-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
Ajjj, nem rossz szándékkal, de f*sz beléd! Mindig akkora nosztalgia fog el, mikor megnézem amit linkelsz. lassan 5 éve volt már, de érettségi szünetet azzal kezdtük, hogy "lan". Olyan részeg voltam, hogy nem találtam a cod4.wars csatornát irc-n, aztán kb 20 perc múlva segítettek, hogy "te farokf*sz, nem quakenetre csatlakoztál hahahahahahhaha"... Aztán beleborították a "teát" a laposba, fél óra múlva nem működött a space, de akkor már senki nem értette mi van... én azóta mentem a dota 2 kulcsért kapott origi cd ky-t, az utolsó pb verzióval, meg az 1,4-1,7 patch-csel együtt, bár mostanra a low minusz minusz skill is megkopott.
[ Szerkesztve ]
-
szilva01
őstag
Itt van egy pár sd szerver.
-
szilva01
őstag
válasz jaffa 2843 #30996 üzenetére
En is waroznek csak bena vagyok
-
szilva01
őstag
Promod4life
-
szilva01
őstag
válasz DonThomasino #30550 üzenetére
Most lehet, hogy belinkelem ugyanazt amit mar probaltal de nekem ezzel mukodik miota elkezdodott ez az egesz pb mizeria. http://www.fileswap.com/dl/wd9F34Tmr/ egyebkent fel nem tudom fogni azt sem, hogy a szervereken miert eroltetik, mert miert dobalnak embereket 0-15 (ilyet is tudok ) stattal fekete pb miatt...
-
szilva01
őstag
válasz DonThomasino #30548 üzenetére
Most sajnos linket nem tudok adni, de nekem a "legacy punkbuster" segitett.
-
szilva01
őstag
deathrun-ozni szoktatok?
-
szilva01
őstag
-
szilva01
őstag
válasz PeeterssoN #29053 üzenetére
Vezérlőpult/rendszer és biztonság/felhasználói fiókok felügyelete beállításai, és húzd le a csúszkát. Az hogy a Pf86 mappában van azt jelenti, hogy 32 biten fut nem pedig 64-en (ahogy a legtöbb játék)
Arra hogy nem lát szervereket/nem tudsz csatlakozni lehet hogy tűzfal blokkolja.
-
szilva01
őstag
válasz PeeterssoN #29051 üzenetére
Ha win7-et használsz az uac-ot vagy mit kapcsold ki, vagy nyomj ctr-h-t a cod4 mappában hátha csak el van rejtve, ha nem így van nézd meg a documents mappában van-e activision vagy cod4 mappa, ha van akkor ott lesznek a profilok elmentve, ha nincs nincs több ötletem sajnos.
-
szilva01
őstag
válasz PeeterssoN #29048 üzenetére
Akkor csinálj egy profilt ingame.
-
szilva01
őstag
válasz PeeterssoN #29046 üzenetére
Cod4 mappán belül players/profiles.
-
szilva01
őstag
Deathrun-ozni szokott valaki?
-
szilva01
őstag
Valakit nem érdekel a dota2? Jelenleg ez az egy dolog van amit origi kulcsért adni tudok
-
szilva01
őstag
válasz SystemRoot #27505 üzenetére
Én jönnék majd csak low vagyok
-
szilva01
őstag
Segítségre lenne szükségem! Hosszú idő után újra elkezdtem onlin codozni, de akárhányszor kilépek a codból, elfelejti a beállításaimat! Nem taléltam rá semmi megoldást. Segítségeteket előre is köszönöm.
szilva
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok