Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
#97716736 #45696 üzenetére
Kétlem, hogy meg fogom utalni. Ahogy észrevettem FaciIt-en sokkal kevesebb csaló van, a baj csak az, hogy akik ott játszanak azok sokkal jobbak mint én (még). amúgy ez az fps probléma valószínűleg a volvó szerverek hibája nem? közösségi 128 szervereken ugy megy minden mint a kis angyal, 80-90 fps, Mm meg 30-40 között ugrál.
-
salytmasztor
aktív tag
-
gtamate2
veterán
válasz
#97716736 #45362 üzenetére
De tudom szerkeszteni, ha elkülditek nekem privátban beleírom szívesen. (csak sorban legyenek egymás után)
Vagy kitölthetitek újra és jelezzétek hogy töröljem a korábbit.(#45361) Andor22 : Az összefoglalóban is benne van egy designosabb verziója a profik beállításairól.
(#45363) CraBByzzz : Szerintem elég lesz, esetleg később lehet másik kérdőívet csinálni és abban rákérdezni ezekre De ez már így is elég részletes lett
-
SQX_Barto
addikt
válasz
#97716736 #45193 üzenetére
Ritkan solo MM-ezek, ha nincs senki, akkor inkabb DMezni szoktam.
Multkor 3 emberrel mentem meg 2 randommal es pont az egyik premade tars kezdett annyira negativkodni (na meg a jatek se ment, 0-8 korul jartunk kb) es fogtam magam mergembe, nyomtam konzolba egy Q Tab Entert. Utana meg Steamet is lelottem. Cserebe visszadobott nova 3-ba meg 15 perc bunti volt.Kellett ket nap meg jo par nyeres es most kaptam vissza a nova4em. Hozzateszem (erzesem szerint) hogy mar nem messze lehettem kalatol talan. Most meg persze megin sok nyeres kell es talan feljutok (eloszor) kalaba.
Regebben volt kep a laptoppal fekve jatszasrol. Mikor az elozo albimban nem volt asztal, csak a nappaliban sokszor jatszottam agyon, alapbol nova 2-kent kezdtem. Persze jo par ev Cs van mar mogottem 1.5-tol Go-ig mindbe raktam bele valamennyi orat, Source-ba a legtobbet.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
#97716736 #45100 üzenetére
Gondolom a sheriff csillagot ertette
En majdnem mindig kalakkal jatszom neha meg magasabb is becsuszik a csapatba, de csak nem birok meg kijonni a nova4-bol...
En most 563 oranal jarok, de par honapja kezdtem ujra, elotte volt egy masfel eves inaktivitas.
A regi rendszerben silver3 vagy 4 voltam, most alapbol nova2-on indultam, aztan nova 3 neha nova 4, most meg mar stabilan nova 4 lettem. Remelem szep lassan osszejon a kala -
IMIIKE1998
őstag
válasz
#97716736 #45055 üzenetére
Folyamatosan listavezető voltam, rikán második, nem hiszem, hogy velem lenne a gond... Nincs ugyan mikorofonom, de a chatbe folyamatosan infózok, ha van egy tapasztaltabb játékos a csapatomban, mindig követem amit mond, de ha egyszer magamra vagyok utalva a sok bot között... :/
-
DrTechnoid
őstag
válasz
#97716736 #45014 üzenetére
Ismerem a fórumbéli 'munkásságát' , itt is azonnal támadott,- a modiknak is sajnos - ,sőt itt voltam mikor bannolták és törölték a dínós egyedi avatarját is. Én a 4k-s videói miatt nézem leginkább, nem amiatt hogy kicsoda és micsoda a srác. Ha valaki itt a fórumlakók közül nem tudta eddig esetleg,mostmár tudja hogy ilyen tag is volt velünk. De legyen ebből elég ennyi tényleg.
-
DrTechnoid
őstag
válasz
#97716736 #45010 üzenetére
Nekem ez az esti program minden elalvás előtt,focimeccs nézés helyett. Kinek ez, kinek az anyátok közt,nekem popcorn, egy kis tea,aztán a kedvencek végigtekintése,youtube és twitch vegyesen.
Egyszerűen imádom, NickBunyun,DeluciousMilk,IamAnderzel,JoshOG,GoldGlove,a magyarok közül ZsozéAtya, CsontiGaming ,a TheVR, és Tirexi a napi dózis. Az mondjuk kár hogy Anomaly meg Phantomlord viszonylag kevés videót rak youtube-ra, szinte a stream-en élnek. -
perecKING
senior tag
válasz
#97716736 #44251 üzenetére
en is de a crt tv-csak 50hz -es
Ezt a hz/fps dolgot, ugy sem nyomjatok le a hitetlenek torkan. Majd hiszi, ha
latjamegveszi! Addig allitjak az ellenkezojet.Az en fiat-om tokeletes! Az Adri alfa-ja is. Tudjak a megengedett sebesseget. Ezek is olaszok. Tehat aki ferrari-t vagy lamborghini-t vesz az szerintem egy barom!
...bar nekem meg nem volt olyanom
-
lemusz
addikt
válasz
#97716736 #44220 üzenetére
15.7.1-től optimalizáltak, amitől bár több az fps, de hiába állítják fqs 1 lett az alap, nagyon nem tűnik annak és hiába állítom már akkor radeonpro-ban, le van védve vagy nemtom, mert nem csinál változik semmi... gondolom fqs-t nem kell magyaráznom, előre renderelt képkockák száma nvidiánál a neve. Igencsak befolyásolja az egérérzékelésedet.
-
lemusz
addikt
válasz
#97716736 #44217 üzenetére
Lehet furán hangzik, de nekem speciel 300 körül/felett már nem tetszik. Túlságosan simulékony, túlságosan forrókés a vajban effektus. Az én szettemen és beállításaimmal jobb szeretem/jobban adja a 120-200 közötti fps. Ahhoz hogy ennyi legyen annyit kell tennem, hogy 15.7-es vagy annál régebbi amd driver kell, mert ezekben még nem túrkáltak bele a csgos beállításokba + radeon pro-ban beállított flip queque size 1.
-
-
SRII
őstag
válasz
#97716736 #43449 üzenetére
remek!
LnB
Nem vettem kötekedésnek...
Nem az a gond ,hogy nem játszható, ezt tisztázzuk le! (most nem kell azt képzelni, hogy őrjöngünk, vagy idegösszeomlás veszélye áll fent, vagy sírunk)hanem az, hogy nem 40 fps tűnt el hanem 140-160 fps ami dühítő!
És írjuk , írjuk hátha valakinek valami megoldása van rá így update-n kívül.
Aki már játszott 300 felett az tudja van különbség, azon hülyeséget meg el kell felejteni ,hogy minek ennyi, (ha már fizetted a hardvert, miért ne) meg csak 60Hz a monitor és 25 fps-t lát a szed, ez mende monda, az találta ki aki még nem játszott ennyi fps-el! Az,hogy full hd, vagy 800x600, mindegy a több fps érezhető a játékban, főleg a cs:go-ban.
Remélem az új motor már rendesen optimalizálva lesz, és nem lesz ilyen probléma, ha jól emlékszem a régi cs-ben nem volt ilyen gond.
A legborzasztóbb tán az, hogy gyűjtesz hónapokig, kifizeted, tán 70%-ban a cs:go miatt újítasz gépet(mint én), és ez az eredmény, inkább ez ami kissé ingerel. -
Aakos
csendes tag
válasz
#97716736 #43413 üzenetére
Rendben elfogadom, én csak arra próbáltalak buzdítani, hogy nem biztos, hogy bele kell törődni, de a döntés persze a tied és abba nem is akarok beleszólni!
lemusz: az durva, és fura, hogy a steamguard-ot is kijátsza... remélem visszakapsz mindent. Mert ez tényleg nem "csak" a CSGO inventory-ról szól már.
-
Aakos
csendes tag
válasz
#97716736 #43408 üzenetére
Fura, nekem ez a configom:
INTEL Core i5-3550 3.30GHz
ASROCK Z77 Extreme4
CORSAIR Vengeance 8GB
MSI N560GTX-448 Twin Frozr III Power Edition/OC
SAMSUNG SSD 830 64GBFull grafikán játszom, kivéve élsimítás az 4XMSAA, az fps-em 200-150 között mozog, ha valami nagy őskáosz van, akkor esetleg leugrik néha 120-ra.
A patch után nem vettem észre visszaesést. Szerintem valami más bibi lesz nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy Tab A9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest