
Reflex Dsg OP.....
Ezen szó szerint beeeesírtam eccsém!!!!!!Próbáltál már vele végig tolni akár egy kört is???Ilyen kijelentés után tuti nem....
A scarra visszatérve pedig azt hogy te mennyit öltél akkoriban ne vedd számításba mert ha jól emlékszem "noob" perkek mellett tetted ezt!Had ne soroljam megint mik azok...
"itt valami bugot tudnak egyesek kihasználni, mert hihetetlenül gyorsan lőnek vele többször is egymás után pontosan ugyanoda. " Ezt pedig Rapidnak nevezik nem bugnak... -
pcguru23
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #6607 üzenetére
+1
Ez igy van rengetegszer van ilyen...
Ixion77em mondtam hogy nem rohangálnak ők sem Rhinoval meg scarral de kb most fenn voltam 3szerveren és a csapat másik felében 15-25-30-as szintű noobok futkároztak rhinoval...úgyhogy ne tereljük csak rájuk ezt a sarat mert ez független a szintől használja ezt a szart reboot nélküli noob is meg 5x rebootos is erről ennyit...
Scarral meg nem tudom mi a bajod még mindig..talán az hogy nem tudsz vele lőni és akkor már noob fegyver???Akir rapid+AA+laser kombóval használja vagy a 3 közül csak akármelyikkel arra azt mondom egy kalap szart se ér a játéka mert nélküle elveszne szóval NOOB!De akik ezek a segítő perkek nélkül játszik vele azt hadd ne ássam már el...ezek nélkül ne hogy azt hidd olyan orbital fegyver,tény és való erős igy is de a fent emlitett perkek nélkül meg kell oldani már a célzást...néha olyat rángat hogy csak na...Rhino+perk noobok sokkal idegtépőbbek!!! -
pcguru23
aktív tag
Amugy ez eleg nagy kiszuras azokkal a kezdokkel, rebootolokkal akik nem vettek meg a DLCt.
Beesnek egy olyan szerverre ahol sok a Rhinos a "loti-futi", hip fire, rapid fire, perkkel ott aztan nem sok sikerelmenyuk lesz.
Ne csak a kezdőket sírassuk kééérem.....az álltalad emlitett emberkékkel szemben még sokszor mi se tudunk semmit csinálni!!!Körbe ugrál két pöttyintés és végem és ráadásul nem rebootos játékos hanem 20-és 40szintű no rebootos játékos csinálja ezt....nem csak nagyobb rebootos régen játszók! -
pcguru23
aktív tag
válasz
Ixion77 #6601 üzenetére
Barátom te miről beszélsz????
1.Ma Grendelt és reflex dsg-t használtam végig amivel messze nem vaygok pro és pont azért mentem ezzel mert láttam hogy mlyen szintű emberek vannak fenn!Vagy mi van mennyek ököllel???Talán nem dobnak le nem???!!
2.Az adatlapon lévő gép talán megüti a kerek 100-ast nem pedig 100ezreket...elmondom néééked kb a mostani konfiggal 70-100fps között játszok nem pedig 100+fpsel...
3.Én se vagyok idő milliomos főleg most házfelújjitás mellet...délelött meló elött nyugodtan szeretnék játszani max egésznap ilyenkor 1órát nem többet!Igy szeretnék élvezni a játékot,hogy cloakban beülnek valahova és kiugranak a rapid lézeres szarjukkal hogy legyen már 1killjük a meccsen???
4.Annak örüljön ez a sok LÁMA mert azok!!!!Hogy nem megyek noob perkek mellett nobb fegyverrel!Lecserélem a fegyverem amivel tényleg nem megy jól és még kick???Úgy hogy mindegyik cloak rapid lézer autoarmor meg a tököm tudja mivel megy....haggyad má... -
pcguru23
aktív tag
Na most ugyebár itt sokan "nyafognak" hogy gyorsan vége van egy körnek mert fenn van egy jó játékos és a "low" játékosokat szétdarálja tereljék őket külön szerverre meg hasonlók.....Hogy én is nyafogjak egy picit nekem meg már ezekből a LOW lámákból van elegem!Délutános szakon dolgozom ezen a héten csak délelött tudok játszani,vagyis akarnék ugyanis 20perc alatt 3szerverről kickeltek ki mert nem birtak játszani velem egy szerveren!!!!Kurvára idegesítő ez hogy az ember összekapál 30-40 pár killt és kör végén az idióta részleg kickel mert tuti hogy csalok....és persze ilyenkor oda a kill és a bonus is!!!!Már csak ez miatt támogatom hogy a low játékosokat takarítsák máshova mert kuvára elegem van belőllük!!!!lDélelött örülök ha találok egy fos szervert mer az összes 200+pinges autoarmoros lézeres majmokból áll és én vagyok kitiltva!!!
Amikor meg fenn vagy egy cheater könyörögni kell 20szor mire a lámák megnyomnak egy f1-et!!!Gratulálok!!!
-
pcguru23
aktív tag
Csak neked
-
pcguru23
aktív tag
Rhino egy totál noob fegyver, azzal aki nem tud ölni, annak nem ebben játékban a helye, aki pedig kihasználja az előnyeit, azzal szemben nincs tiszteletem. Persze én is megfogom vele szerezni az 500 kill-t, hogy meglegyen a dog-tag, de utána örökre elfelejtem. +1
-
pcguru23
aktív tag
válasz
banhammer #6403 üzenetére
Én egy szóval nem említettem hogy te mennyit játszál nem arra gondoltam hogy ha mi ennyit toljuk akkor mindenkinek ennyit kell!Én nekem is vannak más elfoglaltságaim nem csak a játék elhiheted....csak akkor haggyuk már ezt hogy "képtelenség" az ilyen stat meg ilyenek....igen is lehet ilyen stat sőt még jobb is!Példa Roland 100+killjével egy meccs alatt...csak gyakorlás kérdése az egész nyilván nem fog úgy játszani valaki aki 1héten egyszer játszik mint aki 1nap 5ször...ez van ezt el kell fogadni nem pedig képtelenségnek venni...
"Ezert kene a "profikat" kulon szerverre szamuzni," ezt amúgy nem tartanám én sem rossz ötletnek így legalább béke lenne... -
pcguru23
aktív tag
válasz
mimic1979 #6400 üzenetére
Nem képtelenség miért is lenne az???Jól játszik ennyi nem győzőm hangsúlyozni hogy egy HNT-s sem használ semmi féle olyan dolgot "cheat"ami segítené ezeket az eredményket!Mi tisztán játszunk bármelyik HNT-s mellé oda tenném a kezem ez miatt!!!Rengeteget vagyunk fenn sokat játszunk van hogy hétvégén egész nap reggeltől estig persze szünetekkel!Ez a sok gyakorlás itt látszik meg ennyi!
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #6383 üzenetére
-
pcguru23
aktív tag
Én most már 1hete XP bonus scar+weapon proval tolom.1-2napig igen szar volt mert hiányoztak a perkek főleg a menőmanó...de azis csak azért mert még most is elfelejtem néha hogy nincs benn és ha valahonnan leugrok nem kapcsolok armort és leugrik az energíí
de most már észre se veszem hogy nincsenek benn a segítő perkek elég jól adja már így is,persze ha olyan napom van....
-
pcguru23
aktív tag
-
pcguru23
aktív tag
Hát olyan hogy pajcs mögül lőnek ki olyan még nem...
De hogy a pajzs elötted van és kilőnek mégis olyan már igen!
-
pcguru23
aktív tag
Én a C2 statom nagyon elcsesztem annó sajna mert úgy álltam neki a játéknak hogy:jó megvettem elszarakodok vele más nem érdekel....vagyis nem vettem komolyan K/D-m se vigyeltem és nem foglalkoztam vele azt hiszem a második reebot után álltam neki komolyan tolni meg persze utánna jött a HNT és már kötelező volt komolyan tolni!
Amúgy még most is többre tartom a C2-t mint a C3-mat!
Nálam tegnap volt egy durva dolog C3-ban mint6 kiderült nem Bug volt hanem a catalisyt szarakodott!Leszedtem a 13.5bétát játék elindít és olyan voltam mint ha speedeltem volna!Gyorsan töltöttem szaggatva átsuhantam az egész pályán egyszerűen nem tudtak belőni!!!Aztán gyorsan vissza dobtam a 13.4-et mert mondom ha valaki felvesz nekem végem....elég durva volt!
-
pcguru23
aktív tag
Én banhammer hozzászolására reagáltam mert ha multizni akar jönni a single után dewil666
akkor csak is alacsony vérnyomásuaknak ajánlott!Single részével nekem nem volt gond ment mint a karika csapás,szép volt jó volt rövid is de végülis nem a single miatt vettem meg hanem a multi része érdekelt engem!
-
pcguru23
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #6150 üzenetére
-
pcguru23
aktív tag
válasz
grimmi1971 #6140 üzenetére
+1
-
pcguru23
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #6091 üzenetére
Ez a szám alatta még most is szakadok te fiúúúú
-
pcguru23
aktív tag
válasz
banhammer #6087 üzenetére
Crysis Wars???De van ám!
De rég toltam vele úr isten!!!Már a cd-t se tudom hova tettem!
Jó gamma!Többet ér nálam mint ez a szutyok C3!
Lacek: Én úgy oldottam meg ezt a problémát hogy csináltam 2db kasztot!
Az első(NOOB kaszt)-Scarlézer+forgrip+menőmanó+weaponpro+aim.Ezt akkor veszem elő ha olyan szerveren találom magam ahol autoarmor+rapid cloak bow meg hasonló emberkék vannak!
A második kaszt:Sima scar+low profile+Xp bonus ezt akkor ha normális emberekkel játszok! -
pcguru23
aktív tag
Egyértelmű ott kérdeze ahol leszedte!Virágbolt nem itt található...
-
pcguru23
aktív tag
Nálam segített nem kicsit!Nem fps növelést hanem a vgam kihasználtságát!98-99%-on pörög végre a karim újra!
110-130fps megvan átlagban!
-
pcguru23
aktív tag
Isten meghallgatta imám!!!
Rapid gyengítve jeesssssssssssszzzzz!!!!!
Menőmanó is az se baj mert már nem használom!
Scar közeli (5m) gyengítve hát jó legyen...dsgre nagyon kivácsi vagyok!Amint szedhető jövök vissza C3 ra!
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #5967 üzenetére
Igen jó lenne én benn vagyok tutira!Főleg hogy multkor nem engedett fel a szerver
Remélem most jó lessz!
Stan:1v1 szerót el lehet indítani?Mert szivesen felmennénk páran!Mapp lenn van de nem talál semmit a szerver kerső! -
pcguru23
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #5955 üzenetére
Én nekem kifejezettem jól esett a C2 tegnap!A hosszabb kihagyás után pár kör és ment mint régen!
És még cheaterrel sem találkoztam (kopp-kopp) ugyhogy jó volt!Aztán este mondom felnézek pár körre C3ba mivel mindenki fenn volt és hát.....haggyuk....Most egy-két napig inkább C2 lessz.
-
pcguru23
aktív tag
Újra C2
De jó volt ma!Hiányzott! Egy röpke mai vidi
-
pcguru23
aktív tag
válasz
spanglee001 #5935 üzenetére
Na ide figyelj barátom!Nem akarlak megbántani de te VAK vagy???Irok mecs közben vagy 8szor hogy hagyd abba a cloak nyilazást!!!Folyamatosan belővögetsz!Nagyon ügyes vagy?Igy akarsz fejlődni???Fogsz apukám vissza felé!Irok baszol elolvasni!Vagy ha már squad-ban vagy velünk gyere tsre aztán megmondom ott!Mert anyira cloak bow-al nyomulsz nem látsz semmit!Nagyon felbasztad az agyam ma a hülyeségedel!És nem ez az első alkalmad mesterlővész!A véleményem megvan innentől!Nem egyszer meg irtam ide is az ilyenek NOOBOK semmi más!A fél csapatnak már elment a kedve a játéktól amit nagyon sajnálok,az ilyenek miatt!!!!Frendlistről meg törölve!Na csuma!
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #5926 üzenetére
Na ebben én is benn lennék csapjuk össze!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest