Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Lehet már azóta megoldottad, de ha nem, akkor a 4D1 klienst tedd fel, és azzal indítsd, onnan egyértelmű lesz, főmenüből Browse Servers asszem.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Chereiose #30097 üzenetére
Szia!
Kevés embert fogsz találni, szerintem inkább tedd fel a 4D1 klienst hozzá, és azzal tudsz csatlakozni dedikált szerverekre is, ahol esténként még mindig nagy élet szokott lenni, vannak magyar szerverek is, nekünk is fut 2.
Ez legális, szóval nem kell félned tőle, itt tudsz regisztrálni, innen tudod a klienst letölteni, feltelepíted, megmutatod neki az mw2 mappáját, updatel egyet, és már játszhatsz is, a regisztrált felhasználóneveddel, jelszóval tudod majd elindítani, és az lesz a játékbeli neved is. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
PumpkinSeed #30078 üzenetére
FourDeltaOne-ra gyere dedikált szerverekre, ott szoktak lenni mindig, bár inkább délután, estefelé. Vannak magyar szerverek is.
Ha szereted a HC-SD-t, akkor jöhetsz a miénkre is, EASY a neve és easyclan a jelszó a külföldiek miatt. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
tDr1v3r #30065 üzenetére
Megy az, én itthonról futtatom a klánszerót, én lanon keresztül lépek be rá helyi ip-vel, többiek pedig kintről jönnek. Azért ez a megoldás, mert nincs magyar szolgáltató, aki futtat mw2-t, utánaérdeklődtem már.
ui: Mondjuk azt nem tudom net nélkül elindulna-e a szeró, elképzelhető, hogy nem.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Légyszi segítsetek, mert hülyének érzem magam.
FourDeltaOne-al játszok dedikált szerveren mostanság, de nem tudom átírni a játékban a nevemet.
Ezeken a módszereken már túl vagyok:
MW2 mappájában AlterRevolution_configure.exe és ott módosítás
MW2 mappájában aRev.exe és ott módosítás
MW2 mappájában aRev.ini fájlban Nickname=xy
MW2 mappájában alterIWnet.ini fájlban Nickname=xy
MW2/players mappában config_mp.cfg-ben seta name "xy"
MW2/players mappában config_m2.cfg-ben seta name "xy"Több ötletem nincs... :/
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
tévelygő #30023 üzenetére
Addig megoldottam alterrev-el, de tegnap már ment a fourdeltaone is.
A profilt jól tudod, hogy nem a gépen tárolja, hagyományos steames játéknál meg is van mindenem, csak akkor tűnnek el a dolgok, ha fourdeltaone-nal indítom a steames játékot. Gondolom azért, mert az egy külön profil a fourdeltaone-nál, nincs köze a steameshez.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
tévelygő #30016 üzenetére
Szia!
Egyrészt onnan, hogy indítottam és nem csatlakozott, írta nem érthető el a fourdeltaone szerver, másrészt ebből a közleményből az oldalukon.
Mindegy, megcsináltam alterrev.net-el, úgy működött.
Csak vacakolni kellett az EAM-mal, nem akart lefutni, a steames játékomra pedig nem merem ráengedni, még elbarmol nekem valamit és odalennének a valós prestigejeim..
-
A_ScHuLcZ
addikt
FourDeltaOne helyett mit lehet még használni? Most nem megy, és a napokban nem is fog a kiírás alapján, nekem meg pont most lenne időm játszani kicsit.
Valamit biztos lehet, mert ismerős játszik fent, csak nem veszi fel a telefonját hogy megérdeklődhessem milyen klienssel. -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Jó rég indítottam el az MW2-t, idestova sztem több mint 1 éve, mióta kijött az új.
Kérdésem annyi lenne, hogy most szerettem volna felmenni egy dedikált szeróra ismerőssel játszani (ő nem steames), de nem jövök rá hogyan tudnék, hiába az ip. Hallottam consoleból connect paranccsal menne, de úgy látom a console engedélyező dolog meg nem teljesen legális.Szóval csak abban segítsetek nekem pls, hogy hogyan tudnék eredeti játékkal felmenni egy bizonyos dedikált szerverre?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Érdemes újrakezdeni Prestige módban a játékot? Milyen pluszt ad? Mondjuk élvezetes lenne újra fejlődni meg ilyesmi, de annyit meg lehet nem tudnék mostanában játszani vele, hogy egyhamar újra végigvigyem.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #27909 üzenetére
MOD: úgy tűnik megoldódott, az első játékhoz kellett vagy 5 perc, mire megtalálta, utána már működött rendesen. Viszont ha kilépek, és újra indítom a játékot megint egy rakás idő kell neki, míg betalálja az első hostot. Mi lehet a baj, mit kellene átállítsak? Megpróbálok egy régióváltást..
-
A_ScHuLcZ
addikt
Van ötletetek mi lehet a baj, ha a portjaim rendben vannak, mégsem talál 1db szervert sem a játék? NAT: Open, de próbáltam már DMZ-ből, sőt közvetlen router nélkül kikapcsolt tűzfallal is, nem volt semmi változás. Elég régen játszottam már vele, sztem még tavaly, mostanság nagyon el voltam havazva. 1 hónapja elindítottam, amikor még koleszban laktunk, de nem ment, mondom sebaj, mindjárt költözünk albérletbe, majd onnan. Node innen se megy, és ez már nem tetszik. Eredeti játékról van szó, a fájlok ellenőrzésén túl vagyok, illetve legfrissebb verzióm van. Ötlet?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tegnap este óta fagy nálam a játék indításnál, és ötletem sincs mi okozhatja, eddig semmi problémám nem volt vele. Indítom, megjelenik az indítóképernyő, majd fekete képernyő win7es "homokórával" és ott megáll, feladatkezelőből tudom csak kilőni, ott nem válaszol a folyamat. Semmit nem változtattam a rendszeren, tegnap kiléptem, majd 1 óra múlva amikor indítottam volna ez fogadott. Reboot, korábbi windows alól futtatás (másik partíción van, eredetileg az alól telepítettem a játékot) és játék full újratelepítés nem segít! Valaki találkozott már ilyennel? Most win7 x86 prof alól futtatom, korábban win7 x64 ultimate volt fenn, annál sem volt semmi gondom vele. A játék eredeti, tehát tényleg nem tudom mi kínja lehet, emiatt nem akarok új rendszert telepíteni, alig 1 hónapja raktam fel a mostanit.
Ötlet?
-
A_ScHuLcZ
addikt
ALT+TAB-olni nálatok sem lehet game közben? Sőt még akkor sem, mikor startra meg emberekre várunk... elég idegesítő
-
A_ScHuLcZ
addikt
Magyar szerver nincs már véletlen?
(amúgy az nekem tűnt csak fel, hogy a doboz hátulján ez a felirat díszeleg apróbetűkkel: Not for sale in UK) ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lexus, Toyota topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nők, nőügyek (18+)
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Esik a hóóó!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Noctua 4080 Super
- HP Elitedesk 800 G5 és G6 mini PC i5 9500 v. i5 10500// 16GB Ram // 256GB NVMe számla + gari több db
- Dell Precision 3440 és 3450 Core i7 10700 vagy 11700 // 32GB Ram // 512GB NVMe számla + gari több db
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest