Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fényhozó
tag
Na, valahogy sikerült működésre bírni a laptopomon Windows 10 alatt.
Új rendszertelepítés, Driver Boosterrel minden driver felrak, alapjáték kiegészítője elindít, új játékot kezdtem, és már a kezdeti játékbeállítások után kifagyott, valami directx és viedókártya hibára hivatkozva.
Ekkor a Windows önszorgalmúlag feldobott egy kompattibilitási varázslót, mely valami ilyesmi üzenetet írt, hogy:"Ez a játék nem kompattibilis a Windows jelen verziójával. Óhajtja hogy a kompattibilitási varázsló kijavítsa a hibákat?"
Természetesen az igenre kattintottam, és kb. 1-2 perc vacakolás után láss csodát, kijavította a hibákat, és azóta flottul megy a játék.
Csak próbaképpen elvittem pár tíz körig a játékot. Ment frankón minden mint a karikacsapás. Ezek után elindítottam a "Realism Invictus" modot. és azzal is muzsikál szépen eddig.
Tegnap újra megtörtént az velem, ami már hosszú ideje nem.
Nevezetesen hogy egy játék újra a számítógép képernyője elé ragasztott hosszú órákra...
Na megyek is tovább hódítgatni a világot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest