Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
newmoonlight #30614 üzenetére
Egybe belefutottam múltkor, de mivel sok helyen szerverek vannak adminokkal, így azokat ki is vágták kb. azonnal.
Eredetin meg nem találkoztam jó rég óta csalóval.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
newmoonlight #30612 üzenetére
Nem akarok tippet adni, de pl. Xlabs néven fut kliens PC-n. De az eredeti se egy nagy összeg, ott viszont kevesebb a játékos.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batman91 #30598 üzenetére
A Cold War még so-so elment, jobban élveztem, mint az MW2019-et, meg a Black Opsokat. De ott is túl van bonyolítva a fegyverek variálhatósága, meg a mapok is nagyon. Kiveszett az a pörgős "CoD feeling" az egészből.
(Mondjuk nem is csoda, amióta az IW-től menesztették Jason West-et és Vince Zampellát, na onnantól hanyatlik az egész [2010]. Átmentek a Respawn-hoz, tőlük legalább a Titanfall széria jó lett, imádtam)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batman91 #30596 üzenetére
Ugyan így vagyok ezzel. Kb. 6 éven át minden egyes nap játszottam vele, volt régebben, hogy majd egy teljes napot (suli mellett ráértem). Nem volt tele felesleges hülyeségekkel, nem volt agyonbonyolítva. Jól futott régebbi gépeken, és viszonylag szép is volt. Az MW2019-nek adtam még egy esélyt, de valahogy az már nem az a CoD nekem. Kritikán aluli a hitreg, a grafika is hagy némi kívánnivalót maga után, ezek mellett viszont akkora gépigénye van, hogy na..
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
wjbhbdux #30594 üzenetére
"Reméljük ha a Microsofthoz kerülnek az Activsion jogok ők ránéznek és javítják ezeket a sebezhetőségeket."
Én ebben sajnos nem reménykedek. Olyan szinten el van felejtve sajna ez a játékMagam is sajnos már csak a nem hivatalos verzióját veszem elő néha, mert az eredetin alig van valaki, a ping is sokszor az egekben van.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Csokishurka #30585 üzenetére
A hivatalos, eredeti változatban nincsenek, ott csak lobby van. A nem hivatalos, nem eredetire csak annyit mondok, hogy IW4x
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
mufflika #30566 üzenetére
Visszanéztem a törtre, első szerveren magyar, ráadásul csalt is. WH nem gyengén befigyelt, de ő azért magyarázta.
Eltörném az összes rohadt nyomorék kezét aki valaha is WH-hoz és AIM-hoz nyúl. Más ember játékát tönkreb@ssza. És lehetne mondani hogy oké tört, de eredeti ugyan ez.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jövő héten szabin leszek, tolja még valaki? Délutánonként lehetne csapatni pár kört
-
Ed3r_X_
nagyúr
Megvettem végül eredetiben. A tört megszűnt, a RepZ abbahagyta. TDM-re nem kellett várnom, laggokat se tapasztaltam eddig.
De a fix FOV, és a fix FPS kicsit zavar
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
freestailo #30418 üzenetére
Ja, az se rossz, de az főképp közelre szerintem. Jó gyors. A Model akimbo-val vagy 7-8 méterről is kikaptad az embert. Nuketown-on meg nem sok hosszabb rész van
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
freestailo #30416 üzenetére
Model 1887 akimbo.. Nuketown-on nagyon adta. Késsel fegyver ellen meg a kihívás miatt volt jó. Szedtem össze choppert vele már.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
freestailo #30398 üzenetére
Na igen, én is baromi sok lvl hackes emberrel találkozom. Kötve hiszem, hogy jó pár prestige mód után is ilyen szarul játszik..
Mikor én anno 2011-ben elkezdtem, és végigszenvedtem
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
freestailo #30396 üzenetére
Rá se ránts.
Én a kempereken húzom fel magam. 1 szerveren játszok, csak csipával engedélyezett a kemp. Erre nekiáll UMP-vel, anyám tyúkjával. Aztán ha én szólok rá, még neki áll feljebb.
Múltkor az adminra is rászóltam, hogy rá nem vonatkoznak a szabályok? Ruston, a tetőn kempelt, M4A1-gyel. Az nem épp csipa ugye. Tömör válasz érkezett tőle: stfu noob... Aztán mikor megemlítettem, hogy azért kaptam figyelmeztetést kempelés miatt, mert a care packagere vártam, ő meg fent volt már 1 perce, és bőszen kempelt, akkor kaptam még 1 figyelmeztetést. Az se lehet több 15 évesnél.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
killer095 #30383 üzenetére
Utálom a nem HC szervereket, ma felnéztem a DNS.-re, de ott is hagytam.
Amúgy van egy köcsög paraszt, aaa néven fut. Ma két szervert vágott tönkre (SSXNET az egyik, a kedvencem). Feljön, nem tudom mit csinál, de nem tudsz mozogni! Ő meg teleportálgat állandóan mögéd, és aimmal beszed. Miután lement, azután se tudott senki mozdulni, jól gallyra tette a szervert, nem is láttam a listában már este.
Az ilyen ha előttem lenne rárúgnék kettőt, az is biztos, hogy eltörjön keze, lába.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sikerült megoldani végül is..
Thx
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
laceszgamer #30356 üzenetére
Alteres kliens? Nem tudom mi a menő most, RepzIW4 az utolsó, vagy 5 hónapja nem frissítettem semmit.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Multival mi van mostanság? Jó ideje halott nekem. Végleg lelőtték, vagy van más?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
DrTechnoid #30340 üzenetére
Szerintem bug.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
lowzor #30323 üzenetére
Szerintem igen. AlterIW, meg 4D1 idejében volt a legjobb. Csomó ember, csomó szerver, stb. Csak az Activision volt ennyire paraszt, és az amúgy bevételt már nem generáló játéka miatt megbuktatta. Visszasírom azokat az időket, mikor még voltak esetleg magyar szerverek, a lobby-s korszakot is pl. Kihalt sajnos.
Új játékok között meg csak szarok vannak. BF4 kilőve, 3 se tetszik, Ghosts-ot elvileg elcseszték, szar a spawnrendszer, meg irreális a gépigénye, túl modern. Felújított MW2 jöhetne viszont.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
tDr1v3r #30317 üzenetére
Eddig viszont stabilabb nekem. De sajna akármi is lesz, sose jön már vissza az 1-2 évvel ezelőtti állapot, mikor tele voltak a szerverek, virágzott az alterIW.
Életem legjobb kockulós élményei MW2-höz kötöttek, most hogy fél lábbal a sír szélén áll néha, így bejön az üresség, na most mivel, hogyan?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Meghalt az MW2. Fourdeltaone-t lelőtték, kellett nekik, mert az eredeti amúgy is halott volt már. Hát gratula nekik. Az utolsó játék, aminek tetszett a multija..
-
Ed3r_X_
nagyúr
Lehet hülye kérdés, de ki használ 4D1 klienst? Illetve mennyire legális ez? És melyik szervereken szoktatok, ha igen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest