Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Miért van hogy a steames MW2 12Gb az MS store-ba felkerült verzió pedig 35Gb?
-
Hunter2
addikt
ezzel már tényleg nem játszik senki vagy csak szerver oldalról van megölve az egész?
eredeti steames játékom van és nem talál lobbyt, de az MW2 se az MW3.
kétlem hogy ilyen gyorsan kihalt volna. -
Hunter2
addikt
tudom valahogy törölni a megvásárolt DLC-ket amiket MW2-höz vettem? Annak idején jó ötletnek tűnt de most hogy visszatértem rá kellett jönnöm hogy egy jó nagy szopás. És persze mindig azokat a pályákat tölti be.
De ahogy nézem nem is ezeket tölti be hanem csak a kiba**ott Carnivalt amit a legjobban utálok. -
Hunter2
addikt
most frissül az mw2 multi , várom a tippeket hogy mit frissítenek.
-
Hunter2
addikt
válasz
P-SZ-S #28283 üzenetére
az ilyen agyhalottak a legjobbak, ingyen frag. Miután 5-6 szor kiszeded rájön ogy valami nem frankó.
Más
"A fejlesztők ennek ellenére megpróbálnak majd mindent megtenni, hogy kiszűrjék a nem sportszerűen lövöldőző játékosokat, meglátjuk mit sikerül összehozni."
Én előre megmondom mi lesz a csalókkal, időrendi sorrendben.
1. elindul a marketing gépezet
2. rekord eladások
3. mindenki anyázik a csalók miatt
4. IW álláspontja : "pont leszarom mert zsebben a pénz a felhasználó meg bekaphatja sálálálálálá" -
Hunter2
addikt
válasz
albert8 #28250 üzenetére
single-ben azt csinál amit akar, azzal nem rontja el más játékát.
Aki meg online csal az rohadjon meg, és most iszonyat finoman fogalmaztam.Más
Nem tudom miért sír mindenki hogy "G18" meg "noobtuberek" ,a lehetőség adott használjátok ti is vagy ha nem akkor a kedvenc fegyveretekkel is ki lehet nyírni őket persze csak akkor ha nem vagytok balfaszok.
Mondjuk az más eset mikor a komplett csapat GL-el és RPG-vel nyomja.
-
Hunter2
addikt
ilyet láttatok már?
-
Hunter2
addikt
nálam is általában full alacsonynak mutatja a pinget pedig 50 megabites kollégiumi hálóban vagyok. Ez megint az IWnetnek köszönhető.
-
Hunter2
addikt
válasz
LackoMester #28096 üzenetére
nincs dlc-m úgyhogy nem tudok nyilatkozni erről a pályáról. sőt ennyi pénzért nem is fogom megvenni. az hogy egy DLC még mindig majdnem 4000 Ft vicc kategória.
-
Hunter2
addikt
állítólag van valami tool amivel ki lehet szórni a hekkereket ha én vagyok a host, tudtok ti ilyenről?
Ja és mindezt nem az alterIW-n hanem a simán.
-
Hunter2
addikt
múltkor fent volt valami gyökér az m,eg csak folyton az írta be hogy noob de vagy 6szor zsinorban. Zsoltika[HUN] volt a neve.
Na ez az igazi országimázs. -
Hunter2
addikt
válasz
jozefgucci1 #20448 üzenetére
nekem se.
-
Hunter2
addikt
válasz
tupacamaru #16623 üzenetére
Akkor az IW/Activision szerint ~25 millió vásárlónak nyazsgem? ~25 millió ügyfél nem tétel?
-
Hunter2
addikt
Próbáljátok ki azt hogy mikor már megy az online játék megpróbáljátok a játék hangerejét állítani. Egy szép kis hibaüzenet kíséretében ki fog baxni. Legalábbis nekem 3-ból 3-szor megtette. Mondjuk ennek is kíváncsi lennék az okára.
-
Hunter2
addikt
-
-
Hunter2
addikt
válasz
Svájcinéger #15531 üzenetére
"DLC-re érdemes beruházni ?"
Majd ha 5 euróra le lesz árazva akkor talán.
-
Hunter2
addikt
nem tudom ezek mit csináltak ebben a patch-ben de eddig megvolt astabil 91 FPS most meg összevissza laggol és 36-45-55 meg ilyenek.
-
Hunter2
addikt
Na ma sikerült belebotlanunk haverral egy módosított lobbyba. Prestige 2 lv12-ről sikerült egyből lv70-re ugranom hogy rohadjon meg az összes aki ilyen módosított játékot hostol.
Vissza lehet valahogy állítani a régi stat-ot? Helyileg mentve vannak ezek a filok vagy ha feltöltötte steamre akkor annyi? -
Hunter2
addikt
válasz
tupacamaru #13785 üzenetére
mit frissített? nekem még mindig 184 a verziószáma.
henesa
Az nem bug hanem fícsör. -
Hunter2
addikt
válasz
Laraxior #13722 üzenetére
"viszont ha kilép a host akkor egy másik veszi át a helyét igy megy tovább a game."
Vagy ha épp kifagyott a gépe vagy csak simán alt+f4-el kinyomta vagy rosszul van konfigolva a routere akkor jön a "game lobby closed" és lehet anyázni.
Az ilen finomságokat ne hagyjuk ki. -
Hunter2
addikt
a pc-s DLC-ről van valami új hír? Mennyi lesz az ára vagy ilyesmi?
-
Hunter2
addikt
Rozsdás késsel szúrták át a cheater fejét, túlélte , bár tuti kacsa ez is
-
Hunter2
addikt
válasz
tupacamaru #13238 üzenetére
Itt az igazság: [link]
Az előző két hét játékidejéből van számolva. Szóval nagyjából igazam volt.
-
Hunter2
addikt
Nemértem ezt miért nem rakták bele az MW2-be, lehet jön majd egy DLC-vel. Biztos nem lenne anyázás.
-
Hunter2
addikt
válasz
Svájcinéger #12469 üzenetére
Szerintem nem lehet, én múltkor próbáltam trükközni de nem ment sehogy sem.
-
Hunter2
addikt
Azt mondták hogy a Bad Company single része hosszabb lesz mint az MW2-é volt. Nem hazudtak kb. 8 óra alatt végigtoltam normálon.
-
Hunter2
addikt
válasz
Svájcinéger #12280 üzenetére
Nem kell ilyesmivel szórakozni, csak át kell pakolni a komplett steam mappát egy olyan particióra amit nem akarsz legyalulni majd miután újratelepítetted az oprendszert abba telepíted a steam klienst. Nálam kb 4 éve működik ez a megoldás.
-
Hunter2
addikt
válasz
Svájcinéger #12218 üzenetére
igen, néha sajnálom ha nincs TK az adott játékmódban.
-
Hunter2
addikt
Omájgád: Megújul a Steam - teszteld a bétát
Nem tudom hogy örüljek vagy sírjak.
-
Hunter2
addikt
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma steamen kaptam egy üzenetet egy ismeretlentől aki a ph! csoportban van és csak ennyi volt az üzenet
www.steampowered-gifts.tkEz egy account lopó oldal úgyhogy senki ne adja meg rajta a jelszavát!!!!
Aki tudja hogyan lehet bejelenteni az adathalász oldalakat az jelentse be legyen szíves.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Hunter2
addikt
Egyébként egy scrapyyard csak kés vagy csak shoti parti nem lenne rossz.
-
Hunter2
addikt
válasz
Screamer84 #11620 üzenetére
DE!
Baszki párszor felszedtem a noob G18 Akimbo-tokat de én ezzel nem tudok bánni , lőt az mindenhova csak az ellenre nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Noctua 4080 Super
- HP Elitedesk 800 G5 és G6 mini PC i5 9500 v. i5 10500// 16GB Ram // 256GB NVMe számla + gari több db
- Dell Precision 3440 és 3450 Core i7 10700 vagy 11700 // 32GB Ram // 512GB NVMe számla + gari több db
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest