-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
szabozeee #8207 üzenetére
no,ezt osztom én is,bár nekem azért edig sikerült lekéselnem is mindenkit 1x,mégha kitartó munkával is
meghát valahol a csapatmunka is erre való,végülis szerintem a csapat leszivatása jobb bosszú az egyéni sérelmek rendezése helyett
persze azt is kell alkalomadtán,de pont arról szólna az sd,hogy nem arra utazzon az ember,hogy a saját bosszúja miatt ne a feladattal törődjön.sajnos gyakori ez a fajta is,viszi az ember a táskát,és a kutya nem követi,fedezi,hanem kempel a pálya másik végén a többi bosszúszomjasan
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- EAFC 25
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Automobilista 2
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- OLED TV topic
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- További aktív témák...