Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fényhozó
tag
Na, valahogy sikerült működésre bírni a laptopomon Windows 10 alatt. Új rendszertelepítés, Driver Boosterrel minden driver felrak, alapjáték kiegészítője elindít, új játékot kezdtem, és már a kezdeti játékbeállítások után kifagyott, valami directx és viedókártya hibára hivatkozva.
Ekkor a Windows önszorgalmúlag feldobott egy kompattibilitási varázslót, mely valami ilyesmi üzenetet írt, hogy:"Ez a játék nem kompattibilis a Windows jelen verziójával. Óhajtja hogy a kompattibilitási varázsló kijavítsa a hibákat?"
Természetesen az igenre kattintottam, és kb. 1-2 perc vacakolás után láss csodát, kijavította a hibákat, és azóta flottul megy a játék.
Csak próbaképpen elvittem pár tíz körig a játékot. Ment frankón minden mint a karikacsapás. Ezek után elindítottam a "Realism Invictus" modot. és azzal is muzsikál szépen eddig. Tegnap újra megtörtént az velem, ami már hosszú ideje nem. Nevezetesen hogy egy játék újra a számítógép képernyője elé ragasztott hosszú órákra...
Na megyek is tovább hódítgatni a világot.Gaming csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCQvXKx_PcvGCAcYzrdxzzcw?view_as=subscriber
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs