Hirdetés
-
GAMEPOD
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Ez meg mi a tököm?
Tegnap előtt 60óra volt, hajnalba 133óra, most meg már 115óra.
Jó igaz, elég sokat játszottam mostanába, de hogy frissít ez a szar?! -
Genius007
őstag
Megy a szervezés, csak ha 5en vagyunk, akkor feszt jönni akar még ember ...
Ha meg jön akkor tuti kell még 1-2, hogy meglegyünk 10-en.
Aztán elbeszéljük az időt, meg minden.
Alap mapok meg nem a legjobbak már ....Amin szoktunk warozni:
- de_dust2
- de_inferno
- de_nuke
- de_train
- de_cpl_mill
- de_cpl_strike
- de_contrameg néha de_cbble. De már néha ezek is unalmas mapok ...
peterkeT: Épp most nézem, feltévedtél Msn-re, no akkor írtál biztos ide is.
Hát igen, a Warzás kb. ilyenkor szokott elkezdődni, és jó esetbe hajnal 4-5ig tart. -
Genius007
őstag
Összejövünk Ventrin 4en ...
MoonDoom: én még hozok 2 embert
MadMax: még én is tudok egyet
Vary, MadMax: jó akkor 10esmixeljünk ...
MoonDoom: kell még 3ember ...
-> eltelik fél óra ...
MoonDoom: Na lesz valami ? Tudtok embert ?
MadMax: Én még tudtam hozni egyet ...
-> eltelik fél óra
MoonDoom: Na lesz valami ? Tudtok embert ? Már csak 2kell
Pietrosz: hmmm ...
Nzim, Vary: Na nézzük meg Múún-t myVIP-en, höhöhö olyan mint Jays
MoonDoom: Nzim 150cm-el 30kg-al nem ugatnék
Vary: höhöhöh
MoonDoom: Jól van Vary ügyes vagy, kis dömper, háháá
MadMax: Na itt a 10. válasszunk.
Vary: Nzim válassz!
Nzim: Nem választok, válassz Te!
Vary: Válasszon MoonDoom, én nem választok
MoonDoom: Jó bazdmeg választok ...
MoonDoom: Na menjetek le a szobába ...
Vary: Map ?
-> Nem tudjuk ...
Vary: Na akkor legyen Strike
-> eltelik 15perc ...
-> utolsó ?
Vary: Nincs meg a map ... tölti ...
-> tölti a mapot ....
Vary: Faszlow 1.6-hoz szedte le a mapot, omfg
-> eltelik 15perc, utolsó feljön ...
-> Mehet az rr ...
Jays: From? Skill?
MoonDoom: low ...
Vary: jó-jó csak kussolja' bee -
Genius007
őstag
Aki jártas movie készítésben, az írjon rám pls! (priviben)
Eddig simán tudtam demobol képeket csinálna, aztán utána Sony Vegasban egybe rakni stb ... most meg amikor képeket csinálnék belőle, akkor hl2.exe hiba ...
Más megoldás nincs erre ... ? -
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #7023 üzenetére
Na de hogy mondjam el ....
Pl. Lightosan sétálgatsz sötétbe, én rövidről meglátlak, lövök -> repül desertel az 1hit ...
De ha már Te is látsz (észreveszel, mozogsz, stb ... ), akkor nagy valószinűséggel már nehezebben adom be az 1hit-est neked ... én úgy látom sokkal előbb lőnek a jobb "prők", sokkal előbb reagálnak, mint a normál pub. játékos. Legalábbis szerintem ....Na meg egyszerűen jobbak ....
Check => [link]
-
Genius007
őstag
válasz
BalaNce87 #7018 üzenetére
Lehet csak jobb a hosting, bár azt kétlem, mert a "low" törtösök azok örülnek mindennek, még az utolsó szutyok hostingnak is, szóval nem a verygames, totalhosting szerókról hírekes. Amúgy szerintem törtön sem adja jobban, sőőt, csak az enemy low, és azért érzik úgy, hogy jobban adja ...
Valamelyik nap törteltem én is, épp awp_india_v2 ment, aztán valami 69/7 lett pár kör alatt.
Egyből jött az ugatás, hogy cheat off, meg low eredetis csaló, stb ...
De ha jobb enemy van, akkor nem lett volna ennyi, csak ezek low botok. -
Genius007
őstag
h.adam.92: "sv_cheats 1" Erre ennyit mondok csak => Low Bot vagy!
Szab02: Pingeld meg a szolgáltatót, oda is sok a ping?
Start -> Futattás -> cmd -> ping www.szolgaltatom.hu -t
Na ha ott jó a ping, de CSS-be a szervereken nem, akkor nincs elég sávszéled (elvileg), ajánlom a Net Meter progit, mert van olyan, hogy jönnek az update-ek, de Te nem is látod ... esetleg még próbálkozhatsz ezzel, már ahol engedik
-> rate 20000 ; cl_cmdrate 80 ; cl_updaterate 80
Ha ez sem segít, akkor hirtelen nem tudok mit mondani, max azt hogy virus van a gépeden. Ismerősömnek volt T-comos netje, 1x jó volt a ping, 1x 200, úgy random, nem töltött semmi semmit, és nem tudtuk mivan, újra raktuk az OS-t, és egyből jó lett ...
Hirtelen ennyit tudtam segíteni.Ui.: Esetleg wireless routered van? Nem lehet hogy valaki "lopja a netedet" úgy, hogy Te azt nem is látod ... ? O.o Amugy bal felső sarok -> keresés -> ping
-
Genius007
őstag
válasz
Isten88 #6973 üzenetére
Majd ránézek, de előre szólok, hogy 2mbit/512 net kb. 2-3-4emberre elég max ... hogy laggmentesen játszatok ... 6-8emberhez már erősen 2mbit/1mbit - 2mbit/2mbit net kell.
De pl. 5v5-höz már erősen ajánlott a 4mbit/4mbit.
Amúgy egyszerűbb lenne, ha elkérnéd a Deadcode-osoktól a configot ... deadcodercss.atw.hu/mani config, server config, etc ...
De ha majd ha ráérek, akkor segítek egy keveset.
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
válasz
moongoose #6939 üzenetére
" Azt kell megérteni,hogy amíg botokkal játszol otthon, addig el tudom képzelni,hogy jelenthet valamit 100 fölött az FPS-ek különbsége. "
Ha simán Create Game-be mész BOTondok ellen, akkor 33Tick van csak, ergo akkor a 33fps is elég kell hogy legyen nem ... ?
" De amint felmész egy 100 tickes szerverre, elfelejtheted a +300 fps-t, ha mondjuk 400Framet-t állít elő géped másodpercenként. "
Értem, de Te meg azt értsd meg, hogy 300-400fps-el sokkal folyamatosabb a játék, ha Te ezt nem látod, akkor ....
-
Genius007
őstag
válasz
darál0w #6930 üzenetére
Ne legyél már ennyire low ba*dmeg.
Most lehet az én szemem lett túl kockás, a sok játéktól, de akármiben merek fogadni, hogy 75 vs. 300-400 vagy 100 vs. 300-400 fps között igen is van különbség!
Lehet tényleg velem van a gond, hogy ezt én észreveszen ....
Na mindegy szarom le, mint mondtam kinek így jó - kinek úgy. ennyi ... -
Genius007
őstag
válasz
moongoose #6926 üzenetére
Vazze az ilyen úgy bírom ....
Nem tudom mongúz koma, hogy próbáltad-e már 300-400fps-el a css-t, vagy sem.
Nos ajánlom próbáld ki, aztán utána próbáld ki fps_max 100-al is.
Szerintem észrefogod venni a különbséget, de amíg az ember nem tolja annyival, addig nem tudja ... na mindegy, szerintem zárjuk le a vitát, kinek a sok FPS a jó, kinek a kevés, ezt mindenki eldönti maga. -
Genius007
őstag
válasz
darál0w #6923 üzenetére
Hát nem tudom, de én ha beirom pl. millen, hogy fps_max 100, akkor sokkal szaggatottab a játék, mintha 400fps-el tolom ... nem tudom lehet csak az én szemem ennyire érzékeny, vagy csak pusztán hülye vagyok, de én igen is látom a különbséget ...
Lehet ha itt néznéd Te is látnád, a fene tudja ... igazából nem is köt, jó ez nekem így, neked meg úgy azt annyi. -
Genius007
őstag
válasz
DelArco #6916 üzenetére
Steam -> CS -re jobb click -> properties -> Set lunch options
-window -w 1280 -h 720 (arra írod át amire akarod)
darál0w: Szerintem a több fps-től kevesebb ideig vakulsz, pl. haverom gépén toltam, 40fps-el, sötétbe vakultam vagy 4-5-6secig, hazajöttem eljátszottuk ugyan azt, vakultam 2-3secig ... de ez csak példa volt ...
-
Genius007
őstag
válasz
parandroid #6904 üzenetére
peterkeT: A rózsaszín kockák ATi kariknál is vannak, ha sokat Alt + Tabolsz,
de erre az a megoldás, hogy még 1-et kell Alt + Tabolni.
Ha esetleg a fehér háromszögek vannak, meg pl. d2 sötét alsó "fehér" akkor kikell lépni, mert kifagy a játék! (olyankor felsőből átlehet látni alsóba)Fps-ed meg nem attól fog megnőni, hogy uj vga-t veszel, mert szinte a 6600GT-vel igy úgy megy a játék, mint egy x1950Pro, 3870-el, stb ...
A Source Engine-nek a proci számít inkább, egy e8400 e8500 meg Quad procikkal sokkal több FPS-ed lesz.Wide témára meg annyit mondok, hogy én eddig úgy tudtam, hogy csak "kiszélesíti" a képet, de a linked alapján tényleg jobban / többet lehet látni. Lehet veszek még vagy 3db 20" monitort, aztán ....
sNORh: Te meg inkább asztalit vegyél noti helyett, mert trainen waron nincs fps-ed.
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #6898 üzenetére
Jó de a Stress Test-be nem is jönnek rád egyszerre öten ...
Meg nagyban map függő is, lásd cpl_mill-en 1100fps-em van, trainen meg 190.
Szóval a Stress Test, az csak 2gép "körülbelüli összehasonlítására" jó.
Amit meg a felbontásról írtam, az meg úgy van. Rakhatod oda ahova akarod, fps-ed kb. ugyan annyi lesz mindig. -
Genius007
őstag
válasz
darál0w #6889 üzenetére
Ha minden igaz tegnap vele is mixeltem, éjjel 3fele, és csori úgy bevolt állva, hogy az kész, több mint fél órán keresztül azt hadoválta, hogy
" De ki törölt le friendsből ... ? "Vasinger! : Adatlapomon lévő PC => 1680*1050 minden high, szűrések off, Stress Test 350fps körül. (és alap cfg, nem fps). Szóval szerintem nincs mitől félned.
Főleg ha azt nézzük, hogy CSS-be állíthatod ide - oda a felbontást, az FPS-ed nem sokban fog változni. -
Genius007
őstag
válasz
h.adam.92 #6884 üzenetére
Vagy csak Ő hiszi azt hogy cheater!
Még hajnal 5fele voltam Bad Boys2-n, ott volt a : : hd : :, meg valami B.mark gyerek.
Húhúúú az mennyit sírt istenem ... hogy miért nem vakulok, hogy miért kapja az 1hit-est, már a végén azt hittem kibannolom. Végére leböktem mint a disznót, azt mentem aludni.Szóval nem mindenki cheater, aki még néha annak tűnik is ....
Apropó, cr00py-t ismeri valaki innen?
-
Genius007
őstag
Lehet nem vagy már fenn, mert ....
Mindenki felvett engem, meg minden, aztán már úgy volt mint MSN-en, hogy volt vagy 120 ismerősöm friends-be, és akivel nem mixeltem éjjelenként, meg nem waroztam, és nem is írt, stb ... azokat mind letöröltem, most van kb. 40-50 friends. -
Genius007
őstag
válasz
parandroid #6789 üzenetére
Sok filmet nézel ...
-
Genius007
őstag
Remélem a pingwinem is jó lesz, max laggolok mint mindig ...
A lényeg hogy 10-en legyünk, aztán vagy 2-en választanak embereket, vagy ha meglesz a team-ünk, akkor PH! Team vs. PH! User.
-
Genius007
őstag
Este összejöhetnénk 10-en innen PH!-ról, és csinálhatnánk egy mixet!
Úgy 19óra fele!!!Vagy esetleg mi, ellenetek
-
Genius007
őstag
Sok EMO-s f@$z.
-
Genius007
őstag
válasz
heihachi #6696 üzenetére
LOL, ilyen nekem is volt, csak engem S T E A M Ügyfélszolgálat néven keresett / kerestek meg.
Meg is kerestem -> [link]
Amúgy már az elején fura, hogy:
1.
" A tiedre is felmehet a hacker " <- Tegez ...
" bármikor ellophatják az accountját! " <- Magáz ...2.
" megkeresük " -> Helyesen megkeressük.Amúgy ez a rész a legjobb:
"azzal kezdődik az ablak, hogy ne adjam ki senkinek a jelszavam te kis b**i"Ui.: Steam lapját legalább elmentetted? Kiváncsi lennék a profiljára, vagy a Steam ID-jére ..
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #6683 üzenetére
Én most nem értem a probléma tárgyát ...
Ha másik cfg-be akarod írni (a keveredés miatt pl.) akkor csinálsz egy xy.cfg -t, beleírod, aztán az alap cfg-be meg bele írod, hogy exec xy.cfg, akkor az is betöltődik.
Vagy most lehet én vagyok a hülye, de tényleg nem vágom mit akarsz pontosan. -
Genius007
őstag
Az azért van, mert nincsenek engedélyezve a portok a netednél ...
Ha routeren keresztül tolod, akkor engedélyezd a routerban 27015 - 27020 portokat kb ...Djuree: Az csak ilyen Clan oldalnak indult meg minden, de mivel clan már nem nagyon van, (szétvagyunk eléggé esve) ezért az oldallal sem kínlódok már annyira ... Bár ha valaki template ügyben tudna segíteni, azt megköszönném.
-
Genius007
őstag
Vazze, ne legyél már értetlen légyszives, nem értem mit nem értesz ezen ...
.bat -file-ba ezek vannak neked benne.
@echo off
cls
echo Protecting srcds from crashes...
echo If you want to close srcds and this script, close the srcds window and type Y depending on your language followed by Enter.
title srcds.com Watchdog
srcds
echo (%time%) srcds started.
start /high /wait srcds.exe -console -game cstrike -tickrate 100 +map de_dust2 +maxplayers 12 -ip 192.168.110.1 -port 27015
echo (%time%) WARNING: srcds closed or crashed, restarting.
goto srcdsA 192.168.110.1 helyére természetesen a saját külső IP Címedet írod, és ennyi.
De tessék feltöltöttem neked az én file-omat, ha esetleg neked nincs meg -.-"
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Izééé ... van valahol egy leírás, hogy mit kell utána írni milyen parancsot, és akkot t ö r t lesz ... vagy lehet valami kis file kell hozzá, ha nem haragszol, akkor ennek majd este 20óra fele nézek utána, mert mindjárt össze esek.
(fél órát aludtam, + mentem vagy 150km-t ma) -
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #6626 üzenetére
Tudod lehet STEAM-be szervert csinálni (Dedicated Server) ahol " Te szabod a szabályokat" ..... felmehetnek, mapot tudsz váltani, kidobni valakit, meg minden ....
De van a rendes Dedicated Server amit nem STEAM-be kell csinálni, arra lehet rakni Mani Admin Plugin, SourceMOD-ot, MetaMOD-ot, DM, GunGame és stb pluginokat, scripteket, meg mindent .... ellehet vele szórakozni, én főleg akkor használom, amikor rossz a netem, 5v5 warozok BOT-okkal. -
Genius007
őstag
Már leírtam egyszer, csak visszakell keresni a topikban.
Tessék => Home Dedicated Server
akasp: Én sokáig toltam Win7 PreBeta - Beta-val, és az a tapasztalatom, hogy pl. a Win7 6956 sokkal jobb mint a Win7 7000. A CSS is jobban ment rajta, de mégsem az igazi valami miatt .... néha van hogy elkezdek "akadni" pedig az FPS 190, és a pingem is jó ...
Most perr - pill ezt használom => Windows Vista Eternity 2009 SP1 x86
Kellemes csalódást okozott, szép is, jó is, CSS is tökéletesen megy rajta.A win7 javára szerintem eddig csak a gyors elindulás - leállítás szól.
Na meg hogy a programok, meg minden valahogy gyorsabb Win7 alatt, bár mint mondtam, valami miatt most sem az igazi ...Mod.: Természetesen az összes OS amit most említettem, az 32bit-es.
-
Genius007
őstag
válasz
mr.saint #6592 üzenetére
Na re ... a Szilveszter is megvolt.
Nekem a játék akkor fagy ki, amikor fellépek egy szerverre, de akkor sem mindig, újra indítom, és jó.
De általába nekem a Ctrl+Alt+Del is segít ... aztán feladatkezelőbe be, és vissza.
Nem tudom miért csinálja ezt, egyszer csak nekem is elkezdte aztán kész ... -
Genius007
őstag
Nekem meg mostanába azt csinálja, hogy fellépek a szerverre, és kifagy miatt Team-et választhatnék, vagy jobb esetbe Ctrl + Alt + Del, aztán vissza játékba segít csak. Hmm.
Lehet csak nálam csinál ilyet .... Win7 6956 jobb volt mint a Win7 7000.Boldog Fragekben Gazdag Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Ui.: sNORh, csak a magad nevébe beszélj.
-
Genius007
őstag
Consoel => net_graph 3 és jobb oldalt majd ki írja szépen a TickRate-et.
Lehet velem van a baj, de én 130fps alatt nem nagyon tudok játszani ... nem is a dara része megy jobban 150-170fps-el, hanem a desert fejesek. AK-val 80fps-el is lelehet tunkolni az ellent, de Desertel szaladni, és hipp - hopp fejest adni 80fps-el számomra nehéz.
De mondom lehet csak én vagyok ilyen láma.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest