-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
DonToni #24520 üzenetére
Én már lemondtam a COD-ról, innen már nem nekem készül, de annyi klón kijön erre a műfajra, hogy előbb-utóbb csak lesz valami utód, aminek sikerül lenyúlni a mozgást. Teszek rá, ha nem olyan népszerű, nekem már az is bőven jó, ha vagyunk négyen-öten egy FFA-ban, az is tökéletes egy átlagos mapon.
Az itt a baj, hogy lean és lean között is óriási lehet a különbség és a COD-ban valahogy nagyon el van találva. Teszem azt egy STALKER-ben egy kezemen meg tudom számolni hányszor használtam, mert nincs rá szükség a pálya adottságai miatt, ha meg épületes rész akkor meg úgy pont arra nem jó amire kéne, mert vannak százan aztán kapod a gránátot...Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock Gaming PC: i5-11400F // RX 6700 XT 12Gb // 32Gb Ram // 750Gb SSD
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek
- Modolt, magyar, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch Chilkey ND75 Essential
- HyperX/SteelSeries/Razer/Corsair/Logitech Vezetékes/Vezeték Nélküli Fejhallgatók+INGYEN FOXPOST
- Logitech g920 + logitech váltó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest