Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lajkó

őstag

Elmondanám, hogy nem igazán értem ezt az egész weapons select üzemmódot, ami a játékkal kapcsolatban mindenki fejében lezajlik! :U
    Úgy őszintén. Elhiszitek, hogy csak az a sz@r, értemletlen, rossz, noob, láma, és lol fegyver vagy kiegészítő, amire Te/Ti úgy gondoljátok hogy kiérdemelte ezt a címet? Nem jól fordítom a játék nevé amikor azt mondom, hogy: Modern Hadviselés?
    Fear Combatoztam 4 évig, álltalában dedikált szervereken. Ott is akadt egy raklapra való olyan ember, aki úgy gondolta, hogy x/y fegyver nem állja meg a helyét a játékban, pedig ott aztán nem sok van. Nekem is akad ilyen szépszámmal, de maximum nyelek egyet, és mosolygok. (értem ezt mindenféle gyorstüzelő akimbo-ra, duplashotira, stb.., beleértve a hearbeat sensort is bámilyen fegyveren, és a Perkeket.) De miért kell nagy álltalánosságban beszélni? Ha kimaxolta, hát az Istenért! Használhassa már!
    Egyértelmü, hogy nem fakadtam ki amikor Larától úgymond intést kaptam a GL miatt (pedig akkor nagyon nem csak én használtam), mert vendég voltam, és mert beláttam, hogy a "normális" játékhoz elengedhetetlen szabályokat hozni. Sajna az én netem csak 8 playert bír el max. lag nélkül, pedig higgyétek el, hogy szivesen hoznám én is a szabályokat... :B (Egyfajta alapfegyó mindenkinek, aztán meglátjuk ki a jobb!)
    Természetesen megértem azt is, hogy adott host-oknál, és az ottjátszóknál akadnak háklis területek! :R Ezt el kell fogadni, vagy tovább kell állni! Ennyi! :C

Új hozzászólás Aktív témák