Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
"Lets wrap it up and come up with a conclusion:
XRP is 100% premined, Ripple holds 60% of the supply, controls which nodes are selected as “trustworthy” to confirm transactions, while they have paid nothing to create those tokens that people are so willingly buying at $4+ per piece and thereby make the creators insanely rich. Let us call it what it really is, digital fiat, the renewed version of the debt-based traditional fiat system, leveraged by latest technology – which eventually has nothing to do with cryptocurrency whatsoever."
A teljes cikk
Twitter: @CryptoYoda1338De mindegy, csak keresni lehessen rajta..
"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
gondoltam rájuk is, meg megnéztem a FAQ-t, de gondoltam, ha valaki itt tudja, akkor hátha, talán, esetleg, netán egy kicsit hamarabb kapok választ.. mert infót nem találtam róla..
De azért érdekel, akiket szintén most verifikáltak, náluk van pipa?"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
1) Ha tárolni akarom, csak tárolni, akkor kell nekem hw?
2) Ha tárolni akarom és csak tárolni, akkor nagyobb biztonság egy hw, mint egy paper wallet?
Én annyit látok - és belátom, hogy nem látom át! -, hogy hw esetén van egy hardverem, ami ultrabiztonságos, és van egy seedem, amit még ennél is biztosabb helye(ke)n tárolok. Így a priv key biztonságban van, viszont a seedet ugyanúgy kell őriznem, mint a priv key-t. Innentől a hosszú távú tárolásra - ismét, lehet, hogy hülye vagyok -, de nem látom különösen nagy előnyét a hw-nek, mivel valamit,
valahol el kell tudom 'rejteni'.Alairom, hogy rendszeres használatra nyilván jobb egy hw, és látszik, hogy hiányosak az ismereteim. Én tanulni járok ide
-
őstag
válasz Fiddlestick #1803 üzenetére
hát nem sokkal ér többet a ledger sem csak az egyszeri ember úgy érzi, hogy van valami "kézzelfoghatója", ami persze ugyanúgy lopható, importálható.. én is gondolkodtam a megvételén, de semmivel nem lennék előrébb (mondjuk nem is milliós nagyságrendű coinokról van nálam szó )
-
őstag
Bittrexen egy ismerősöm random felhasználói adatokat adott meg a basic verification-hoz. Nyilván elbukott, és most csak a következő szintet ajánlja fel, és nem hagyja módosítani.
Járt már valaki így, vagy hasonlóan? Supportnak írtunk, de az ugye még idő. Most basic verifikáció nélkül semmit nem lehet kiutalni, ami azért nem annyira király.. de tényleg, ha csak egy betűt elírok, akkor már a supporttal kell levelezni?"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
nagyon örülök ennek a topiknak én is, mondjuk így eggyel többet kell követni, de legalább szét vannak választva a legfőbb témák
a guldent figyeli valaki? Kezd alakulni..
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Politika
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box