Hirdetés
-
GAMEPOD
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
Na újraraktam az origint és láss csodát megy a multi! Nevetséges...
-
albert8
veterán
Srácok kerestem, de nemnagyon találtam mp játékos listát akik itt játszanak szóval vagy nincs vagy csak én nem találtam meg. Szeretném kipróbálni veletek a multit amint lejön, már csak holnap lesz belőle valami. Nem gondoltam volna, hogy 14GB
-
malacka87
őstag
Skacok nektek is ez a verziószáma a játéknak? 1.0.0 2000? Láttam már hogy van 1.2 de nekem frissítést nem tesz fel az origin!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Warez témát hanyagoljuk ha kérhetem!
Warez pucolva, további kellemes fórumozást kívánok nektek.
[ Módosította: crey ]
-
banhammer
veterán
Ma kora délután micsoda hisztis brigáddal vagy emberrel játszottam az egyik szerveren.
Aki kicsit jobban játszott azt már votekick-elte(ék).
Hízott rendesen a májam a votekick miatt, mert 10-12 kill-lel egyéni rekordom volt. -
banhammer
veterán
Valaki már tapasztalt olyat, hogy DIGI-s nettel nem lehet csatlakozni az egyik román szerverre?
Lehet, hogy nem Romániában van a nevében Románia szerepel. -
malacka87
őstag
Még mindig nincs multi...
Az éjjel még jó volt most meg már nem akar csatlakozni.
-
malacka87
őstag
Nálam 1 ilyen fájl van de abban nincs grafikai beállításról adat!
[link]
Sőt a játékban még a profilt se tudom kitörölni... -
Thunder82
aktív tag
válasz
malacka87 #4878 üzenetére
Ha úgy nézzük , csak onnan indul
a parancsikon is oda mutat ahova felraktad
A grafikai beállításaidat a game.cfg- ben találod itt tudod igazán testre szabni a dolgokatTESS az enyém
r_AntialiasingMode = 0
r_MotionBlur = 1
r_MotionBlurShutterSpeed = 0.002
r_TexMaxAnisotropy = 1
r_TexMinAnisotropy = 1
sys_spec = 1
sys_spec_GameEffects = 1
sys_spec_ObjectDetail = 1
sys_spec_Particles = 1
sys_spec_PostProcessing = 1
sys_spec_Shading = 1
sys_spec_Shadows = 1
sys_spec_TextureResolution = 1
sys_spec_Water = 1
r_Width = 1920
r_Height = 1080
r_Fullscreen = 1
r_vSync = 0
r_Flares = 0EBBŐL tudsz válogatni csak nem tudni menek-e habeírod cfg-be vagy nem.
-
malacka87
őstag
Skacok szerverek állnak? Nem enged fel...
-
banhammer
veterán
válasz
JackFeryll #4873 üzenetére
Inkább multizz.
-
ffodi
veterán
válasz
Thunder82 #4872 üzenetére
Igen mondhatjuk így is, eddig csak egy ilyen ugrálós majommal találkoztam az is elég béna volt. Aimbotossal már többel is szembe kerültem, azok azt csinálták, mint amit te írsz, de szerencsére sikerült őket elég hamar kiszavazni.
Ha pedig nem megy a kick, akkor irány egy másik szerver.
-
JackFeryll
őstag
Egyre rosszabb a Crysis sorozat. Az 1 hihetetlen jó volt, újdonság volt, tetszett a sztori az ending hatalmas volt, hangulatos volt és úgy érzem ahogy nő a verziószám úgy válik inkább techdemová a játék mint játékélmény orientálttá. A 3. rész olyan szinten unalmasra sikerült, hogy végig sem játszottam, letettem pedig ez a azért nem annyira jellemző ám.
(persze ez csak az én véleményem) -
Lézerparaszt
őstag
Senki nem egy bizonyos játék miatt vesz hardvert, de én nem fogok lehülyézni senkit (vagy madarazni) csak mert vesz egy videókártyát amivel teljes részletességgel futtatható valami. A minimum és maximum grafika között én sok különbséget látok, de persze nem vagyunk egyformák. Neked lecsupaszított high beállításokkal jól néz ki, de még mindig sokkal jobban néz ki maximális beállításokkal. Multiban én is a te általad elmondott beállításokkal nyomom, mert oda tényleg kell a sebesség. De attól még mindig sokkal jobban néz ki fullon. Szerintem ha neked lenne hardvered hozzá akkor te is úgy játszanál vele, plazma TV ide vagy oda.
A C3 -ban a grafika számít, mert mint játék tényleg semmi újat nem hozott, és még cheat szűrés sincs.
-
priti
addikt
válasz
Lézerparaszt #4863 üzenetére
Amúgy mennyi most egy 6870? 25k?
Ezért a játékért én még arra sem vagyok hajlandó hogy betegyek mégegyet CFX-be. Minek?
Amúgy az előző Crysis-ben még a GTX680-at is megveri a 6870CFX, ami inkább 50, de max 60k-ba fáj most, szóval ha emiatt vettél GTX670-et 80-100k-ért, akkor szerintem ne kardoskodj nagyon, mert ugyan nem madarzlak le, ahogy korábban sem tettem, de nem volt olcsó a megoldásod.Amúgy minden HIGH-on van a felsoroltakon kívül és FullHD felbontásban. Néztem video-t a max részletességről valami horror árú VGA-val eredeti minőségben a youtube-on és a 40"-os TV-n szinte ugyanúgy néz ki. Nem kell az oltás, fel van töltve és bárki megnézheti hogy milyen azzal a hardverrel fullon. Néha látszik valami itt-ott, de ilyen lócsöcs és simán zavaró már az a válaszidő, ahogy fut a gyereknek a 300k-s GTX Titan-nal, hajára kenheti, hogy fullon van. A játék meg totál bőrlehúzás a régi témára, nem fikázom, egynek jó, de emiatt költeni? ...áhh.
-
banhammer
veterán
válasz
Ixion77 #4865 üzenetére
Én hála az égnek csak egy cheaterrel találkoztam.
Végtelen energiát, pajzsot vagy mi a szőrös lópisztolyt használt.
A Museum pályán az egyik nyílásban kaptuk el.
Először a csapattag lőtte vagy bő egy másodpercig és nem halt meg, addigra én is jó helyzetbe kerültem és beleeresztettem fél, három negyed tárat SCARAB MOD 2-vel és meg se kottyant neki.
Azt gondolom nem kell mondanom, hogy mind a kettőnket leszedett.
Amikor lecsalóztuk akkor az volt a válasz, hogy Armour Level akárhánnyal játszik.
Aham...
Alig tudtuk kivágni a szerverről.
Ha jól emlékszem valami Aaaaaaadaaaaam volt a neve.Crysis 2 és 3 tapasztalataim alapján a játékosok neveiből nagy valószínüséggel meg bírom saccolni, hogy ki a cheater.
Általában sok azonos karakter van a nevükben vagy pár extra írásjel (pl.: & @ ˇˇ stb) olyanok amit az ember alig talál meg a billentyűzeten.A votekick rendszer meg nem valami jó ötlet.
Én inkább az IRC-n alkalmazott módszer használtam volna, hogy az üres szerverre belépő első játékos kap OP jogot és ő dönt, hogy kirúgja az illetőt vagy sem.
Persze ezzel is vissza lehet élni.Vagy valami láthatóbb helyre kellett volna tenni votekick felkérést, mert a jobb szélen néha alig lehet észrevenni.
Beraktam volna a képernyő közepére és csak akkor tünt volna el valamelyik sarokba ha a játékos szavazott.Lényeg a lényeg, ez a votekick rendszer elég köhögősen működik.
-
Trebron09
őstag
-
Ixion77
addikt
"Jó dolog" ez a dupla xp-s hétvége, előjött az összes nyüves chater, egész hétvégén alig lehetett játszani... Alig várom hogy véget érjen.
Az meg külön "örömteli" hogy láthatóan nem tesznek ellenük semmit, pedig ugyanazok a cheatek mennek, amik már a bétában is. Talán az "extra magasra ugrós" cheat lett gyakoribb, azt most elég sűrűn láttam.
-
Rexcor
őstag
válasz
Lézerparaszt #4863 üzenetére
Akkor én nagy madár vagyok.
-
priti
addikt
Én most tettem fel, nem rossz de hogy ez a játék hogy túl van fújva hardvertéren... hihetetlen.
Megy a remegés ezerrel, hogy így fut meg úgy fut háhht vaze. Egy fostos 6870-el simán tolható HIGH-on és még csak nem is húztam.
Annyit csináltam, hogy a CCC-ben kinyomtam a tesszellációt, mert a metro óta tudom, hogy azzal imádnak szivatni az ilyen erőmű játékokban szóval hisz a franc a játék grafikus menüjének. FullHD TV miatt a képjavítás nekem nem nagyon kell, mert megcsinálja a TV, de mindegy.v-sync - no
antialiasing - disabled
anisotroping filtering - 1x
motion blur - disabled (ezt utálom)
lens flares - noA többi HIGH-on és lám megy, de nem éppen hogy, hanem tökéletesen. Normális válaszidővel és folyamatosan egy fostos 6870-el, sőt video-t nem láttam ahol olyan gyorsan menne, mint nálam. Most ezen kellett remegni?
Én nem értem, hogy én mit tudok, amit más nem? Félnek bemenni a CCC-be vagy mi a rák van?
Állítom HIGH-on lazán futna fullHD-ben még akkor is ha ezeket is benyomnám. Meg sem néztem, mert az ilyen szarságokat mindig kinyomom.Külön VGA tesztek meg logout cikkek meg mittomén, mindenki besózva hogy milyen VGA-t vesz. Óóóó drágáim, hogy én milyen öreg vagyok már madárnak. Jajj nagyon.
-
Thunder82
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #4858 üzenetére
Vagy a FeHÉRNEMŰBŐL kirántja
-
ffodi
veterán
válasz
Stanchore #4850 üzenetére
Nekem múltkor olyan volt, hogy a relay mellett közvetlen volt egy hulla, amihez "tartozott" egy scarab fegyver is. Amikor felvettem a relay-t felvette a fegyvert is, melynek hatására a fegyver csövébe integrálódott a relay. Úgy futottam, hogy egyszerre tudtam vinni a relét, és lőni is tudtam a scarab-bal.
-
banhammer
veterán
válasz
rayoliviero #4847 üzenetére
Futás közben megnyomod a "C" billentyűt.
-
Pete55555
addikt
Látom, tényleg csak DX11-en fut. Vennem kell új vidkarit
-
rayoliviero
veterán
Csúszni, hogy lehet?
-
banhammer
veterán
Mekkora poén történt meg velem ma.
Felkapom a relay-t, beugrok a csatornába és látom, hogy jön velem szembe az ellen.
Lőjük egymást, mint az őrült.
Meghalunk mind a ketten és kiírja nekem a gép, hogy lelőttem a relay szállítót.
Ott LOL-oztunk a közösben mind a ketten. -
banhammer
veterán
Egész bejövős a Takedown fegyver.
-
Źşë'
addikt
a "The 7 Wonders of Crysis 3" nak hány része van? 6ot találtam youtubon, és olyan mintha a 6. lenne a final episode, de ez eléggé fura hisz SEVEN
-
malacka87
őstag
válasz
eLit-MiLan #4839 üzenetére
Itt a bibi most néztem!:-) köszi
-
malacka87
őstag
Valaki segítene lvl 25 után nem ad xp-t! Rebootolni kell vagy mi? De azt meg nem tudom hogyan kellene csinálni!
-
spanglee001
addikt
hétfő délután 16 óráig tart a dupla XP
-
banhammer
veterán
Dupla XP hétvége van.
-
rayoliviero
veterán
Minden szerver leáll...
-
Slystyle
őstag
válasz
banhammer #4832 üzenetére
Central Cavern-en mi is nézegettük már ezeket, kb csak fedezéknek lehet azokat a pod szerűségeket használni.
Cry2 alapjaiban el volt rontva, de volt bennük igazság is. Ugyebár itt Cry3-ban rengeteg recoil-t kapott sok fegyver, ami valamilyen szempontból érthető, de másikból pedig elítélendő. Ha kicsit realisztikusan nézzük, akkor jogos a recoil, de ha a játék szemszögéből nézzük, akkor nem sok értelme van, mivel egy csilliárdos ruha van rajtunk, kocsikat rugdosunk stb és egy fegyvert nem tud stabilan megtartani.
Scarab nem rossz, de Rapid Fire elengedhetetlen perk hozzá, ha összetalálkozol egy Scar-ossal, akkor tuti ő szed ki, ha tud is valamennyire célozni. Ugyanígy van az FY-vel is, Rapid Fire kötelező, mert alapjáraton a Rate of Fire-je nagyon alacsony.Ha nem lettek volna nagyobb változások a játékban a Cry2-höz képest, akkor még én is csak DLC-ként gondoltam volna a játékra.
-
banhammer
veterán
A másik amit nem értek az alienes pályán ahol lángok vagy mi a fene tör fel az oszlopokból a felső szinten lehet nyomkorászni a vörös feliratos gombokat.
Láttam, hogy sokan nyomkodják azokat (én is nyomkodtam) de semmi nem történt.
Ez amolyan szivatás, hogy a kezdő játékosok nyomkodnak addig a rutinosak agyaggalamb lövészetet tartanak?Van valahol már a neten valami írás, hogy melyik fegyver milyen erős alapból és a kiegészítőkkel?
Az FY71, SCARAB nekem fontosnak tűnő kegészítőit már kipörgettem, most a SCAR-ral küzdök.
Ahhoz képest, hogy az FY71-et úgy vártam, mint egy csodát, kissé csalódtam benne.Az a baj, hogy a C2-höz képest a C3-ban kicsit megváltoztatták a fegyverek viselkedését.
Az ember újra agyalhat, kisérletezhet, hogy mi áll neki legjobban kézre. -
Slystyle
őstag
Persze, mivel ADS vagy hip-fire ide vagy oda, a spread-et akkor is vissza veszi valamennyire, ezért is érzed pontosabbnak. Én speciel nem használok semmit Scar-on, teljesen csupasz, csak egy extended mag-ot rakok rá, mikor feloldom hozzá. Teljesen jól lehet vele úgy is lőni, csak kisebb sorozatokban. Ha ezt rendesen kitanulom, akkor már poén lesz kontrollálni a match barrel+foregrip adta csökkenést.
Amúgy a videódban azt is észrevettem, hogy a nagyon magas FOV (gondolom 80-85 körül van) is mintha vissza venné a recoilt, de csak vizuálisan. Ha lesz megfelelő kártyám, akkor majd kipróbálom ezt az elméletet.banhammer: A heli igen is jó dolog és lehet használni taktikusan is. Ha pl Spear vagy Crash mellett van, akkor végül is kb az egyik oldalt valamilyen szinten lefeded, legalábbis a közelkerülőktől és van időd a másik oldalra figyelni jobban. Pl Skyline-on a két üvegház között a bekapcsolható áramrázás elég jó dolog. Spear-t foglalod, aztán elfordítod és egy ideig nem lehet megközelíteni a Spear-t.
A másik dolog meg az, hogy kapsz érte pontot, ha sikerül végezned a rotorral vagy éppen sikerül megrázni valakit. Több ilyen kis dolog is van még, pl Hydro Dam-en meg lehet emelni a vízszintet egy részen, ami kisodorja az ellent onnan, persze a sodrásban meghalnak. Penn Depot-on rá lehet zúdítani egy vagy több ellenre is egy egész vasútkocsit. Jó móka ezeket megcsinálni.ADS = Aiming Down Sight, azaz belenézel az irányzékodban, legyen az Reflex Sight, Iron Sight stb. De ezt már több hsz-emben is kifejtettem fentebb.
-
banhammer
veterán
Némelyik pályán vannak helikopterroncsok, amikben be lehet kapcsolni a rotort.
Annak mi a funkciója azon kívül, hogyha nem vigyázok lefejez vagy lefejezi az ellent.
Pontot sose kapok érte.Mi az az ADS?
Mármint az melyik perk?Az autoarmourtól meg agyvérzést kapok.
-
ffodi
veterán
válasz
Ixion77 #4825 üzenetére
Időzíteni kell.
Átváltasz gránátra, és amivel eldobod (gondolom egérgomb), azt nem csak egyszer megnyomod, hanem nyomva tartod, majd utána dobod el. Az időzítés nagyon fontos, mert ha korán dobod el, akkor elszaladnak, ha későn, akkor pedig a kezedben robban fel, és te halsz meg. Sok gyakorlás kell hozzá.
boogie84:
Kevés szerver van, ami HC, és bevallom őszintén annyira nem szeretem a 2 golyó 1 kill mókát.
-
Stanchore
senior tag
válasz
asuspc96 #4818 üzenetére
Elsődlegesen mindig a Squadot nézi a játék, őket egy helyre teszi, a másik oldalra meg próbálja a megmaradt játékosok közül a nagyobb ranggal rendelkezőket betenni.
A rendezési elv sztem ugyanaz, annyi különbséggel, ha kettővel kevesebb játékos marad valamelyik oldalon, akkor itt át lehet állni a másik csapatba.
Boogie: szoktam járni HC DM-re, nekem bejön
-
flash-
veterán
milyen VGA kártya kell hogy fullhd felbontáson,High quality beállitásoknál a crysis 3 akadásmentesen folyékonyan gördülékenyen fusson?
7870 már elég lenne erre?vagy van olcsóbb kártya is ami elég lenne?(cpu,ram az tuti nem gyenge 3570k cpu 6gb ddr3 ram) -
asuspc96
senior tag
Helló!
A csapatokat multiban mi alapján válogatja össze ?
tehát adva van mondjuk 12 játékos azt 2 csapatba milyen szempont alapján dobálja szét ?(C2-C3 rendezési elve ugyan az ?)
-
Slystyle
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
rayoliviero #4814 üzenetére
Persze, ős-Crysis-os ő is.
(#4816) boogie84
Elvileg kisebb a recoil.
-
ffodi
veterán
Egy kis Spears gameplay.
-
Slystyle
őstag
válasz
Lézerparaszt #4808 üzenetére
Rengeteg játékossal futottam össze, rengeteg szerveren. Csak azok maradtak meg, akik folyamatosan aktívak voltak, így sajnálom, de nem vagy ismerős.
mimic: A reboot új dog-tag-eket és fegyver festéseket ad.
-
mimic1979
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #4808 üzenetére
Nah segítsetek már! Minek a reboot?
Nem vágom...
-
Slystyle
őstag
Nekem nagyban függő, hogy melyik játékos ellen milyen fegyvert használok és az mennyire hatásos. Pl. Roland (aki természetesen nem csal) esetében, ha Scar-al megyek ellene, akkor ki tudom venni, de ha pl csak egy Scarab-ot vagy FY-t használok, akkor az esetek többségében engem is leszed, mert kb mindig ugyanazzal a kombóval megy, amit már fentebb említettem. Nagyobb, nyílt pályán Gauss-t használ, olyankor a háta mögé lehet kerülni és meg lehet lepni.
A gond ott van, hogy szerintem még mindig nagyon unbalanced a fegyverek többsége. Pl. Scarabot használgatom most a 4. reboot elején és még kiegészítőkkel is annyira rángat, hogy lehetetlenség rajta tartani az ellenségen értelmesen.A csalásról meg annyit, hogy tényleg vannak olyanok, akik beragadnak egy skill szinten és nem tudnak vagy nem is akarnak fejlődni. Vannak olyan emberek, akik élvezik a csalást és vannak akik direkt azért csinálják, hogy elrontsák más játékélményét. Csalónként változik.
-
Ixion77
addikt
válasz
Ferko75HUN #4801 üzenetére
A HNT-s srácok valóban jól játszanak, gyakran játszom velük, néha ellenük is. Szerintem nem csalnak. Mondom ezt annak ellenére, hogy pl. Sly is, Axe is 10-ből 9-szer megöl ha ellenfélként összetalálkozunk. A killcam-ok alapján rendben vannak a küzdelmeik. Az egyetlen aki gyanús nekem az Roland360. Ő 10-ből 11-szer öl meg, szinte már akkor halott vagyok amikor észreveszem. A killcam-okat látva néha gyanús, hogy tisztán játszik-e.
A játék szerintem javult a patch-ekkel, bár még mindig akad és fagy, de azért már feljöttem 0.5-ről 1-es K/D-re. A cheaterek száma is csökken, messze nem olyan brutális mint a dupla XP-s hétvégén volt.
A kicket pedig gyakran nem a szavazás csinálja, hanem a program/szerver, magától, minden ok nélkül. Én is gyakran kapok kick-et, pedig messze nem olyan jók az arányaim. Szerintem ez nem valódi kick, csak olyan mint a "Protocol error", meg társaik, amik miatt lepotyogok játék közben a szerverekről. Hogy mit ír ki a program, az meg szinte random.
-
surgyi
senior tag
válasz
Ferko75HUN #4801 üzenetére
Az aránnyal még nem is lenne gond, kivéve azt, hogy más ellenfeleket ki tudtam lőni, viszont azt a játékost még véletlen sem, sőt, visszajátszáskor látszik, szinte sértetlen maradt, akármennyi ólmot is sikerült bele-engednem!
-
Ferko75HUN
senior tag
- Ugyanúgy azt sem hiszem el, hogy buhera mentes játékkal valaki 28 ölés 1 halál stattal van!
Pedig ez sajnos tévhit és nem csak a részedről!
Csapatunkban jó esetben az középmezőnyhöz tartozom átlag 2-es k/d-val, valamelyik nap véletlen kifogtam egy jobb kört huszonvalahány-1-nél kickeltek ki, ilyenkor a statod is bukik azon szerveren.
A többség nem bírja elviselni, ha az átlagnál valakinek jobban megy és rögtön csalóznak.
A HNT-s barátokról tudok csak nyilatkozni, mivel velük játszom: nagyon gyakoriak a te általad említett statok, főleg ha az ember bekeveredik egy olyan szeróra ahol nem erős játékosok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest