Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Hát, ha szét lehetne választani, csak a mobilosokra, és minden másra. De, ez olyan, hogy utána meg az jönne, ha valaki nem hülye, és nem akar nyomingerül játszani, beszerez valami egér-bill párost a telefonhoz. Tisztára olyan, hogy vannak a konzolosok, és azok is jelentős része fa, izé, béna. Egy kis részük értelmes, és hozzá rak egy egér-bill párost, mert a játék igenis így játszható normálisan (FPS-t NEM játszunk kontrollerrel, max single playerben). Mint ahogyan egy RTS játékhoz dukál az egér használata is (még ha görgős is, akkor is). Aki meg nyominger, és csak a kontrollerrel hajlandó irányítani mindent, az inkább hallgasson, ennyi. Ugyanis, aki nem így fogja fel, tehát, minden játékstílusnak megvan a saját irányítása, az játsszon valami mással, pl árammal. Ok, erősen fogalmazok (SORRY), de a nyavajgás nem visz előre...
Ugyanis, aki köti az ebet a karóhoz, annyit mondok, hogy ELITE! Ugye, az is kontroller, mégis, sok játékban szintén óriási előnyt élvezhet.
Tehát, azért használjak szögletes kereket, mert a legbutábbhoz kell leereszkedni, az számomra elfogadhatatlan. -
Ezzel nem feltétlenül értek egyet.
Amit te írsz, az úgy hangzik, hogy csak is mobilokról legyen futtatható a játék, abszolút csak érintőképernyős irányítással és lehetőleg még a direkt játékra fejlesztett telefonok (ASUS ROG) is ki legyenek zárva a játékból, mert előnyben lennének a Redmi Note 9 Pro-sokkal szemben. 😂
-
Igen, én sem értek egyet ezzel, hogy egy ligában játszhatnak mobilosok és tabletesek.
Ugyanúgy ketté lehetne őket akár választani, mint a kontrollereseket is, bár ha már a tabletesek is külön játszanának, akkor az már lehet meglátszana az ellenfelek keresési idejének a túlzott kinyúlásában is.Ha szét lennének választva, akkor a csapattársakkal sem tudnék játszani, csak is mobilról.
Kb feleslegessé válna a táblagép, mert másra nem is használom. 😁
-
Igen, furán működik ez az egész még mindig, bő hónapja a bevezetése óta is.
Sajnos olyasmi van, hogy hiába EU raktár, de ha kínai forrása van, akkor az is ugyanúgy külön áfa köteles.
Vámkezelés itt szerencsére nem játszik, mert futárral küldték és csak Posta szarozik ezzel, hogy 400 vagy 800Ft vámkezelést is rászámol.
Külön örülök is, hogy DPD hozta, kapja be a Posta. -
Még ezt én sem figyeltem, hogy a jobbfelső sarokban kiírná az fsp értéket.
Pedig szerintem feltűnt volna, de majd ha legközelebb otthon leszek megnézem én is.
Viszont a pinget észrevettem, hogy apró zöld karakterekkel mutatja nálam, szintén valahol a kép jobb szélén.Az biztos viszont, hogy nálam is nagyon folyamatos max Frame Rate beállítással. (alacsonyabban nem is próbáltam még).
Mondjuk a BR meg tudja persze fogni helyenként a nyílt pályájával érthető módon (medium grafikán játszok), de olyankor sem játszhatatlan szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Viscount Physis H1 digitális színpadi zongora gyári állvánnyal
- LG 4K UHD SMART TV
- Új - Eladó eredeti LEGO készletek 42122/42109/42099/42078/10330 - Bontatlan
- Behringer Ultradrive Pro DCX2496LE DSP/3 utas sztereó aktív hangváltó/EQ/DAC! Cirrus D/A AKM A/D-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest