-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Ezzel dob ki állandóan
-
Casanova*
veterán
van egy szeró,ahol robotok ellen játszhatsz. 8-10 robot ellen. kicsit lowok . ott lehet gyakorolni,fejeseket adni. érdekes! íme: Factor Lusitano BOTS*TDM* - INTEL ROBOTS
Szerver IP 195.22.26.145:28964"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Undoroid
őstag
válasz tomcoul #17095 üzenetére
Szia!
Ezzel találkoztál már?Néha nem árt frissíteni!Pontosan milyen indokkal dob ki a PB?
Az Én gépemmel ( adatlap ) fix 125FPS-el tolom!Bár vannak olyan szerverek,amik nem szeretik még ezt sem! Van még egy-két beállítás,amivel ajánlott tisztában lenni!(Rate!)A többit alapon használom,mert úgy jó,ahogy van!
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
tomcoul
csendes tag
nagyon sok minden kinek jó gépe van itt de mennyi az FPS-etek a cod4 be?
mit csináljak origi a cod4 és a pb vel védett szerókon kidob kb 5 perc múlva ?E8400/giga.ep45ds3r/geil ultra 2*1024\ 1066 /sapphire HD4850 /corsairVX 450(táp)/samsung750Gb/asus 214l1t
-
Undoroid
őstag
-
oxox
addikt
válasz janeko #17090 üzenetére
..ezért nem nagyon szoktam sd-t publicon...de ugyanez a hq, meg a sabotage...egyedül támadsz/foglalod a hq-t, a többi hátúl kempel, vagy össze-vissza szaladgál...persze az ellenfélnél van egy-két respawn killer, csak, hogy boldog legyél.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz janeko #17088 üzenetére
ez igaz. Én is jobban élvezem mikor nem csak darálás van, és van néhány értelmes emberke akivel közben "személyes" harcot-vadászatot folytatunk....de a magyar cod4 társadalom nagy többségének csak az "összevissza" szaladgálásról szól....
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz janeko #17086 üzenetére
Igen ezért nem idegeskedek....tisztul a fejük.
amúgy nem tartom magam pro-nak...jól megy pb-n....ha ugyanazt tudnám hozni a warok 90%-án, akkor lennék talán pro (de ez nem is célom...ha 10 évvel fiatalabb lennék, és más lenne a fontossági sorrend, akkor lehet lennének ilyen eltévedett gondolataim...de akkor még a bomberman-t, meg a duke-t tóltuk egymás ellen a cimbikkel )
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #17083 üzenetére
nemtudom, hogy milyen játékos vagy. Szerintem nem lehet egyértelműen levonni se a pub, se a war környezetből...mindkettőnél sok múlik a társakon, egy hosszabb folyamat, hogy valakiről véleményt alkotok.
Régen idegesített engem is...mára ritka, hogy felkapom a vizet azon ha szídnak...néha még győzködöm őket, hogy jöjjenek el hozzám személyesen, és nézzék meg a játékomat (erre sose reagálnak), vagy hogy menjük egy általa/uk megnevezett szeróra..erre se kaptam még érdemi választ....de legtöbbször szívom a vérüket , hogy bókkal nem mennek nálam semmire, meg, hogy gratulálhatnak.. ...nahh jó szemét vagyok!, de "jobb a pokolban uralkodni, mint e mennyben szolgálni."
-
Sirandrish
legenda
nem pubolok pont ezért...
nemrég (talán egy hete) felmentem pubra kb 3 hónap kihagyás után és 10 perc után megkaptam a csiter szöveget...vagyis megkérdezték hogy jó-e csalással játszani...tehát ennyi..akkor énis kibebaszott jó gamer vagyok?Ugylátom annyi a kül 2-nk közt hogy engem ez idegesit ezért nemis pubolok te viszont élvezed
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bordoi
őstag
válasz Sirandrish #17074 üzenetére
Köszönöm.
Nem tudtam hová tenni a dolgot.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #17080 üzenetére
keress majd meg, és publikolunk!, csak aztán ne csalózz le!
esetleg cod2 "mp only rifle" szerón is megtalálhatsz...ott is lődözhetünk
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
csak vicceltem a TGFet illetően de azért köszi a lehetőséget
Azt hogy nemfogd magad fényezni meg megnézem én magamnak
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #17078 üzenetére
ok szívesen veszünk új tagokat...mint írtam a két cimbi valamelyikét keresd....mond, hogy Én írányítottalak. (álatlában este felé szoktak fent lenni...nekem változó...attól függ a cenzúra, hogy dolgozik)
tudom, hogy a pub messze van a wartól...néha nagyon szarúl is megy a war, de előfordúl, hogy ott is elkapom a fonalat (ott már nehezebb, egy összeszokott csapat ellen, főleg, hogy kevés pályán van jó taktikánk)...ezért is lenne jó még jópár tag, hogy mindig legyünk annyian, hogy gyakwaron edzük magunkat.
pub-ra nem fényezem magam többet, majd meglátod (az Én xfire nevem is megtalálod az oldalon, majd vegyél fel)[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
PUBon mindenki csaló aki egyszeris gyanusan lő le valakit(falon át,ugrásközbe fejes,furi nade stb stb)...és valljuk be...nem nehéz egyszer egyszer makkolni ebbe a játékba..
egyébként nem veled hanem magával a PUBos társadalommal van a baj...minden szerora jár 1-2 ügyeletes fasza gyerek és ha őket lövöd le akkor már egyből jön hogy csaló szar vagy..ez messze nem a skillednek szól
persze ettől függetlenül lehetsz jó gamer csak ne a PUBos visszajelzésekből következtess arra hogy király vagy...
egyébként nem baj az ha van egy kis egézséges önimádatod de amit te müvelsz az már durvaJelentkezek TGF-re
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #17076 üzenetére
DE! ....de miután folyamatosan lecsalóznak (meg kick-nek, bannolnak, ha vote van akkor kiszavaznak..volt olyan war ami elött megkérdezték, hogy ugye nem játszom), szval hízik a májam...igen kezdek elszállni a public teljesítményemtől ...jól menne a klán is, ha össze lennénk szokva (Anderson pajtással jól megy közösen, a sok közös cod2 miatt...a közös játékunkat szerintem öröm nézni ), és a többieknek se 20fps lenne az átlaguk egy nagyobb pályán.
egyébként van tag felvétel, 18év+, eredeti játék, és egy próbajáték a feltétel , én vagyok a toborzó elméletileg a sok public miatt...
www.udt.hu , ott xfire-n kono-t, vagy mex-et kell keresni (xfire-t a weboldalon lehet találni), szerverünk van.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
bocsi hogy megkérdezem de nem vagy te egy kicsit elszállva magadtól?
-
Sirandrish
legenda
-
oxox
addikt
válasz Attila14 #17047 üzenetére
igen, fent van szinte minden maxon...7900gt-n nem volt, és az árnyékok, hogy már vannak durva segítséget nyújtanak...pls crash a teraszos kisház lépcsőjénél látod, ha valaki oldalt jön, a pult felől....aztán persze levagyok csalózva ...ma reggel is megkaptam a szokásos adagot (aztán a következőben spect-be nézett a gyerek...akkor már nem is csalózott, csak, nem értette, hogy az UDT klán miért nincs benne a topban, ha ilyen jól megy...)
[ Szerkesztve ]
-
Bordoi
őstag
válasz Sirandrish #17071 üzenetére
Megteszed, hogy kipróbálod ?
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Sirandrish
legenda
válasz Bordoi #17070 üzenetére
érdekes...az igazat megvalva még nem próbáltam a singlet mióta van origim
lehet tényleg kell hozzá?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bordoi
őstag
válasz Sirandrish #17069 üzenetére
Akkor én már semmit nem értek.
Friss rendszer+eredeti játék és a multi megy dvd nélkül a single nem.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Sirandrish
legenda
válasz Bordoi #17068 üzenetére
simáááán...
nem csak hogy kell mennie hanem megy is..[ Szerkesztve ]
-
Bordoi
őstag
Uraim eredeti játéknak singlében kell mennie DVD nélkül ?
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Sirandrish
legenda
-
Casanova*
veterán
válasz matyee123 #17051 üzenetére
nincs elég hely a céllemezen. ezt írtad. már nem fér rá az 1.6,1.7 patch. nem kell újra rakni a cod 4-t. csak töröld ki az 1.4,1.5 patch-t. azok nem kellenek.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
ngabor2
nagyúr
[HUN]Dani, matyee123: érezzétek magatokat figyelmeztetve warez miatt, ami az alapelvekben is tiltva van! el kellene időnként olvasni, felfogni, megérteni, és a szerint fórumozni.
Dani: neked ez nem az első eset, úgyhogy a következőnél pihenő lesz.
-
kavicssli
addikt
válasz [HUN]Dani #17052 üzenetére
ha ennyire lusta vagy hogy a modkerbe irj hogy töröltessék a hsz-t a warez tevékenységről semmi gond!
Én már jeleztem a modiknak![ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
[HUN]Dani
őstag
Lenne még egy kérdésem!
Amikor rám ugrik a kutya akkor mutatja hogy nyomjak v betűt! Én hiába nyomom nem hal meg! Nyomtam már folyamatosan és szaggatottan is de semmi!magyarsrac
-
Undoroid
őstag
Szia!
" s939 3500+- " Nem semmi!Valószínű,hogy az a "gyenge" pont a gépedben!Az E8400-al elég sokat fog javulni a géped 3D -teljesítménye!
...csak győzzed majd lőni a sok FRAG-et és viseld el az @nyázást/csíterezést! hidd el,hogy bőven lesz benne részed! ...sajnos! Saját tapasztalat.
Szakácskönyv,mint Egérpad? Nyilván optikai egered van!Javaslom,hogy kerüld az olyan egérpadotpadot/könyvborítót ( ),ami tükröződhet!Legalábbis az Én Razer-em nem szereti...
Ez eléggé WAREZ-szagú!A Moderátorok nem fogják szeretni! Használj ORIGI-kulcsot,azzal nem lesz gondod!
Üdv: Undoroid
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Casanova*
veterán
csá! meglesz az erős procid. akkor aztán felejsd el a cod4-et!! olyan nagy fps-ed lesz,hogy csak na! cod 1 jó az neked .
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz matyee123 #17048 üzenetére
csá!1.4-est,1.5-öst töröld ki! 1.6,1.7 kell!! és még valamit. ami nem kell azt is töröld ki vagy tedd át a másik meghajtóba.. hogy legyen hely a cod 4-nek..
-
matyee123
tag
sziasztok!
felraknám az 1.6-os patchet de azt írja hogy nincs elég hely a céllemezen és abbahaggya a telepítést pedig az 1.4-es az 1.5 patch is felvan rakva! -
oxox
addikt
válasz Undoroid #17045 üzenetére
nem tudom mennyi van pontosan. s939 3500+-al tolom, igaz egy hd4850 gondoskodik a rajzolásról...de a procom nem hajtja ki feltételezem (nemsokára upg-elek 8400-es intelre 1-2 hó remélhetőleg)...még az előző videókarimnál volt olyan 50-60fps átlagom (7900gt/256mb...hol több-hol kevesebb), ebből gondolom, hogy most 80 lehet az átlag.
egérpad kéne igazán...csak ami nem hajlékony, az elég borsosárban van...és az elveimmel ellentmond, hogy annyit adjak érte (a leendő asszony > cenzúrának...egyik szakácskönyvét már szétegerésztem)
[ Szerkesztve ]
-
Undoroid
őstag
Szia!
Nem semmi,ahogy előadod a játékot! Miért "csak" 80FPS-ed van?Az érkező procival/VGA-val nem lesz FPS gondod az biztos!
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #17043 üzenetére
nahh igen, és ha alapban 1600-n van...és csökkented a felbontást??? máris más.
Néha elgondolkozok mire lennék képes pro cuccal, 640*480-ban (bár szerintem távolra elég szar lehet alacsony felbontásban) , publicon legalábbis jól megy...úgy, hogy sima bluetooth mx egerem van... az ölemben (merhogy fotelben osztom a népet) az egykori-széthullott elák könyvem fedő-hátlapját használva alátétként (az egyik pajtás, aki CS múltal büszkélkedhet, csak úgy jellemez: "így nem lehet játszani" ) jahh és fps-ben sem vagyok csúcson (olyan 80 körül mozog szerintem)...ha látnának akik lecsalóznak, lehet többet nem ülnének a cod mellé
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
gyerpi
aktív tag
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
tomcoul
csendes tag
hello aza problem, hogy a configom a crysis-t birja vinni high beálitásokal minden maxon, de a cod 4 be nem engedi a high beállitásokat csak medium. Mit, hogy kellene hogy menyen highen
E8400/giga.ep45ds3r/geil ultra 2*1024\ 1066 /sapphire HD4850 /corsairVX 450(táp)/samsung750Gb/asus 214l1t
-
kavicssli
addikt
A COD5 re előrendelést felvesznek valahol? Nem nagyon találtam ilyen boltot eddig!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Undoroid
őstag
válasz tomcoul #17032 üzenetére
Szia!
A "gógli" a Te barátod! EZT nézd meg!
szerk: pr1mzejEE!Ne is törődj vele.Összejön egy "kis" pénzed és máris megveheted az új alkatrészeket...amit majd 1hónap múltán már félaron is megvehetsz...
[ Szerkesztve ]
-
tomcoul
csendes tag
Siasztok magyarítást honnan töltsek le ? már keresgéltem de nem találtam ,esetleg link.köszi!
E8400/giga.ep45ds3r/geil ultra 2*1024\ 1066 /sapphire HD4850 /corsairVX 450(táp)/samsung750Gb/asus 214l1t
-
Undoroid
őstag
válasz pr1mzejEE #17027 üzenetére
Szia!
Ne is törődj vele!Majdcsak összehozol egy korszerűbb konfigot!
Nekem is van egy jó kis máig működőképes PII-es konfigom,amiben egy fergeteges sebességű VGA-kártya van!STB Velocity 4400 Talán a "régi-motorosok" még emlékeznek erre a kártyára?!Sok-sok Warcraft-Starcraft-ot és Kingpin-t futtattam vele gond nélkül! Előbb-utóbb minden VGA-felett eljár az idő!Mindíg jönnek az újabb grafikai-motorok,amihez egyre több és több 'szufla' kell VGA/proci oldalról!
[ Szerkesztve ]
-
Attila14
aktív tag
válasz Sirandrish #17022 üzenetére
végülis kisebb felbontáson elvileg nagyobbak a pixelek és elvileg jobban ellehet találni az embert. de hát játszon az 640x480-ban akit nem érdekel a grafika egyáltalán.
a /cg_fov az a látöszöget nagyitja illetve kicsinyíti én ezt használom: /cg_fov 80 szerintem sokkal jobb mint az alap beállítás!Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
-
Sirandrish
legenda
válasz Attila14 #17018 üzenetére
de valaki azt mondta hogy nagyobb lesz a fegyo ha kisebb a felbontás..
-
Casanova*
veterán
ja igen a látószög..
-
kavicssli
addikt
válasz gyerpi #17017 üzenetére
Nem itt sem találom! Mostnem emléxem hogy vagy a nightcupson nézegettem vagy váshol! de pont a cégnél nézegettem és nem mentettem el a weblapot!
Na mindegy ha valaki találkozna Origi Sniper Hungary Szerverrel irjon nekem egy PÜ-t"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Attila14
aktív tag
válasz Sirandrish #17008 üzenetére
a látószög nem a felbontáson múlik, hanem ezen: /cg_fov
Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
-
gyerpi
aktív tag
-
-
gyerpi
aktív tag
-
Makaveli
senior tag
válasz kavicssli #17013 üzenetére
www.game-monitor.com hátha tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
kavicssli
addikt
Valamelyik magyar oldalon találtam egy magyar Origi Snipper Szervert de elfelejtettem a cimét!Valaki nem tudja hogy mi az IP? vagy hallott valaki erről a szerverről?
-
Sirandrish
legenda
válasz Napster01 #17011 üzenetére
akkor leveszem 320*240re a picsbe oszt én leszek a király
-
Napster01
tag
válasz Sirandrish #17008 üzenetére
nem értitek a lényegét, mivel a monitorod nem változik a kép maga ugyan akkora lesz, de 4 pixelből csinál 1-et, így ha mondjuk a fejed tegyük föl 1280x960-ban 800 pixelből áll, akkor 640x480-ban összetömöríti 400 pixelbe és aztán azt szétnyújtja... mivel nagyobb lesz 1-1 pixel mérete a monitoron, sokkal nagyobb eséllyel találod el, de hagyjuk az esti mesét, tényleg rossz 640x480-ba... én is játszottam úgy...
_.(-.-)._
-
pr1mzejEE
addikt
Hát szerintem nagyon rossz 640x480-ba játszani 50 fps-sel (owergrownon 18-30 )
Valaki 100 fps-sel rád ugrik elég nehéz a dologFootball More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Sirandrish
legenda
válasz janeko #17004 üzenetére
én anno mikor elkezdtem COD4ezni pont ezt próbáltam ki Kisa haverommal...semmivel sem nagyobb a fegyo 640*480ban mint pl 1024*768ban..és a látsózög is ugyanaz...
ennyi erővel akkor most 1680*1050ről levenném 640*480ra akkor csak egy fegyot kéne látnom..
[ Szerkesztve ]
-
janeko
őstag
semmi baj, én is csak onnan tudom, hogy egyik haveromnak elég sz*r gépe volt és nála láttam, + az is jó kis megoldás, bár a játék élményt rontja, hogy a kontrasztot(tehát a világosságot) felhúzod viszonylag magasra, mert akkor a kis kibukkanó fejeket jobban észre lehet venni, de ez is csak elmélet
-
gzoli2
tag
Sziasztok!
1.7 verzios original cod4 em van és feltünt hogy eltünt a fizika a játékból pl dobozok meg se mozdulnak(csinaltam szervert ott sincs d.) 1.6 ig volt minden .lehet hogy másnak nem számit de én már ugy megszoktam ........tudja vki , hogy mi lehet az oka?????Vhk clán , még aktiv uo hq klán. www.vhkclan.atw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest