Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
Pontosan.
Ha valaki a saját csapatunkban alkalmazza, akkor ennél kevésbé egyértelmű wall/radar hackek is akár már egyetlen mezei MM alatt (nem több száz meccs alatt) kiszűrhetők, ennyi tapasztalattal a hátunk mögött. Nem kell hozzá pronak/semi pronak sem lenni, hogy megállapítsuk, hogy egyáltalán logikus volt-e egy-egy prefire, akár ha adott esetben annak tartjuk is. -
csurenzoo
aktív tag
Én elhiszem azt, hogy nem tudták, hogy csalt vagy nem akarták elhinni.
Még régebben nekem is volt egy ismerősöm, aki több évig csalt és nem bukott meg nagyon sokáig. Sokszor beugrott hozzánk és én is ugrottam hozzájuk, voltak gyanús dolgok, olyan dolgokat "hallott" meg és letartott, ami nonszensz volt és bejött neki. Azt hittük, hogy mi vagyunk csak még bénák, de aztán kiderült utólag, hogy nem. -
MODERÁTOR
Az is lehet, hogy a csaló pályafutása nem tartott sokáig. Én ezt amit ír Dev teljes mértékben elfogadhatónak találom. A továbbiakban úgyis ők szívnak emiatt.
Ha Dev nem hülye, most a Pixel akciókat indít!
Hozz egy mat1 csaló klipet és 50% a kedvenc Qpad fejesed árából!"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest