Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Hali! Mikor lehet számítani a következő ládára?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz AllTheBest #67355 üzenetére
Hát eladhatod steamen. Egy oldalt tudok, ahová ezeket a centeseket belehet tenni és játszani. [link]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz AllTheBest #67373 üzenetére
Kíváncsian várom!
-
veterán
válasz AllTheBest #67376 üzenetére
Nem hiszem, hogy a 1080-an sokat változtatna, szóval jól van az úgy!
-
veterán
Melyik ládát éri meg legjobban venni? Gondolkozom rajta, hogy 20 EU körül rá szánok és ládát és kulcsot is veszek, csak nem tudom melyik éri meg legjobban. Persze amibe van a Dragonlore és a Fireserpent kilőve, annyit nem akarok adni egy sima ládáért, max olyan 2-3 eurót szerintem. Valami ajánlat?
-
veterán
válasz AllTheBest #67434 üzenetére
Nem is késre utazom, valami jobb skin mindegy lenne mi! De lehet az lesz, simán megveszem ami tetszik!
-
veterán
Sziasztok!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a játék random időközönként nem indul el.
Folyamatosan indítás után lefagy és semmit nem lehet csinálni vele, feladatkezelőben pedig kiírja, hogy nem válaszol.
Próbáltam újra telepíteni, helyi fájlokat újra scanneltetni és semmi nem működik.
Konfigomat láthatjátok a profilomban, szóval ezzel nem kellene gond legyen.
Tegnap még tökéletesen ment ma pedig egyszerűen nem indul el bármit csinálok. Haverok simán játszák....
Azóta frissítettem az nVidia driver-t, de az sem oldotta meg a dolgot....The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz lemusz #72639 üzenetére
Át tettem másik SSD-re, de így sem lett jobb a dolog ugyan úgy crashel. Mi lehet a gondja?
Minden Windows update megvolt, kártya driver stb minden friss. Bármelyik játék instant elindul egyedül ez nem megy. Van bárkinek bármilyen más ötlete?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest