-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #8491 üzenetére
Igazából bevallom, én már ezt el is felejtettem, nekem ez volt az első mikor feltettem a játékot bementem a cfg-be és átirtam egyből 100-ra, ez még cod2ből maradt meg, és nekem ez valahogy annyira természetes volt, hogy teljesen kiment a fejemből, hogy ezt mások nem tudhatják, de nálad szerintrem szolgáltató függö inkább a dolog, de ne legyen igazam...!
Szabozeeeeeee: nem érdemes máshol játszani..!Ja el is felejtettem mondani! Nem tudom már kik voltak tegnap ott az SD partin, de szépen magamra hagytatok tőlünk mindenki elhullott, az ellenségből meg mindenki megmaradt, mikor feleszmélek egyedül vagyok és 8an várnak arra hogy legyilkoljam őket. Nagyon beleéltem magamn, de nem tudtam megcsinálni, elfogyott a lőszerem, és annyira izgultam hogy csak 7-et sikerült gyilkolnom...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 7591 2in1: i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG monitorok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest