Hirdetés
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Másnak is újra 1-es lett a szintje?
-
SkidroW only
csendes tag
valaki megmondaná akinek megy a multija,hogy az english mappába hány db fájl van köszi
-
killer095
őstag
576 Nyereményjáték ha érdekel valakit : [link]
-
killer095
őstag
Nálam még mindig megfagy pályabetöltésnél
-
SkidroW only
csendes tag
elindul a konzol és:could not find zone 'code :_pre_gfx_mp.ff'
-
kissd01
tag
aiw3.net és registration menüpont.
-
SkidroW only
csendes tag
esetleg egy link,hogy hol kell regelni?
-
SkidroW only
csendes tag
sziasztok be kell regelni az iw3ra bejelentkezni és mehet is?
updatert már futaqttam -
nanorambo
őstag
Valaki tudna segíteni, hogy eredetinél mit és hova kell másolni?
-
werso
csendes tag
Amiket letöltök,csak simán a main map fájlait felülirom,és kész?
köszi -
lowzor
veterán
Nagyon jó a game
Most végig toltam 6 kört úgy, hogy nem dobott ki -
kissd01
tag
Végre nekem is megy!Isten császár ez a játék a Ghost után...
-
Loner
tag
Sziasztok!
Mit tudok tenni illetve, hogy lehet orvosolni ha a játék leáll puffer tulcsordulás miatt?
Köszi elöre is! -
tDr1v3r
veterán
Ha valakit érdekelne a Peacekeeper SMG előhozása:
Bling perk (amitől 2 kiegészítőd lehet), M16A4 + Shotgun + Extended Mags.
-
tDr1v3r
veterán
-
-
cashback
őstag
Nekem csak egyszerűen kifagy... elindítom, menü bejön... beállítások, szervereket engedi böngészni... csatlakozás, majd kb a pálya 1/3-t ahogy betölti kilép. Ismeretlen hiba.
-
lowzor
veterán
lol, mekkorát aláztam interrel Highrise-on.
Ti nem jöttök game-elni? Még csak 1 szeró van, amin úgy igazán vannak. -
lowzor
veterán
Nálam hibátlanul fut
Épp Highrise-on nyomulok. -
tDr1v3r
veterán
-
killer095
őstag
Nálam win8.1alatt pályabetöltésnél megfagy
-
tDr1v3r
veterán
válasz
kissd01 #30238 üzenetére
Nem vágom, nálam tök jól felállt, annyi hogy ~1 percig volt fekete képernyő de utána betöltött.
Btw. szerintem hamarosan indítok egy kérvényt a magyar regionális fórumrészért, van pár szar amit lefordítottam ~1 hetes staffos időszakomban, ideje lenni befejezni/publikálni...
-
kissd01
tag
Lehet tölteni az aiw3 klienst!
-
lowzor
veterán
Ez komoly, hogy az eredetiben Hardcore TDM-nél 8 mp-t kell várni a respawn-ra? Meg van TK? Egyáltalán miért csak 19-es szinttől van HC TDM? Ki találta ezt ki? Miért nem verték agyon? Miért nem lehet állítani a dolgokon, mikor valaki host-ot indít?
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Abba tudtok segíteni, hogy a single kampány alatt hogyan tudnám kiszedni a célkeresztet? Állatira zavar a 3d miatt és biztos van valami megoldás . -
lowzor
veterán
Na, nekem ennyi volt a pályafutásom az eredetivel. Várom az aiw3-at.
-
parampa
aktív tag
CoD6 : Modern Warfare 2 - Gameplay 'Trailer'
Sajnos nekem totál kimaradt az egész.
De így utólag kihajtom legalább az SP részét. -
tDr1v3r
veterán
válasz
nanorambo #30224 üzenetére
Persze, megy eredetivel is, nekem is arra van rárakva.
Majd lesz fent egy csomag az oldalon (szólok itt is ha felkerül) amit le kell tölteni és bemásolni a játék gyökérkönyvtárába, az exét futtatni (fog frissíteni pár fájlt), és kész is.
Annyi kell még pluszba hogy az oldalon regisztrálni kell (a felhőben tárolja a statokat), azzal tudsz majd bejelentkezni játékba.
Amúgy majd pár szerverhez valószínűleg kelleni fognak majd a DLC-s pályák, a Steam-eseket (Stimultus-ba meg a másikba lévők) Steam-ről vagy máshonnét kell beszerezned, az aIW-osok által készítetteket meg innét.
(#30225) asdxv: Nem lesz, legalábbis hivatalos tőlük biztos nem.
-
werso
csendes tag
-
killer095
őstag
Nem tudjátok van müködő tört szerver? Gondolok itt pl a régi alter iwnetre
-
lowzor
veterán
Dedikált szerók már semmilyen formában nincsenek? Mert ez így nagyon gatya.
-
lowzor
veterán
válasz
nanorambo #30208 üzenetére
Hát igen, vicc a 7500-as határ TDM-nél. Nekem csak ott szokott meccseket találni, ahol ilyen 80-90ms a ping, az meg már sok.
Meg rohadt sok időt kell várni 2 között.
Rengeteg negatívumot feltudnék hozni, hogy miért szar ez így.
Én is csalódtam a BF4-ben amúgy, a COD újabb részeiben meg főleg. -
nanorambo
őstag
válasz
lowzor #30207 üzenetére
Nekem csak a rövid meccsekkel van bajom (HC SD, sima SD).
Sokan GL-eznek, de nem vészes. Low pinggel nagyon ritkán találkozom, a perkek meg nem érdekelnek. Ami viszont még nagyon zavaró, az amikor az egész ellenséges csapat egy klánba tartozik. Általában akkor ott szoktam hagyni. Bár most felváltva megy a Modern Warfare 2 és a Battlefield 3. Mindkét sorozat új részeiben csak csalódtam. -
lowzor
veterán
Na, kiadtam a játékért 4k-t, mert hiányzott a multija. Érdekesnek tartom, hogy komolyan gondolták ezt így. Rengeteg sebből vérzik a dolog.
-
killer095
őstag
Sziasztok szeretnék beruházni egy MW2re mieltt megjelenik a Titanfall mivel elég jó áron lehet már beszerezni.
Ezért érdekelne hogy van e értelme lecsapni rá, szervereket találrendesen vagy heteket kell várni?
Csalok van szépszámmal vagy nem igazán?
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Warzone
- Asustor NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest