Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz ricogsm #2173 üzenetére
Nehezebb alappal lőni+150% az életerő, több golyőnyit kell letartani. HC jobb, mint a 2,de tény, sokat dob, hogy én rongyájátszottam annó ezeket a mapokat... azért sok a fogalmatlan. De első nap végén nekem is 0.24 volt a záró k/d-m
Kiegeket annyiból könnyebb szerezni, hogy megint csak kategóriát kell sok esetben unlockolni, a közös, már MW2-es cuccok ott lesznek alapból pl. muzzle, optika, lőszetek, gripek, csak a fegyóspecifikusak, pl. barrelek jönnek, de HC-n annyira nem számít. Szerintem haladni is könnyebb, a bp mindenképp, de a fegyót is szépen húzza pl. a decoy is, stb. No meg persze token. Holnap elmúlik a free, alapból pedig több a könnyű préda, ma szinte csak 55-ösöket dobott, free ugye annyi a max.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elden Ring
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest