-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Felmentem egy mapot végigjátszani...hát valami katasztrófa,hogy hol tart a ,,közösség".
H.E.C. klán valami elképesztő...lelövik a srácot,erre beírja,hogy láma cigány!!!
Ezt egyszerűen nem tudom megérteni.Ha lelőtték,az nem jelentheti azt,hogy esetleg a másik jobban játszik nála? Klántársa ugyanez...lelövi valaki,akkor az a reakció,hogy ,,hú de láma vagy".Ezt azt hiszen a hat halálából hatszor játszotta el.De a legjobb az volt,hogy mind a kettő kőbunkó,de olyan szinten,mint ,,menj visza anyádba",vagy éppen a ,,kusolj baz+".Ha jól gondolom,MaciG is tanúsíthatja,hogy mennyire sekélyesek ezek az emberek.Ja,és mikor szóltam,hogy a lelövéséért talán nem kellene anyázni,meg cigányozni,akkor hirtelen én lettem a ,,mocskos zsidó".Gondoltam írok egy kis helyzetjelentést.
kanczy szólt.uff.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Politika
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- További aktív témák...
- ÚJ LAPTOPALKATRÉSZEK KIÁRUSÍTÁSA (egyben)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A14 (FA401WV-RG012W), Jaeger grey szürke, 3 év garancia
- Asus RT-AX82U eladó
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest