-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
[link] ennyi skills! pont ugyanannyi lett. nahát! még ilyet! durva..
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
gyerpi
aktív tag
-
GreenBO
csendes tag
HELP! minden jól bevan álitva és a windows is ujj még is fatal error-al dobálgat help
elöre is thx -
Casanova*
veterán
szasztok! demot akarok felvenni. mit is kell beírni a console-ba??
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
-
Macei
tag
Fuh de jó vettem uj karit osztnemtom kihasználni
CoD4 akár full akár low 100fps max Ennyit az x1650 is kitolt néha -
fpeter07
veterán
Megint level 55
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #16778 üzenetére
Te minden topicba ott vagy?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
kavicssli
addikt
-
Gergello
addikt
Van valami ph-s klán amivel lehetne warozgatni?
Nincs már kedvem/időm/energiám olyan komolyan játszani, mint eddig. Szóval a skill nem számít annyira.
Esetleg ez a Blizzard klán lenne az?nah. megint write only voltam....
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
1-2 hely még mindig kiadó a -=BlizZarD=- klánba!!!
Origi + miki/füles kell!!!
ha érdekel valakit az írjon PÜ-t!!!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
kavicssli
addikt
Az oldal szinte minden nap frissítve van!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
oxox
addikt
válasz janeko #16764 üzenetére
Ave
hát passz, mostanában voltam jó pár szerón, ezért nem látom az utolsók között, valami OPS klán szervere (és xfire-n se látom), de elküldöm priviben az xfire nickem, és akkor vagy vegyél fel friend-be, vagy keress majd rám!
oxoxKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Undoroid
őstag
Aloha!
Meglepő! Nem lehet,hogy a többi játékos volt külhoni? Grat. a szép eredményhez & csak így tovább!
Jaja,csipával rush?Kamikazeeeee
Üdv: Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
oxox
addikt
válasz janeko #16761 üzenetére
holnap délre viszem a cenzúrát melóba, ugyhogy délután-este tuti fent leszek....(24-ig dolgozik), majd lődözhetünk!!! Ma este azt hiszem inkább a hamvas női testet választom, az mx mouse helyett (a kettő sajnos 1x-re nem megy)
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz janeko #16761 üzenetére
hát ja, Te meg egyedül foglalod....5 ellen....tdm-ben is előfordúl, hogy egyedül támad az ember, de ott mégse akkora hátrány, mert nem egy pontra koncentrálódik az ellen.
Sirandrish-akkor minden jó
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Sirandrish
legenda
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #16758 üzenetére
semmi...ha az általam említett klánban vagy akkor semmi se tetszik, ha nem akkor semmi
-
-
oxox
addikt
válasz janeko #16756 üzenetére
Mindenkinek köszönöm.
(tegnap jobb híján "ALT-Print Scrn-t" használtam, aztán beraktam paint-be ), hasznos mindkét variáció....amúgy tudok képet Xfire profilba illeszteni ? (gondolom tudok, csak még nem vacakoltam vele)többnyire változó...(van egy állandó SD szeró, HC...most meó helyen vagyok, majd otthon megnézem a nevét-címét), főként TDM, FFA-t tolok...SD-t szinte csak azon az egy szerón...HQ,Sabotage, Dom publicon nem nagyon jön be, nehezen viselem, ha valaki pl HQ-n magán tdm játékot játszik a fragek miatt (nem tolerálom se csapattársnak, se ellennek...és egy idő után csak felidegesítem magam....vagy ami még rosszabb, én is elkezdek nem a feladattal törödni )
ill cod2-ben szoktam még elvétve lenni (magyarositasok only rifle, tdm szerójukon...Ők is bannoltak anno onnan , merthogy csaló vagyok...de meggyőztem őket, hogy a stat nem perdöntő bizonyíték....azóta voltam már jó pár war-kon beugró....)
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Undoroid #16751 üzenetére
Ave
de!!! honi szeró volt, éppen ezért lepett meg, hogy nem szóltak be...."kempel"ést persze kaptam....de nem az a típusú "kempelő" vagyok, aki beül a sarokban, és néz ki a scope-ból, elfogaltam az egész felső szintet, és a hajó teljes szélességéből osztottam a halált. (legalább 20frag-et úgy szereztem, hogy figyeltem, hogy nehogy vki meglepjen, de azt sem úgy, hogy a lépcsőre feküdtem és vártam...szerencsém is volt, hogy nem törödtek velem...aki meg mégis, annak eltudtam venni a kedvét....) , csipával meg úgy gondolom nem baj, hogy nem mentem aprítani a tömegbe (csak miután kifogytam a lőszerből).
Néha felb@szák az agyam...
Sirandrish semmi?
...amúgy is csipa alap szabály: ne ölj kétszer egy helyről....
(apropó, az ALT+printscrn-en kívül van vmi screenshot kombináció???)[ Szerkesztve ]
-
Undoroid
őstag
Szia!
Ne fáraszd magad feleslegesen!Hiába próbálod annak elmagyarázni,hogy mi van,aki(akik) ilyen "szinten" vannak! Vedd tudomásul a döntésüket és ne menj oda!Hidd el,így hamar üresenmarad a szerverük!...aztán az a klán saját tagjai játszhatnak egymás ellen...
Azt a 60/2 ugye nem honi szerveren játszottad? Itt tuti,hogy "beszóltak" volna legalább egy "megtiszelő" camper-jelzővel! Az is jó,ha tudja,hogy mindíg ugyanott vagy,akkor miért nem lő le? Végulis a csipa nemigazán RUSH-fegyver,de hasonló "elismerést" már Én is elnyertem az ellentől! Ez van.
GG!
Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
oxox
addikt
válasz janeko #16748 üzenetére
nem vagyok pro...mondjuk a vakok között a félszemű (igaz pub-on kevés méltó ellen van). Public-ozok nagyrészt, főként azért, mert nyaral a klán nagy része, nem is nagyon vagyunk összeszokva (Anderson pajtással kivéve, akivel már cod2-ben sokat tóltuk), másrészt erőss otthon a cenzúrám (ami miatt sokszor lemaradok az késő esti war-okról...többiek nagy bánatára).
a nevem, oxox
Igaz az "UDT" szerepel a nevem elött, reklám helye.... > www.udt.hu ott vagyok
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
Jelentem a IHUNIPro(Gold) klán szerverén előszeretettel dobják ki azokat akiknek jó a statja...kezdőknek és-lámáknak javaslom a szervert...(ill ha letelik a 10800perc eltiltásom azért mondok nekik egy-két kedveset...csakhogy véglegesen bannoljanak majd )
Tegnap egy másik szerón viszont meglepetés ért. 60-2-nél senki nem csalózott le (régen volt már ilyen ) (Wetwork, FFA-csipáztam , és non HC)
oxox
[ Szerkesztve ]
-
zsid
senior tag
Konfigom az adatlapomon, amikor beenged egy szerver akkor hamar betölt. Se uTorrent, se Nod. Avastot használok, de épp az sincs fent. Amikor játszok akkor csak Xfire, MSN és a rendszercuccok futnak a háttérben.
<tRucKdriFteR>
-
asthma
tag
Csáó, milyen a PC-d konfigurációja? Egyik ismerősömnek is most jelentkezett egy ilyen probléma. Nagyon régi vidikarija volt, ezért vett egy újat. Azonban az új kari meg annyi memóriát szív el, hogy ez a betöltés lassúságát (esetekben timed out-ot) eredményez. próbálj meg /reconnect-et nyomni, hát beenged.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/asthmajt0
-
zsid
senior tag
Egy másik codos topicban már feldobtam a kérdést, onna irányítottak ide. Szal olyna problémám van, hogy rengeteg szerver nem enged fel "Server connection timed out" üzenettel. Tegnap óta már azok sem engednek fel, amiket eddig játszottam (Bravo klán, Hahotlan, OSS...). Ez nemcsak magyar, hanem sok külföldi szervernél is így van. 6/1Mbites kábelnetem van, router mögül játszom, a pingem az 30-60 közötti.
Valakinek valami ötlet?<tRucKdriFteR>
-
Anti-Hero
aktív tag
ELADÓ! eredeti (kibontot de, karcmentes) COD 4 - 7k+pk érdeklődni P.Ü.-be.
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
Undoroid
őstag
válasz fpeter07 #16738 üzenetére
Szia!
Ez a hiba mitől/miért jön elő?Az egyik ismerősömnél is előjött egyik napról a másikra?! Semmihez nem nyúlt!Lehet,hogy a tűzfal frissítette 'magát' és ez okozhatta?
Undoroid
-
fpeter07
veterán
válasz (baphomet) #16734 üzenetére
megszakadt a pnkbster B kapocsolat, lehet tűzfalba levan tiltva vagy letiltotta vmi
-
BandiHUN
veterán
1 kérdés:ha magam csinálok a gépen,a cod4 multi alól szervert,akkor hogyan lehet megtudni az ip:port adatait,nem tudja valaki?
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz (baphomet) #16734 üzenetére
http://evenbalance.com/ innen próbálja frissiteni...vagy közelebbről ez
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
fpeter07
veterán
Volt egy érdekes dolog, egyszerre 2 airstrike jött nagyon durca volt
-
(baphomet)
tag
srácok, egyik havernak ezt írja a cod...
ilyenkor mi a teendő???? -
Casanova*
veterán
szasztok! console-ba /sv_fps ez micsoda?? 20-1000-ig állítgattam rajta. nem vettem észre semmit. csak kiváncsi lennék!
-
Casanova*
veterán
válasz (baphomet) #16729 üzenetére
szasztok! console-ba /sv_fps ez micsoda?? 20-1000-ig állítgattam rajta. nem vettem észre semmit. csak kiváncsi lennék!
-
(baphomet)
tag
válasz Sirandrish #16728 üzenetére
hát ez az egész, hogy lepottyantom... ez az FPS cucc, ez csalásnak számít vagy mi? mert én indítottam egy szerót és úgy néztem meg...
-
Sirandrish
legenda
válasz (baphomet) #16727 üzenetére
semmiről...vagy ezt most hogy érted?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
(baphomet)
tag
válasz Sirandrish #16726 üzenetére
nah most miről maradtam le?
-
Sirandrish
legenda
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #16724 üzenetére
kb te is leszarod a codot?
-
Sirandrish
legenda
látszik hogy kurvára nem odafigyeltem..ilyen hülyeséget hogy birtam irni?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
(baphomet)
tag
amúgy megvan a probléma erre a sokat töltös codos multis dologra...
a helyi hálózatok tulajdonságainál, ahol az IP-t állítod, ott ügyelni kell arra, hogy az elsődleges DNS kiszólgálónál ne a router címe legyen, hanem a szolgáltatóé (nálam így van), ami a modemben is van és akkor hipp-hopp be fog tölteni a cod
-
fpeter07
veterán
válasz (baphomet) #16720 üzenetére
A 150 nem tartozik a bűvös fps számok közé azért nem is annyi, vagy nemtom mért nem annyi de mind1
-
CséZé
őstag
-
(baphomet)
tag
válasz Sirandrish #16717 üzenetére
köszi! de a grafika sem lesz olyan jó?
-
Sirandrish
legenda
válasz (baphomet) #16716 üzenetére
beállitos hogy /max_fps 125
aztán kiiratod ugy hogy /cg_drawfps 1
és addig állitgatod a beállitásokban mig a 125 fix lesz...azza nem esik 125 alá..és akkor már zsir lesz..brhova feltudsz majd ugrani..stb..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
janeko
őstag
válasz (baphomet) #16714 üzenetére
hogyha SP-be játszol mindegy az fps csak legyen 40(?), hogy ne akadjon és kész.. multiba már más.. sok pénzes miatt nem annyira élvezhetö, de ha visszaolvasol láthatod amit irtunk
-
fpeter07
veterán
válasz (baphomet) #16712 üzenetére
Nem, csak olyan mint játéktermekben hogyha lelősz vkit akkor kapsz érte pontot akár még versenyezni is lehetne ki ér el többet, mondjuk én nem játszottam arcade-ban
-
(baphomet)
tag
hali!
elkezdtem arcade-ban tolni a gémet (kiléptem és most oda van minden ) és amit ott kapok pontot, azt multiban is megkapom? vagy hogy is van ez? -
Macei
tag
válasz janeko #16706 üzenetére
Hát nemtom, biztos igazatok van kipróbálnám de min grafon is csak a 100at ütöm meg
Multi úgy van belőve h fix 60at adja, mikor nekiáltam codozni anno mikor kijött akkor förtelmes játékos voltam 3/40 is megesett Golyófogó
Most meg nincs ojan h többet halok mint ölök, igaz a szünetet végigjátszottam érte
Találkoztam érdekes killekkel de a legtöbb csítes volt, mikor meghallottam h 333al furcsa dolgokat lehet művelni utána kérdeztem egy 500ra korlátolt szerón h ki mennyivel tolja és aszem a 10 playerből csak 1 volt 125ön a többi 65ön. -
Attila14
aktív tag
Egyszer próbálj meg játszani 60 fps-el egy olyan ellen akinek fix a 333 fps és meglátod mi is a különbség! a több fps-el rendelkező még ha nagyon low is hozzád képest akkor is jelentős előnnyel rendelkezik. pl. neki átviszi a falat, neked nem. ő szinte hangnélkül mozog,te nem. stb. stb.
Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
-
CséZé
őstag
Ez a játék bugja miatt van. Így kéne lenni a normális játékokban ahogy leírtad, de a játék engine-je régi, és 125 fps-sel lehet normális gyorsasággal játszani, 60 fps-sel esélye nincs a playernek, mivel baromi lassú úgy a játék, na meg 250 fps-sel nagyobbat ugrik gyorsabban lő,és hasonló "finomságok"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Dark Souls sorozat
- Trollok komolyan
- Kuponkunyeráló
- Assetto Corsa EVO
- Autós topik
- További aktív témák...
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest