Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Nos, én mindent manuálisan állítottam be úgy a Catalystban, ahogy az korábban is volt, vagyis minden beállítás egyezett a régivel. Amúgy nem igazán értem az összefüggést, ugyanis az a beállítás, amit itt említesz, az CrossFireX-hez van, vagyis az én esetemben nem értem, hogy miért javítana a dolgon ha resetelem a gyári beállításokat. A másik dolog, hogy minek resetelni, ha alapból úgy települ fel az egész csomag, hogy minden default-on van?
Én csak simán az Express install-al felraktam az egész csomagot és kipróbáltam, a 11.11-nél is az alap, gyári beállításokat használom, sose kellett mókolni.Update: egy teljesen frissen telepített Win7-en miért keresne bármit is? Nem igazán értem. Milyen régi adatbázist keres és miért? Eddig csak annyi volt, hogy feltelepítetted a csomagot és kész. Ez most a 12.1-nél megint egy olyan dolog, mint anno a 11.4-nél (Mjolnir) volt, hogy teljesen az alapoktól írták újra az egészet?
tokand: Értem, kösz az infót. Ez esetben majd akkor teszek még egy próbát úgy, hogy megcsinálom azt a reset dolgot, amit Abu írt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- MSI GeForce RTX 4070 SUPER GAMING X SLIM 12GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd