Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Szellem. #1998 üzenetére
Ó jaj. Látom szájbarágósan kell mindent leírni. Senki nem mondta, hogy KELL. De annak tekintetében, hogy egy olyan játékról van szó, amiben az elsődleges feladat a gyilkolás, ott ne jelentsen már gondot az, hogy valaki csúnyán beszél. Remélem így érthető.
Egyszszerűbben; nem, nem kell, de kit izgat ha megtörténik? Akinek a morális csengőjét ez kongatja meg, és nem a gyilkolás, hát ott bizony... na mindegy, nem részletezem mert elindul a hisztilavina, és nem szeretem a felnőtt férfi sírást.
Minden esetre, engem soha nem zavart, hogy miközben épp halomra lövöm az ellent, azt hallom, hogy anyáznak szünet nélkül. Ha zavarna, akkor TEXT CHAT OFF, VOICE CHAT OFF és milyen egyszerűen meg is van oldva.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Szellem.
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #2001 üzenetére
Idézve téged: Ó jaj.
Jelen esetben szerintem te nem érted a problémánkat!
Senki nem mondta, hogy nem káromkodunk vagy, hogy ez elitélendő dolog. Azt nehezményezte a kolléga fent, hogy ordenáré módon viselkednek hülyegyerekek. Nem a káromkodást sérelmezte! Erre jött megoldás, amit én is leírtam, hogy voice chat off. Ennyi.és nem szeretem a felnőtt férfi sírást.
Ez nem személyeskedés a részedre: Én meg nem szeretem, ha egy felnőtt férfi paraszt bunkó![ Szerkesztve ]
-
addikt
Megy már az "akció" Xbox-ra
Call of Duty®: Modern Warfare® III - Cross-Gen Bundle
27 990,00 Ft
18 190,00 Ft az Xbox Game Pass előfizetéssel -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ricogsm #1985 üzenetére
Fogy a játék rendesen, ez a szokásos év végi promóció, leárazás. Évek óta ezt csinálja Activision.
Call of Duty: Black Ops - Cold War
Megjelenés: November 13. Első ingyen hétvége/leárazás: December 17.
Call of Duty: Vanguard
Megjelenés: November 5. Első free hétvége/leárazás: November 18.
Call of Duty: Modern Warfare II
Megjelenés: október 28. Első free hétvége/leárazás: December 15-19.
Live-Die-Respawn
-
kill_switch
senior tag
Dehogy is, nem fogy az. PS-en úgy, hogy a játékos bázis nagy részét kizárom a crossplay kikapcsolással, két meccs között a fegyveremet sem tudom alkalomhoz illően átállítani, mert annyi időm nincs, már indul is a következő meccs.
Senki nem játszik ezzel a drága déelcével.[ Szerkesztve ]
-
zozika84
őstag
válasz LackoMester #1993 üzenetére
Itt (is) nagyon sok ilyen suttyó van sajnos. Jelentsd őket és adnak nekik a korbáccsal
Nem vamzerkodás, hanem elfogadták a Voice chat "etikettet", amit ezzel megszegtekPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
zozika84
őstag
válasz kill_switch #2008 üzenetére
De ez nem is a játék érdeme, hanem a játékostársadalom szegénységi bizonyítványa
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Tomko78
őstag
Ezt most nem értem , itt azt kell csinálnom miközben célok csúsznom kell ? de azt nem lehet
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Tomko78
őstag
-
-
BandiHUN
veterán
Üdv, egy taktikai kérdés... a körvégi unlockok, szint, stb. hogy kapcsolható ki? Vagy nem jön be automatikusan? Nemem kör után 1-2 villanás, és már benne is vagyok a kövi körben, mit kapcsolhattam el?
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
kill_switch
senior tag
válasz zozika84 #2010 üzenetére
Persze, hisz mindenki azért játszik vele mert "nincs más" és nem azért mert élvezi/leköti.
LorenzoHUN
Mostanában nekem sem ír ki semmit, szerintem bug. Biztos nem kapcsolgattam ki semmit. Mikor milyenje van.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz kill_switch #2019 üzenetére
Hmm, fura is volt, mert mikor megvettem először, volt körvégi. De streameket is nézek, van, akinél van, van, akinél nincs, azért gondoltam beállításra, de semmi ilyesmit nem találtam
Mondjuk elvileg a körreportot megnézve elvileg ottban egy fülön, csak így erre nincs nagyon idő, fegyvert buherálni se. Cserébe legalább több a játékidő/óra arány, fegyóval meg úgyis sorban megyek, az első kör után jobbára HC-n fel lehet szerelni akár végigre.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Deck
titán
Előbb 1v1 be maradtam egy shieldessel WZ-ba. Legrosszabb rémálmom vált valóra ezzel...
De meglett.PS5
-
Szellem.
nagyúr
Árulja el nekem valaki, hogy az SBMM nem mindenkire vonatkozik?
Volt egy játékos, az volt a neve, hogy K1. 6 meccset dobott össze folyamatosan és folyamatosan ő volt az első az ellenfél csapatában. Egyszerűen nem lehett lelőni.
Én ha játszom, maximum 2 meccs amikor jó vagyok, utána szívat a rendszer.
Nem költöttem elég pénz skinre? Vagy meg kell még valamit vegyek én is, hogy normálisan lehessen játszani? Vagy mi kell? vegyem meg a játékot 5-ször egymás után? -
nutella1
őstag
válasz Szellem. #2023 üzenetére
De hát vannak ilyen napok mindenkinél szerintem. Tudod jól. Van olyan nap, hogy 10 lejátszott lobbyból 10-szer, elsőként, pozitív stattal viszed a prímet. Utána ennek az ellentettje, az azt követő 10 meccsen. Aztán megint fordul a bili, tőled függetlenül. Én ezt már úgy megszoktam, pontosítok: elfogadtam, hogy nem is törődöm vele.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Szellem.
nagyúr
válasz nutella1 #2024 üzenetére
Pont ez a bajom. Nem akarok èn első lenni, csak élvezni akarom a jàtèkot. Az meg nem teszi èlvezetessè, hogy az én csapatom botok, az ellenfèlèbe meg mindenki pro killer. Ès persze, mindig ugyan az a paraszt lő le egymàs utàn 8-szor.
Kezdem unni de nagyon.
Nem akarok èn lenni a legjobb, de az se jàrja, hogy az utolsó kettőben vagyok -
nutella1
őstag
-
zozika84
őstag
válasz kill_switch #2019 üzenetére
Persze, hisz a fórumon sem anyázik senki az SBMM és a csalók miatt. Világszerte is mindenki fullba élvezi a hozzászólások alapján.
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
nutella1
őstag
Volt egy elég érdekes meccsem előbb Sub Base-en. Dom, 6vs6 HC. Elkezdődik a meccs, szitává lőnek, semmit nem tudok csinálni, bármerre indulok, s ahová spawnoltat a rendszer, ott végem van. Úgy 10-szer. Közöm nincs a játékhoz. Aztán fordul a "rejtélyes" kocka, semmitől, mint oly sokszor. Ahová lépek az ellenfél ott terem, hogy lelőjem, és folyamatosan oda spawnoltatja a rendszer, elém, ahová számomra a legkedvezőbb. Ez így egy (szokásos) vicc. Egy annyira nevetséges dolog, hogy tényleg csak kacagok rajta. Semmi közöm nem volt a játékhoz. Sem akkor, amikor halomra lőttek, sem fordítva. Ebből a szempontból régen tényleg mindig jobb volt, akárki akármit mond. Annyira jó volt érezni, ha béna vagyok, akkor arról én tehetek, és ennek ellenkezőjét.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
kill_switch
senior tag
PS-re már tölthető az S1-es Combat Pack
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Tudja valaki hogy mikor lehet játszani az mw3-al? Free trial időszakra gondolok .
És hogyan lessz elérhetó steam-on ? az mw2 levan töltve( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
PsycHo88
senior tag
-
prannk
őstag
hogy lehet játszani ingyen? Nekem mindenen LOCKED van
-
viperabácsi
addikt
Vége lett a GAME PASS -os 18000 akciónak ?
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
prannk
őstag
Manage filesbe letölteném a multirészt de hát nem csinál semmit ha rámegyek az installra...
-
PsycHo88
senior tag
Engem ez fogad steam-en ,belépek rámegyek az full install-ra de sajnos nem történik semmi :S , tudja valaki esetleg hogy steam-en hol lehet letölteni ?
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
prannk
őstag
akkor ez a 14-18 ig valójában 15-17 lesz
miért nem este 10 kor indítják. barmok. A 14. az 14. 00:00[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest