Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #30372 üzenetére
Anno hogy le lettem szólva itt a fórumon mikor kezdett kihalni a játék és az akkori verzióját (AlterIWnet) csak megemlítettem hogy vannak normál szerverek, modolás, kevesebb lag stb.
(tudom, beperelték őket, meg azóta vagy 4 utód létezett, de akkor mostanra egész elfogadottá vált ahogyan látom - köszönöm ránézek én is erre az újra
)
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Ed3r_X_ #30324 üzenetére
Az alterIWnet a BO és az MW3 törése miatt, a 4D1 meg a BO2 és a Warfare^2 (módosított CoDOL) miatt lett kuka. Bas túl sokat vállalt be, 'szt a pernél (az elsőnél csak C&D levél volt, gyk fenyegetés, a másodiknál lett per) az Activision peren kívüli megegyezés keretében szépen eltiltotta őt bármilyennemű CoD moddolásától...
Szerintem jogos volt az Activision fellépése, de ezzel együtt szépen meg is ásták az MW2 sírját...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Ed3r_X_ #30316 üzenetére
Persze hogy megoldódott, eddig is mentek... mint fentebb írtam, tőlük szivárgott ki minden amit a RepZ használ (kivétel a gagyi témák, azt a közösségtől lopták).
Nekem jobb mert jobban bízok MaxDamage-ékban (repzékből simán kinézem hogy SQL-ből kiszedjék a jelszavamat és használják egyéb helyeken), meg náluk még esély is van rá hogy momo vagy valamelyik fejlesztésben jobban járatos beálljon a projekt mögé...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Ed3r_X_ #30312 üzenetére
Kipróbáltam, ugyanazokat beleépítették amik az aIW3 leak-el kikerültek... nem tudom eldönteni hogy szánalmas vagy szar-e, tekintve hogy csomó dolgot használnak a közösségtől amiért még creditet se írnak.
Persze az anticheat itt se jó, Hedgehog-ék röhögve bypasselték az úgyszint lopott aCI-t... mondjuk ezt meg is érdemli egy copycat projekt amit pár fejlesztésre képtelen emberke hozott össze. Bár legalább ők nem szerencsétlenkednek az NP szerver biztonságossá tételével mint aIW3-ék...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Ed3r_X_ #30164 üzenetére
Na srácok-lányok heppi van, az aIW újraindult!
Mennek az egyedi pályák is (Nuketown-t próbáltam), szóval ez már NTA újabb buildjére épül... MaxDamage viszi a projektet mint régen, szóval faszaság van, már csak a statok importálását kéne megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest