Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Hogy lehetne megoldani, hogy mikor indul a játék ne vegye a windosban a ts hangját le a rendszer?
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
lostprophet
aktív tag
Mi a fene van most, engem és havert is visszadob a főmenübe, amikor csatlakozni próbáltunk vagy 5-6 szerverhez (mind magyar).
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
pr1mzejEE
addikt
Hmm, kicsit vitatkoznék. Persze attól függ melyik oldaláról közelítjük meg. Ha a rendezőiről, akkor teljesen egyetértek, viszont ha teljesítmény/eredménybeli dolgokra gondolunk, akkor azért eléggé jelentős nemzet vagyunk az e-sportban. (cod2-cod4 mindenféleképpen).
-
pr1mzejEE
addikt
CS világában annyira nem vagyok otthon, de mindig jó érzés hallani, ha egy régi nagy team jön vissza. Visszahozza a régi feelinget valamelyest
Egyébként én úgy tudom az icl 14-re 27 1.6-os és 2 CS:GO-s nevezés került, de a kevés létszám miatt eltörölték a GO-t. Lehet még túlságosan kezdeti stádiumában van a játékFootball More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
reflxx
aktív tag
válasz pr1mzejEE #988 üzenetére
Nagy hangsúlyt fektetnek a cs:go-ra tudtommal a nagy lanokon már 1.6 helyett csak cs:go van. Sok tizenéves csiter sír hogy jaj mi lesz az 1.6-al de én pl. örülök hogy végre leváltották, és emiatt elég sok nagynevű 1.6os csapat akik már visszavonultak egyszer, visszatérnek.
(javítsatok ki ha tévedek, ezeket hallottam utoljára de én már csak nagyon ritkán funból cs-zek ha épp nincs LoL szerver ^^) -
pr1mzejEE
addikt
Üdv!
Cod2-ből szeretne a csapatom áttérni erre a játékra, de lenne pár kérdésem. A csapatból páran már megvették a játékot és jó véleménnyel voltak róla, de nekem ez nem elég, szeretném megtudni, hogy e-sport ügyileg mennyire befektethető ez a játék? Mert már kinőttem az eszetlen lövöldözésből, inkább a taktikus, skilled játék híve vagyok, amit csak magasabb szintű ellenfelek ellen lehet izgalmas warok közepette kamatoztatni.
Szóval, Lanok, ligák stb-kel mi lesz a helyzet?[ Szerkesztve ]
-
lapartman
tag
válasz lostprophet #984 üzenetére
Köszi! Ezt nem értem. Megvették a játékot és elkezdenek csalni? Szánalmas.
-
lapartman
tag
Sziasztok! Nagy 1.6-os vagyok, kb. 7 éve játszom, aki esetleg előtte 1.6-al játszott, elmondaná, hogy megérte-e váltani GO-ra? És az igaz, hogy DVD-s változat nincs, csak letöltőkódos? Hacker sok van?
-
SzlobiG
félisten
Ellepik a játékot a csíterek? Már vagy a 3. szerver ahol aimbot+vmi repülés hackel ölnek meg. Kibannolni nem lehet mert folyamatosan nevet változtat. Köszi valve a vacot jó sokat ér.
-
Skillerz
aktív tag
Hello! Egy ismerösöm meg vette a játékot Steam-en, de olyan galibába ütközött, hogy mikor elinditja, nincs kép, csak hang. A monitora elég régi, és szerinte olyan felbontásba vagy hz-en inditja a játékot, amit nem támogat a monitor. Viszont mivel a játék Steam-en van nem lehet nagyon állítgatni semmit, hogy hogy induljon. Valaki ötlet?:S
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
lostprophet
aktív tag
Mi a fene van most a szerverekkel? Próbálok fellépni, erre failed to join session. Már végigpróbáltam vagy tízet, mindegyiknél ugyanaz, viszont Járókeretre felenged. WTF...
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
reflxx
aktív tag
válasz enginev3.0 #972 üzenetére
meg a hangtompítóval is lehetett így szórakozni bár itt már sajnos nincs is hangtompító :/
-
mepet
addikt
Már rég nincs 1.6ban.
1.3-ban még talán volt... Volt is rá jó kis szkriptem -
vzsryl
nagyúr
válasz enginev3.0 #974 üzenetére
Nem mondod, hogy ez eddig is így működött, én meg szenvedtem a "Q"-val?
Szerk.: COD4 előtt évekig CS-ztem, de soha senki nem említette ezt a megoldást.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
A görgetést nem igazán tudom értelmezni. Az eldobás meg túl lassú és körülményes.
Normális lehetőségről nem tudok, hacsak ez a görgetés nem az.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
Gyerekek, a legújabb patch-ben van végre egy igazán jó újítás. Legalábbis gondolom, hogy a patch-ben volt, mert az utóbbi pár napban nem nagyon tudtam játszani.
Tehát az újítás az, hogy lehet gyorstárazni:
-megnyomod az "R"-t
-beteszi az új tárat
-nem vársz a felhúzásra, csak gyorsan nyomsz két "Q"-t az oda-vissza váltásra, és ott lesz új tár továbbra is a fegyverbenAki COD4-ezett már pl, annak ez nem újdonság, de CS-ben az, szóval nagy az "öröm, öröm, bódóttá".
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
Ultrazord
tag
a legnagyobb vicc az egészben, hogy rámész, hogy soha többet ne kérdezzen és mindig kérdez ez a fos
-
Xero
nagyúr
Marha jó. Kijött egy update, ahol belenyúltak a belépési rendszerbe. Most egyik serverre sem tudok csatlakozni a favok közül. Juhé.
-
klambi
addikt
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Иван
őstag
válasz cellpeti #957 üzenetére
Nemjótéreznál. Nekem HD6490-nel, egy i3 2350m és 6 giga ram mellett full lowon, 1366x768 mellett 30-50 fps között ingadozik.
És bár nem tudom az X4500 milyen erős, de gyanítom a Hd6490-ben több a pörc. Ja, meg persze tudni kéne CPU-d, RAM-od.
AMúgy nem valami jól optimalizált game, mert TF2/ep2 ugyan ezen a laposon maxon 1366-ban ugyan ezeket az fps-ek produkálja, ami enyhén wtf.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
apollo12
veterán
ismerősöm is laptoppal tolja
AMD Athlon x2 2.1ghz, hd 4200 256 mb, 4gb ramal
átlag 40-50fps full lowon 1024x768 ban
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
-
enginev3.0
félisten
válasz cellpeti #955 üzenetére
Hát steamen ki van írva
Az én gépemmel (profilomon) 1080 felbontáson, minden más maxon, kivéve elmosódás, stb... 90-150fps
Ha minimumra rakom akkor is, nem sok változás vanDe írtak itt már korábban laptoposok hogy tudnak vele játszani, pár oldallal visszább
Még talán igp-sek is, de az nem biztosA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
cellpeti
nagyúr
üdv
mi a gépigénye ennek a játéknak?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
vzsryl
nagyúr
A NiP megint a régi fényében tündököl, megnyerték a Dreamhack Valenciát!
Ráadásul a VeryGames-t verték meg, a nagy esélyest. És nem láthattam a döntőt, mert dolgoztam.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
c41r0^
őstag
válasz lostprophet #950 üzenetére
a beépített szerverkeresővel én még classic competitive-et futtató szervert nem láttam, csak casualt, kb. 10 vs. 10-es vagy 12 vs.1 2-es mind... aztán lehet, hogy csak jobban kéne keresni vagy a game-monitor.com-on szűrőzni, majd lecsekkolom
nameg a Valve hivatalos szerverein legfőkébb németek vannak, sokkal jobban is lehet fejlődni...
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz lostprophet #950 üzenetére
haverom is, mikor megjelent, felment játszani botok ellen. kérdeztem, hogy minek botozol?
azt mondja, hogy meg kell szokni
mondom az élesbe nem megy?[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest