Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
Nekem tetszik a PHTitans. Sőt, jobbat nem is tudnék.
A HungarianTitans is jó, csak ha csatlakozni szeretne valaki, akkor kicsit hosszú (rákeresni). Sztem itt a rövidebb jobb (de csak itt).
No meg sokat mondó, mert ugye a történelem is fontos lehet (néhány embernek, akik "ős-ProHardver-esek").
+1 szavazat a PHTitans-ra
Ja, és köszönöm a demokráciát. Nem vagyok teljesen hozzászokva.... -
-
PirosHello
senior tag
válasz
Roland861010 #3523 üzenetére
Köszönöm, most már ezt is tudom.
Így ha legközelebb meghísz, nem lépek ki, mert mindig azt hittem, hogy miattam nem indul a csapatjáték... -
PirosHello
senior tag
Feri!
A táblázat kiegészítésére tennék javaslatot.
Olyan oszlopra (szerintem) szükség lenne, hogy a játék irányítását ki hogyan oldja meg (hagyományos ujjas, kontroller, pc emulátor). Ennek az lenne a haszna, hogy nem hívnának közös játékra a csapattagok olyan társat, aki ellentétes játékirányítási móddal játszik, mert azt a rendszer úgy sem engedi együtt játszani. Ezzel így felesleges "meghívásoktól" kímélhetnénk meg egymást. Köszönöm. -
PirosHello
senior tag
válasz
T.Szili #3433 üzenetére
Ez a nagy dilemma, a létszámkorlát. A PH klán lvl.8as, 55 fős is lehet(ne). Bár legalább 13 inaktív tagunk van, akiket nyugodtan ki lehetne tenni. Sajnos aktív 20an így sem lennénk....Szerintem most szezon közben ne robbantsunk, aztán majd meglátjuk. Én elvagyok így is......
-
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #3347 üzenetére
A gyerekkoromat anno egy ilyen Videoton gyártmányú Pong TV-s játékkal kezdtem a 70-es években [link] . Aztán kamaszként már jött a Commodore 64 szalagos magnóról betöltött játékok hada. Retro feeling.....
-
PirosHello
senior tag
válasz
Roland861010 #3222 üzenetére
Passz piros, én Tab-on jáccom, két ujjal.
-
PirosHello
senior tag
Nem szeretnék a nagyok dolgába beleszólni, de megen csak 14 aktív arcunk volt a héten. Jövő héten is szeretnénk CW-ozni? Múlt héten is szólnom kellett, de miért én.......
-
PirosHello
senior tag
válasz
Delerium #3193 üzenetére
Jó hír, hogy "elméleti szinten" megegyeztetek
.
Tényleg jó lenne, ha "gyakorlati szinten" is megtörténnének a változások, mert Legendary szintű CW-hoz kevesen vagyunk (nincs meg a 20 aktív tag).
Bizakodó vagyok fery02-höz hasonlóan, de "a hídon akkor megyünk át, amikor odaérünk"... -
PirosHello
senior tag
-
PirosHello
senior tag
-
PirosHello
senior tag
válasz
Delerium #3077 üzenetére
Nekem tök mindegy, hogy toborzunk vagy átmegyünk, csak legyen lehetőség nyomni. Azért időben szóljatok...
A váltás egyébként azzal jár, hogy azon a napon, mikor kilépsz csak 24 óra múlva jelentkezhetsz új klánba, és CW-ban azon a héten nem játszhatsz, mikor átléptél.
Természetesen az új klán szintjére lépsz át, nincs clan border. Ezért új klánt létrehozni hülyeség, mert lvl1-ről indul a klán, asszem max 20-25 taggal. -
PirosHello
senior tag
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #2979 üzenetére
Ja nem tegnap hanem majd ma, mivel 24 órának el kell telnie a kilépés és az új belépés között....
-
PirosHello
senior tag
Egy gyűjtő klánnal most leszünk Pro1-esek, de a 37000 pontomhoz nem sokat tettek hozzá a többiek. Lehet esetleg egy erősebb magyar klánhoz csatlakoznom? Előre is köszi: GiantGrimes.[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest