Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #4394 üzenetére
Az utolsó, még játszott időszakban volt egy olyan feladat, amire adott volna valami ajándékot, hogy lépj be az actvision fiókoddal - katt ide: és nem volt hová kattintani.
-
artid
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #4394 üzenetére
Érdekes, nekem működik... 🥺
-
törölt tag
válasz
f(x)=exp(x) #3704 üzenetére
előbb meg kell csinálni az adott fegyverre a gold-ot. Ahhoz írja a lista hogy longshot meg headshot meg társai. Ha megvan a gold, onnantól tudod elkezdeni a dia skint is. Amíg goldra mész vagy csak játszol vele azt nem fogja beleszámolni, a buli onnantól indul hogy a goldot feloldod
Azt meg írja mindegyiknél hogy áll, az adott fegyverrel kell menni játékban és azzal a fegyverrel 10 killt összeszedni. Csak a fegyver kill számít, gránát vagy scorestreek nem, csak és kizárólag az adott fegyver.
Ha megvan a 10 kill akkor nem számol tovább, tehát egy tdm-ben ha megcsinálsz 20 fegyver killt (mondjuk az akval mindet), az is 1-nek számít... Na most ilyen körből kell jó sokat csinálni, kategóriánként eltérő, de pisztolyoknál 80 kör asszem, és assaultnál 150, de írja a játék hogy hogy állsz a mennyiből.
A potya dia skin az a melee fülön van mindig, ott kivételesen nem az a követelmény hogy 100 játékban ölj meg 10-10 játékost, hanem 500 kill talán összesen. Így ha 30-at tudsz egy körben akkor annyival hamarabb lesz meg...
Én a diát úgy farmolom jelenleg, hogy hardpoint shipment, be van készítve 5-6 fegyver egymás után, és mivel nem megy mindig 50-60 kill így nem egyenletesen haladok velük. Amikor elkezdtem úgy raktam össze hogy az 1-es fegyveren van mittom én 60 kör, a másodikon 40 körül és így lefele. Ahogy játszok és váltogatok 10 killenként, a második harmadik általában még kap +1 pontot a körben, de a vége fele már ugye nem mindig. Így amikor az 1-es megkapja a diát, akkor a 2-es fegyver már egész közel van hozzá, de a 4-5-6-osba is megy egyre gyakrabban. ilyenkor a 2-essel kezdek játszani kör elején és beteszek egy újat a végére. Ha meg elértem a 10-est, akkor általában a másolás funkcióval előre pakolom őket 1-esre és kész
Ez legalábbis nekem lelkileg sokkal jobb, mert nem az van hogy megvan a skin és lehet megint 120-150 kört elkezdeni 0-áról, hanem kb karnyújtásnyi távon van a következő skin... Persze ebbe a CW feladatok bele tudnak rondítani, amikor tdm-et kell pl játszani, akkor hamar kipörög az első 1-2 fegyver, de a mögötte lévőkig már nem jutok el, így meg kicsit többet kell menni velük...
-
Roland861010
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #3658 üzenetére
Mondjuk én nem bánnám.
Kontroller oké, de az egér billentyűzet már túl nagy előny szerintem.
-
KTomi77
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3369 üzenetére
Igen az éri meg, de csak Androidos készüléken. Ios-on 17990 az 5000cp.
-
válasz
f(x)=exp(x) #3210 üzenetére
Klán pénz.
Amiből a klán store-ban tudsz vásárolgatni. -
válasz
f(x)=exp(x) #3169 üzenetére
-
válasz
f(x)=exp(x) #3167 üzenetére
Ez is amiket írsz és írtok azt mutatja, hogy itt a topikban jobbrészt tapasztalt, játékot már szinte (vagy egészében) elejétől ismerő tagok írnak és nagyon megtisztelő lenne klántag lenni egyébként nálatok.
Én fel is vetettem ezt nálunk múlt héten, hogy nálatok úgyis magasabb lvl szintű a klán, több ember férne és akár még a Prohardver névhez sem feltétlenül ragaszkodnátok, hanem valami közösen kitalált név lenne.Nálunk már viszont +2 éve ismerem a fiúkat, családot alkotunk és megyek velük a döntésükkel.
Ha nem ismernénk egymást és most ismerkednék a játékkal, akkor kizártnak tartanám, hogy ne nálatok kössek ki. 🙂Lehet játékon belül nem sokat tanulnék, mert lehet nálatok nincs sok közös játék egymással, de legalább Prohardveresként (mondjuk nálam inkább Mobilarena) szintén a helyemen lennék. 🙂
-
válasz
f(x)=exp(x) #3153 üzenetére
Nem ismerem a Pubg-t (szerencsémre?), szóval egyedül az Isolated pályához tudom viszonyítani ezt az új Blackout-ot, de nekem bejön ez is ugyanúgy, az átszabott heal és armor rendszerével együtt. 👍
Mellesleg talán érdekes lehet számodra a következő, ha ugyanúgy érint és zavar téged is, a nap folyamán fedeztem ezt fel.
Szóval régóta zavart BR-ben, hogy ha felveszünk valamilyen scope-ot, akkor azt automatán rápakolja nekem automata fegyverekre, mert én egyik olyan fegyveren sem tűrök meg semmilyen scope-ot, szedem is le róluk rögtön, amikor felkerül valami ilyen rájuk.
Közben meg egy elég részletes beállítási lehetőség van pont erre erre a jelenségre. 🙂
Magamnak ott be is állítottam, hogy csak is Marksman-okra rakjon scope-okat, amik eleve is félig sniper fegyverek, azokra nem bánom. 👍
-
Delerium
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #3048 üzenetére
Még csak pár napja, amióta játszom csak hüvelykujj volt, de ez elég nagy hátrány a clawos játékosokkal szemben. Adok időt, hogy kitapasztaljam a kényelmes tartást, meg, hogy stabilan tudjam fogni a telefont. A játékon belüli mozgást, célzást pláne, most olyan dolgokba szaladok bele amihez 2 ujjal nem nagyon voltam hozzászokva. Pl.: Nem tudom miért de alig tudok megállni a játékban, majd idővel jó lesz ez. Most még csak betanulok.
-
KTomi77
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3019 üzenetére
Gamer ujj kesztyű -re felhoz pár találatot magyar oldalra is. De külföldről szerintem olcsóbban meg lehet venni.
-
válasz
f(x)=exp(x) #2903 üzenetére
Nekem az az előnyöm van, hogy eleve tablán kezdtem az egészet.
Nagyon ritkán játszok telefonon, de ott is igyekszem olyan gombkiosztásokat beállítani, hogy 4 ujjas legyen, viszont azért szokni kellene azt ugye mindig. Gyro-t nem is próbálom, nagyon szokatlan lenne.-------------------------
@Delerium: Na az jó hír! 👍
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #2769 üzenetére
Megjavult.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #2758 üzenetére
Igen.
-
Rebelf
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #2758 üzenetére
Jaa, okés
-
Markpro02
újonc
válasz
f(x)=exp(x) #2702 üzenetére
Sziasztok.
Az a kérdésem, hogy csak nekem crash-el ki folyton a codm?
Xiaomi Redmi note 8 Pro-m van, az update előtt minden tökéletes volt.
Most viszont, az update után, belépek a játékba és 5-10 percenként teljesen kidob a alkalmazásból. Ahogy olvastam, az összes xiaomi-val ez a helyzet most. Nektek van ilyen? És ha megoldottátok, akkor hogyan? -
bostone
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #2508 üzenetére
Megérkezett már az S7 tab?
Kíváncsi vagyok mit tud. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #2501 üzenetére
Igen kb, egy hete indult el a mostani.
Pontos időpontot meg akartam nézni most neked, de a szerverek le vannak halva és nem tudok belépni
-
Magnat
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #2457 üzenetére
Köszi!
-
Magnat
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #2455 üzenetére
Köszi, ez csak airdropban van?
-
Kbali
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #2397 üzenetére
Annyit kiegészítenék, hogy én kézben tartva játszom iPad-en, de csak gyakorlatilag 2 ujjal. Ha többet játszom egyhuzamban, akkor napokig tud fájni az alkarom, bicepszem, mert mégiscsak folyamatosan behajlítva kell tartani vagy fél kilónyi súlyt. Szóval óvatosan...
-
KTomi77
tag
válasz
f(x)=exp(x) #2397 üzenetére
Egyszerre párhuzamosan nem, de tablet előtt telefonon játszottam. Én változtattam a sensityvin és az irányítás kiosztáson is. Illetve nekem kézben nem volt kényelmes tartani a tabletet és úgy játszani négy ujjal vele, inkább letettem asztalra, utána pedig átálltam öt ujjra.
-
Magnat
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #2338 üzenetére
De ez normális vagy bug? Mármint, eddig azt hittem, ott van a warzone határa ahol a pálya széle van ...
Én is csak BR-t tolok szinte, lett most egy sniper BR is, párat nyomultam vele, bár nem fogja megváltani a világot, de érdemes kipróbálni.
Trap Master: tényleg elég toxic, én jó ideje nem is nyomom mással (előtte sokat ninjáztam meg mechanicoztam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest