-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
SipiBcs #31338 üzenetére
Azzal csak az inditofajlnak csinal egy programbeli parancsikont, nem fogja hozzaadni igy a vasarolt jatekok konyvtarahoz - pont ezert nem is fog latszodni a nyilvanos kozossegi profilon levo jateklistan sem.
Amugy ugy emlekszem hogy eleg olcso ra a Steames kulcs. Meg vennek is talan ha adnak a Mac-es verziot is a Steamen...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jaffa 2843 #31135 üzenetére
^this
Az 1.6-ot szerettem, de a GO... sokan nagyon szeretik, innét fórumról is van aki komolyabban tolt 1.6-ot és imádja az újat, de nekem nagyon nem adja. 1.6-al még most is fel merek menni pubra úgy hogy közel egy éve (mit közel, napokon belül lesz az XO-m évfordulója) nem is játszottam PC-n, de a GO instant halál volt még úgy is hogy évekig hozzá se nyúltam a kontrollerhez FPS-nél, csak egérrel toltam mindent.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz
#94257664 #30646 üzenetére
Framerate alapján számolja a fizikát... iD tech 3 sajátosság, ennek a forknak is meg van, az a lényeg hogy 1000 osztóiánál (125, 250, 333) glitchel és többek közt nagyobbat lehet ugrani (minimálisan, de pont elég), 333-nál meg (szerencsére tiltott) pl. a mozgásnak is el van tompulva a hangja.
Én úgy gondolom hogy a 125-re mindig törekedni kell hogy tényleg úgy fusson a játék hogy élvezetes és versenyképes legyen... yitch vagy egyéb cfg-vel, de el kell érni ezt a szintet szvsz.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
cseresznye88 #30135 üzenetére
Rendszer mi van fent? Windows 7 vagy 8? Állítólag utóbbi jobban kezeli a Bulldozer alapú FX-eket.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
dudu5130 #30111 üzenetére
Dugd be a mikrofont a hangkártyád mikrofon bemenetébe, míg indítod. Windows 7 alatt nekem se kellett, csak 8 alatt...
Amúgy, másnál is van olyan bug, hogy sima Promod-ot nem tud elindítani a játék a főmenüből? Mods-on belül elindítom, de nem tölt be... szerveren okésan betölt, mondjuk ott is bugos (fegyverválasztón nem tudok kattintani, csak számbillentyűkkel tudom vezérelni).
-
tDr1v3r
veterán
Kézcsók,
Windows 8-al való kompatibilitást illetően van valami fejlemény?
-
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
Ha már W8: van már kompatibilis PB hozzá?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Aldo Novares #29330 üzenetére
Noti + Yitch CFG.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
PeeterssoN #29105 üzenetére
Yitch3-al tudná szerintem.
-
tDr1v3r
veterán
Ilyen se volt még, hogy nekem lett a legtöbb score-om a round végére, és még a kill is több volt mint a death.
Amúgy, ott egy Paradox bácsi is...
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
8.12.21.125:28960 - DropZone HC (nem próbáltam, csal favok közt van)
193.138.125.87:29050 - Mindenféle izé MW2-3-BO fegyverek, pályák, etc
109.75.178.235:28960 - Nuketown only (itt tanyázok)
De amúgy van jóféle Kill Confirmed meg Team Defender is a Really of War mod-ban... csakhát egy szeróról se tudok ami azt használná. :<
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Gyula84 #28894 üzenetére
Nem, nincs makróm.
Csak nade meg a spec gránát + killstreak aktiváló van bebindelve az egerem funkciógombjaira - de azokat se használom.
Amúgy jó lenne nekem az a makró, de csak addig amíg ráérzek arra hogy manuálisan kb. milyen időközönként kell klikkelnem, utána már egyből menne.
De amúgy Skillerz-nek igaza van, sokan használnak makrókat.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz
dudu5130 #28863 üzenetére
Na igen, tegnap is az egyik német szerveren játszottam, és mik jöttek? Csalók, méghozzá magyarok... pár hete meg magyarul reklámoztak a chatboxban privát hackeket. Ugyanazon a szerveren...
Csak tudnám, hogy a csalók mit élveznek ebben...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jaffa 2843 #28723 üzenetére
Szerinted...
-
tDr1v3r
veterán
Ezek a filmtweak-ek amúgy hatással vannak az framerate-re? Szívesen betolnék egyet, csak félek hogy az amúgy se sok képkockámat levinné...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
#56230144 #28239 üzenetére
Sokmindent feltolt(ál) a grafikai beállításokban... az élsimítást, bullet impact-et, shadowot meg úgy kb. mindent kikapcsolnék a helyedben, mivel azok miatt alacsony az fps-ed.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz
dudu5130 #28114 üzenetére
109.75.178.235:28960
Én ide szoktam járni, német szeró, a közösség is jó... nagyon ritkán van olyan hogy chaten kritizálják egymás játékát, ellenben pl. SD előtti knife round-ban elég sokszor megy az ökörködés.
Amúgy 24/7 Nuketown-os a szeró, és SD meg TDM váltogatja egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest