Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Felmentem egy mapot végigjátszani...hát valami katasztrófa,hogy hol tart a ,,közösség".
H.E.C. klán valami elképesztő...lelövik a srácot,erre beírja,hogy láma cigány!!!
Ezt egyszerűen nem tudom megérteni.Ha lelőtték,az nem jelentheti azt,hogy esetleg a másik jobban játszik nála? Klántársa ugyanez...lelövi valaki,akkor az a reakció,hogy ,,hú de láma vagy".Ezt azt hiszen a hat halálából hatszor játszotta el.De a legjobb az volt,hogy mind a kettő kőbunkó,de olyan szinten,mint ,,menj visza anyádba",vagy éppen a ,,kusolj baz+".Ha jól gondolom,MaciG is tanúsíthatja,hogy mennyire sekélyesek ezek az emberek.Ja,és mikor szóltam,hogy a lelövéséért talán nem kellene anyázni,meg cigányozni,akkor hirtelen én lettem a ,,mocskos zsidó".Gondoltam írok egy kis helyzetjelentést.
kanczy szólt.uff.
-
dr.bubo
őstag
válasz
Sirandrish #8296 üzenetére
Remélem segiteni fog.
10mega nem sok. Nem rég telepitetted újra windows-odat? Nekem már több, mint egy éve van fent az XP, lassan rá kell szánnom magam, hogy újra rakjam. -
dr.bubo
őstag
válasz
Sirandrish #8294 üzenetére
Az asztalon kéne lennie egy külön parancsikonnak hozzá. Mindent egyben megcsinál, nem kell külön-külön szórakozni vele.
JA és, ha megnyitod az ashampoot, akkor alul van a one-clck-one fül.
-
dr.bubo
őstag
válasz
Sirandrish #8292 üzenetére
Igen, újjra inditás és kész. Esetleg havonta ugyan ezt megcsinálni.
One-click-one is érdemes végig futtatni, szépen kitakaritja a gépet. Nekem majd 500MB-t szemetet szedett le.
-
dr.bubo
őstag
válasz
Sirandrish #8290 üzenetére
Nem tudom, nem használok cfosst.
Szerintem nem ütközik vele. -
dr.bubo
őstag
válasz
Sirandrish #8288 üzenetére
Innen letöltheted: [link]
-
dr.bubo
őstag
válasz
Sirandrish #8286 üzenetére
Hogy jobb legyen a pinged, esetleg próbáld ki a Ashampoo WinOptimizer 4-t.
Menüjében: tuning tools ---> internet tuner ---> automatikus beállitás, és ot válaszd ki a kapcsolatod tipusát.
Nekem gyorsabb is lett a netem, és a pingem is jelentösen javult általa. -
Sirandrish
legenda
héj...nem hajnalig kéne fennlenni hanem korán lefeküdni és ilyenkor nyomni hogy amíg tudok játszani a pingem miatt ne legyen üres a szero
-
BandiHUN
veterán
válasz
DeSanto #8273 üzenetére
sajna a ph-s szerón ma sem lett változtatva,hogy admin nélkül mi fusson,de én bizom a jövőben,hogy egyszer csak elkezdődik valami...hisz ha van admin,úgyis az van,amit ő akar/pillanatnyilag kérnek,de ma is hiány volt azért még őstagból is,nem méghogy adminból
mondjuk megoldás lenne,ha lenne valaki olyan admin is,aki este is játszik,mert van igény a szeróra 9után is,min.éjfélig nyomom én is általában,és még utána is vannak...
-
DeSanto
őstag
szerintem ez még egy nagyon jó szerver: 62.112.194.111:29065
Majd mindig fullon van!
Ami engem legjobban megfogott 99% Headquarters megy -
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #8262 üzenetére
leirtam már privibe is
jobb alul ugye van neki egy ikonja,amikor fut,meg egy kijelzőszerűség is,ami mutatja az aktuális fel/letöltésedet....arra kattintasz jobb gombbal,ott lesz a kapcsolat kalibrálása.ahol a beállitásokat is nézted....de jól nézz szét a beállitásokban is,mert sok fül van,sok progicsoport,adatátviteli tipus...ami nem kell,törölgesd ki.de mondom szerintem du se volt rossz pinged,és a game se ment olyan rosszul emlékem szerint,legyaktunk pár emberkét kettesben,párszor mentem együtt veled,hogy lássam,jelentkezik-e valami.
-
Pubszon
veterán
Ki ismeri a 2PLAY szerver tulaját vagy vmék tagját?
-
szabozeee
aktív tag
válasz
feka007 #8264 üzenetére
Szerintem is, 2:5 -nél érkeztem..
[ez te vagy]
-
feka007
veterán
[link] De jó kis sabotage volt most.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #8256 üzenetére
spd.exe(a cfosspeed könyvtárából) a tűzfalba,jobb gomb az ikonon,bemérési adatok törlése
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #8255 üzenetére
de tegyük fel Passt adunk...hány embernek adjunk? 30? és ha valaki nemtud bemenni? akkor jön a rinya hogy passal se tud bemenni..
sajna a PB meg rengeteg embert kilő és nem csak a csiteseket...Pl Tsunami se tudna jönni pedig ő napi 12 órát ottvan..azaz egy törzsvendéget már kizárnánk...sajna marad a bann...más lehetőséget egyenlőre nem látok.. -
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish #8253 üzenetére
Ki volt?
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #8253 üzenetére
én nyomtam ma egész du...és láttam halálpontos és ablaknélküli szobában gond nélkül rád ugró emberkéket...fura,megemlitettem a dolgot,siri csend volt rá...kellene az a pb,vagy nem tudom,valami trükk.de miért nem lesz zárt a szeró?simán meg lehetne keresni az erre méltó emberkéket még most,amig nyilt,a jelszóval.a törzsközönség szerintem lassan már lesz elég,legalábbis már gyűjthetnétek a neveket legalább,minden szó nélkül,hogy valami kép kialakuljon,kire lehet számitani.szerintem.kár szabadprédán hagyni,főleg hogy este nincs admin.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #8251 üzenetére
kalibráltad?egyébként én egész jó pingekkel láttalak...asszem 60-70 körül.próbáld ki az átviteli seb növelésével is,nomeg remélem hozzáadtad a cod4-et full prioritáson...nem nagyon van jobb 5letem.elé kell lőni az embereknek
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #8249 üzenetére
érdekes dolog,mert egyébként nem keverendő az ilyesmi azzal,hogy bizonyos fegyverek,főleg perkkel átlövik a nem betontömb,hanem rakott tipusú falakat...mondjuk pár láma be is szól erre
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #8245 üzenetére
jah volt egy jó kis sd-crash páros, a végén már ment a wh-zgatás
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #8245 üzenetére
Én mennék, csak a gyökér tesóm már megint tölt fel torrentre, 200-as pinggel meg nem akarok játszani... Alig várom már, hogy jövőhéten visszahúzzon debrecenbe...
-
Sirandrish
legenda
van valami jó kis party a seron?
-
Ricko
tag
Üdv. mindenkinek!
Nekem egy olyan problémám van, hogy a single módba való belépéskor ezt az üzenetet kapom és bármire is kattintok nem történik semmi. A multi az megy.(Gigabyte P35-DS3P; Intel DualCore 6420 /2.13Ghz/; Asus EAX1950 PRO; Kingston HyperX 2 GB; Samsung 300GB Sata II)
-
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #8233 üzenetére
csak így tovább
-
Sirandrish
legenda
Hu de felkurta az agyam valami Stinger.
Ecsém rakja lefele a Kléjmort...vagyis rakná de ugy dönt hgy bevakitja a semmit...nem látott nem is láthatott mert vagy 30 méterre volt előtte és fal takart és mikor mindom hogy csiter még aztmndja hogy Low vagyok...ecsém a semmire dob vakitást mikor kléjmort pakolna csakhátő hirtelen meggondolta magát mert jobb a levegőbe vakitani...
Ideiglenes bannt kaptt de mégegyszer meglátm ha nemis csitel akkor is kap egy végleges..a nymorék..hu de k*rva ideges vagyok -
ent
őstag
Gondoltam ha ilyen magasak a pingek, favouritbe rakom a magyar szervereket. Rosszul döntöttem, bármelyikre felmentem aim és barátai csíttel játszottak. De nem a kezdők, 55 lvl el.
Ez a különbség külföldi és magyar szerverek között.
-
Goliath8
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémán, nem indul a játék, akármit csinálok Vistám van. Kijön a kis indító kép, átvált teljes képernyőre, fekete és visszadob tálcára. Tűzfalakat kikapcsoltam, úgyis, valaki javasolta, hogy valami analog mixet állítsak, hang beállításoknál, olyanom nincs.
Gép: c2d6750, gigabyte ds4, asus hd3870, 2 giga kingson
xp alatt szépen futott ezzel a konfiggal, de egy hd2600xt-vel.
kérlek ne írjátok hogy rakjam vissza saz xp-t, mert azt más okból nincs módom.köszi
-
loncos
csendes tag
hello!
tudna valaki segíteni
A Call 4 ezt a hibát adja fel:
Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable.
előre is köszi
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #8227 üzenetére
azt meg tudja ismételni,de volt már olyan,hogy utolsóként meg tudtam volna menteni a kört,és vesztős 9-xben voltunk,és hála az ablaknak,cumi.
nem mondom,hogy nélküle tuti ment volna,de ablakkal tuti esélytelen voltam
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #8223 üzenetére
ment a cucc...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #8222 üzenetére
legjob az,amikor jön szembe 3 ember,nem látnak meg,le tudnád irtani őket,erre jön egymásután a challenge és a szimtlépés ablak az arcodba
meg persze a respawn,mert nem láttál semmit a 2 felirattól
-
Sirandrish
legenda
-
Haart
addikt
válasz
Sirandrish #8216 üzenetére
Megszenvedtem már értük, csak mivel nemjó vamaiért a serialom ezért a szerverek 80%áról kidob, holott a haverok betudnak menni a szerverekre. Ez itt a gond. Kéne egy uj acc kóddal és nemakarom ujrakezdeni.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #8214 üzenetére
nem próbáltad még a cfosspeedet?van olyan módja,amivel a pingedet tudja javitani...igaz nekem fentvan,de még én sem teszteltem,de hátha bejönne...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #8216 üzenetére
én is gondolkodtam ezen,de inkább jutok el az 55ig,meg szedem a külömböző kihivásokat,minthogy letöltsek egy ilyet...igaz én elvileg nem is tudom bebukni,mert mentem a profilt,meg eredeti a gém
de azárt kiváncsi lennék,hány 55ös nyomja letöltött profillal...néha szégyenlem is a 32.szintem,de általában bebizonyosodik,hogy nem mindenkinél takar tudást az 55...legyen vele boldog.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #8214 üzenetére
na ja....fura dolog,de én is néha vagyok 80as pinggel,pedig semmit nem töltök,és már megfigyelem a killcamban,hogy izomból lövöm a falat a delikvens mögött...pedig előtte látszólag rendben kilőttem a tárat az ipsére
még jó,hogy ilyenkor,ha sok a szaladgálós ember,azért a martyrdoom kihúz kicsit a slamasztikából
valahogy nem tudok ráállni,hogy a futó ember elé célozzak jobban ilyenkor,de nem is tudom,segit-e...
-
skorBooT
tag
válasz
BandiHUN #8208 üzenetére
Igen az lenne a legjobb ha tartanánk egy szavazást arról hogy melyik pályát szeretnénk melyik játékmódokkal. Miután megvan hogy mondjuk az egyik pályán szeretnénk sd-t hq-t dom-ot a másikon meg ffa-t tdm-t ezeket úgy beállítni hogy a kiválasztott pályák és játékformák random váltakozzanak.
Engem is szokot idegesíteni ha granyóvetővel találomra kinyírnak,de nem zavar ha néha használják.
A domination szokott egyáltalán lenni? Ez is tud jó lenni.
-
BandiHUN
veterán
válasz
szabozeee #8207 üzenetére
no,ezt osztom én is,bár nekem azért edig sikerült lekéselnem is mindenkit 1x,mégha kitartó munkával is
meghát valahol a csapatmunka is erre való,végülis szerintem a csapat leszivatása jobb bosszú az egyéni sérelmek rendezése helyett
persze azt is kell alkalomadtán,de pont arról szólna az sd,hogy nem arra utazzon az ember,hogy a saját bosszúja miatt ne a feladattal törődjön.sajnos gyakori ez a fajta is,viszi az ember a táskát,és a kutya nem követi,fedezi,hanem kempel a pálya másik végén a többi bosszúszomjasan
-
BandiHUN
veterán
válasz
skorBooT #8201 üzenetére
jaja,jó lenne fegyverkorlát néha,pl.a granyóvető mindenhol ki,de az is érdekes lenne kezdésként,hogy ha már mindenképp kell a free és a tdm,akkor legyen szétszórva,és azért legyen pl.1-2 naponta kicserélve,melyik mapon.pl.a karis pályán megy mindig a free,viszont azon meg nincs se sabotage,se sd,se domination...vagy ottvan az a repteres vagy milyen pálya a füstölő silóval,ott meg csak folyton sd van,pedig ott pl.lehetne free...kicsit hanyagolva érzem a szerót,bocsi,de olyankor jön ki,ha az ember sokat tolja,úgy érzem,1 hete nem lett hozzányúlva minimum az esti beadott pályákba...
-
szabozeee
aktív tag
-
fpeter07
veterán
Így jólenne: 3 sd 2 tdm 1 ffa 1 dom
amúgy én klántag vagyok nem?
konténeres pálya: van rajta kb 8 konténer, pár hordó, ezt a mapot hány perc alatt csinálhatták? -
BandiHUN
veterán
válasz
szabozeee #8200 üzenetére
most itt azt kéne meggondolni,mi a szeró célja,milyen stilus?mert aki agyatlant akar,az miért ne mehetne át pl.egy 32-es ilyenre pihenésképp?
aztán meg visszajön...este már koránt sincs tele a szoba,6v6,max 8v8,és általában az előbb emlitett free,tdm pályahármas után jellemzően3-5 főre apad,ami persze utána már gameover estére,ha nem jön valaki.én tudom,hosz átlag fél 11től fél1-ig minden este fent vagyok....
szerintem kevesebben akarják egy ekkora szerveren ezt,én pl.ha ilyen ingerem van,akkor fogom a feart,van egy jó kis "Motherfucking rampage!" (18) mottójú szerver,tolok fél órát,és már nincs is akkora rumlim a világgal
-
skorBooT
tag
Sd, hq akkor jo, ha tele van a szerver az FFA is tud izgalmas lenni de csak akkor ha nincs tele a pálya , a sabotage is jó lehet, de szerintem csak nagy pályán.
Mondjuk már kezdem unni a pályákat, jo lenne ha jönnének újak, mondjuk egy hatalmas ahol csak snipával lehet menni , meg kéne egy pici ahol csak késsel SD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest