-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Miért van hogy a steames MW2 12Gb az MS store-ba felkerült verzió pedig 35Gb?
-
geckowize
őstag
Csináltam egy rövid montázs videót az összes mapról ikonikus zenékkel, ha valaki szeretne kicsit nosztalgiázni:
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) All Maps -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
newmoonlight #30614 üzenetére
Egybe belefutottam múltkor, de mivel sok helyen szerverek vannak adminokkal, így azokat ki is vágták kb. azonnal.
Eredetin meg nem találkoztam jó rég óta csalóval.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
newmoonlight #30612 üzenetére
Nem akarok tippet adni, de pl. Xlabs néven fut kliens PC-n. De az eredeti se egy nagy összeg, ott viszont kevesebb a játékos.
-
Dave567
addikt
válasz
newmoonlight #30610 üzenetére
Nem tudok sajnos.
-
Dave567
addikt
válasz
newmoonlight #30608 üzenetére
Én pár hónapja Pc-n toltam, nem találkoztam cheaterekkel.
-
newmoonlight
senior tag
Nosztalgiából szoktam nézegetni ennek a Fortunate nevű fickónak az MW2-es YouTube-videóit [link] és meglepve látom, hogy most, 2022-ben is (pl. XBOX-on) teljesen játszhatónak tűnik a multi. (A videó alatti kommentek alapján is.)
Nincs itt véletlenül egy XBOX-os, akinek vannak erről személyes tapasztalatai?
Én PS3-on toltam (kb. 4000 óra játékidő után, a cheaterek miatt hagytam abba), de ha XBOX-on valóban játszható még, lehet hogy beruháznék egy másik konzolra.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batman91 #30598 üzenetére
A Cold War még so-so elment, jobban élveztem, mint az MW2019-et, meg a Black Opsokat. De ott is túl van bonyolítva a fegyverek variálhatósága, meg a mapok is nagyon. Kiveszett az a pörgős "CoD feeling" az egészből.
(Mondjuk nem is csoda, amióta az IW-től menesztették Jason West-et és Vince Zampellát, na onnantól hanyatlik az egész [2010]. Átmentek a Respawn-hoz, tőlük legalább a Titanfall széria jó lett, imádtam)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batman91 #30596 üzenetére
Ugyan így vagyok ezzel. Kb. 6 éven át minden egyes nap játszottam vele, volt régebben, hogy majd egy teljes napot (suli mellett ráértem). Nem volt tele felesleges hülyeségekkel, nem volt agyonbonyolítva. Jól futott régebbi gépeken, és viszonylag szép is volt. Az MW2019-nek adtam még egy esélyt, de valahogy az már nem az a CoD nekem. Kritikán aluli a hitreg, a grafika is hagy némi kívánnivalót maga után, ezek mellett viszont akkora gépigénye van, hogy na..
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
wjbhbdux #30594 üzenetére
"Reméljük ha a Microsofthoz kerülnek az Activsion jogok ők ránéznek és javítják ezeket a sebezhetőségeket."
Én ebben sajnos nem reménykedek. Olyan szinten el van felejtve sajna ez a játékMagam is sajnos már csak a nem hivatalos verzióját veszem elő néha, mert az eredetin alig van valaki, a ping is sokszor az egekben van.
-
wjbhbdux
veterán
Ha esetleg valaki még játszani akarna online MW2-vel, hát elég sok probléma van ugye 2016 óta nem kapott frissítést a játék és gyakorlatilag a hostok hozzá tudnak férni az ember gépéhez. Nekem legutóbb letiltották az escape gombot hogy ne tudjak egyszerűen kilépni, aztán mire bezártam láttam hogy Windows parancssorban valami aktiválós hibaüzenet jelent meg, biztos a win kulcsot akarták lenyúlni.
Mindenesetre itt van egy útmutató a Malwarebytes Anti-Exploit és a Windows exploit védelem beállítására, amivel elvileg kiküszöbölhető ez, azonnal bezárja a játékot ha a géphez akarnának nyúlni. De ez ugye nem garantált mert ki tudja mikor fedeznek fel valami újabbat egy ilyen magára hagyott játékkal.
Más CoD is érintett lehet amúgy, mw3 és black ops 1 pl jelentettek hasonlókat a fenti cikk szerint.
Reméljük ha a Microsofthoz kerülnek az Activsion jogok ők ránéznek és javítják ezeket a sebezhetőségeket.
-
szinimini
senior tag
Hali,
tudnátok tippet adni abban ,hogy mw3-ban miért nem tudok online menni? Mutatja is,h mennyien vannak az adott játékban pl tdm.
Annyi még,hogy a nat type: moderateKöszi előre
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Remélem tud nekem valaki segíteni.
Az mitől van, hogy elindítottam az Mpexe-t, el is indult, beállítottam a felbontást, 1920*1080p-re, és 144hz-re most már nem akar elindulni, csak teker a COD logonál. Safe modba se jön be.
Az SP ugyan azzal a beállítással meg megy. -
mufflika
tag
iw4x ben van saját szerverünk. sompir hun szerver a neve. gyertek, van ts is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Csokishurka #30585 üzenetére
A hivatalos, eredeti változatban nincsenek, ott csak lobby van. A nem hivatalos, nem eredetire csak annyit mondok, hogy IW4x
-
Csokishurka
őstag
Vannak MW2-ben szerverek és ha igen hogy lehet rájuk csatlakozni?
-
Ricco_hun
senior tag
A CoD4-et (modern warfare 1) raktam fel végül. Játékon belüli saját szerverkeresőjét használom. Még van egy-két magyar szeró, de régebben volt egy csomó és mindenféle (HC, nem HC, modok stb). A CoD4 Öregek-re járok fel amúgy, azon szoktunk lenni vagy 30-an általában.
Modern Warfare 2-nél már nem emlékszem hogy működött-e a saját szerverkeresője, valami rémlik hogy ott volt valami mókolás hogy működjön. Jó lenne ha ez is működne még, változatosabb mind fegyver mind pályaszinten mint a modern warfare 1.
-
Ricco_hun
senior tag
Hú, jó rég volt az utolsó hozzászólás, na de hátha. Sziasztok! Anno rengeteget nyomtam multiban a Modern Warfare-t, majd utána a Modern Warfare 2-t. Még talán a megboldogult xfire-ön keresztül. Aztán úgy alakultak a dolgok, hogy abbahagytam az online lövöldözést, xfire sincs már. De néha néha visszavágyódom egy kis darálásra. Érdemes megvenni a játékot (akár mondjuk cdgalaxis.hu-ról vagy steam-ről)? Van még most is online játékos közössége és normális multiplayer része? Nagy feeling volt annak idején.
-
Dave567
addikt
válasz
wjbhbdux #30575 üzenetére
Hát ez tényleg nagyon meglepett!!
Én az kívánom nekik, mint ahogy le is írták, tényleg nagyot kell szólnia, hogy vissza nyerjék a közönséget, remélem sikerül.
Bár már kezdek leszokni az ilyen játékokról, de ha nagyot fog durranni, akkor mindenféleképpen meg lesz ez is a gyűjteményembe.
Bár a 3-at mocskosul el szúrta a Sledge, én már ott letettem a Cod-ról, na jó a WAW még megvan, de azóta nem vettem új Cod-ot.
Sajnos a két hekus, akik miatt nagy sikert aratott a Cod Vince Zampella és Jason West, már nincsenek, nem tudom nélkülük mit fognak kihozni. -
lowzor
veterán
Elég lagger most ez az iw4x innen mo-ról...
Tegnap nem találtam olyan szerót, ahol ne lett volna min 130 a pingem. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
mufflika #30566 üzenetére
Visszanéztem a törtre, első szerveren magyar, ráadásul csalt is. WH nem gyengén befigyelt, de ő azért magyarázta.
Eltörném az összes rohadt nyomorék kezét aki valaha is WH-hoz és AIM-hoz nyúl. Más ember játékát tönkreb@ssza. És lehetne mondani hogy oké tört, de eredeti ugyan ez.
-
mufflika
tag
Üdv. tört játszadozásra akinek van kedve jöhet. szervernév. SOMPIR. TS. f1rft.dyndns.hu
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jövő héten szabin leszek, tolja még valaki? Délutánonként lehetne csapatni pár kört
-
balzs12
tag
Sziasztok!! van egy pálya a charter 2-ben azt hiszem az utolsó amikor az elején a rossz videoszalagos betöltési kép van ... az előtte lévő pályának a vége hogy egy terembe vagyunk és valami fejes elkezd beszélni majd a képernyőre mutat ami aztán a másik pálya betöltési videója lesz.. na itt a hiba a videó közben kifagy majd iw4sp.exe hibát ír ki.. mi lehet a hiba???
-
tomic
addikt
Remaster verzióban az miért lehet,hogy egy pályát kb 2 percig tölt be?A game már rég megy,többiek javában játszanak mire be tudok lépni.Mikor belépek,akkor meg iszonyat akad az első pár percben.
I5 2500,6gb ram,rx380 4gb videókari,friss win10.
Ötlet?Ui
O2 akadás mentesen flottul megy.
-
Dave567
addikt
Hát srácok, hihetetlen mennyi gyökér ember van még mindig, csak g18 és GL campelve egy sarokba, vagy egy tetőn.
Én ezekből már sajnos kinőttem, nem úgy tekintek rá mint régen... -
Dave567
addikt
Ez a kliens, hogy működik?
Mit kell vele csinálni? -
Dave567
addikt
Hát nem megy nekem már ez a játék, pedig még 2 nuke hiányzik.
A sentryt is nehéz összehoznom . -
Dave567
addikt
Szokott még játszani valaki?
Csatlakoznék... -
lowzor
veterán
Hali!
Itt egy működő MW2 Multiplayer kliens: [link]
Ha volt már, akkor bocsi. -
Harambee
tag
Sziasztok!
Van még működő tört multi?
Mert hogy is mondjam eredetin túl sok a gl noob -
jazzkifli
tag
Arra van ötletetek, hogy hogyan lehet a játékban azt elérni hogy a NAT nyitott legyen?
Már engedélyeztem kismillió portot, rögzítettem az gép IP-jét a Static DHCP szekcióban és végül kínomban már a Demilitary Zone.hoz is hozzáadtam az IP-met.Egyik sem vált be.
MW3-ban nyitott a NAT-om...
Németországban vagyok és egy Vodafone EasyBox 804-es routerem van.
Tud valaki ötletet adni merre induljak el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest