-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz Sirandrish #19399 üzenetére
Szia!
Tökéletesen egyetértünk!!!Éppen ezért kérdőjelezem meg az ilyenek "tudását" ...Trükközések nélkül mire menne?
Üdv: Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Sirandrish
legenda
válasz Undoroid #19398 üzenetére
én mondom..a minap próbáltam ki néhány "profi" cfg-t..az enyém 12kb az övéké 4x szóval van benne tunning...
sima falak...semmi zavaró elem..mindent csak 10méterre látsz..szóval fű/kis tereptárgyak nincsenek csak 5 méteren belül..ergo akárhova lefekszel a fűbe és azthiszed hogy nem látszol ki..ő már a pálya másik végéről lát ugyanis neki nincs fü ami eltakarjon...szerintem ez oltári nagy parasztság...a CB és egy parasztság ahol ezt megengedik...dehát az van..vagy beállsz a sorba vagy szivod a fogad hogy lelőhetted volna ha annyit látsz a pályából mint ő...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Undoroid
őstag
válasz Sirandrish #19397 üzenetére
Ezért nem értem a cfg-hegesztés értelmét! Az igazi profi játékosnak nem lenne szüksége ilyen és ehhez hasonló grafikai trükközésre a jó teljesítményhez...Grafikai butításkor az ellenfél is jobban látszik!Ahhoz már nemigazán kell tudás,hogy lelője!Az egyik már látja(hála az űberfasza cfg-nek)a másik még nem és meghal!Az első ezért szerintem nem profi.Nem igaz? ...No comment
A (cod1)grafikai cfg-trükközésre kerestem egy példát,de sajnos nem találtam videót róla!Biztosan láttátok,de 'talán' Valaki nem.Nagy,dombos,füves pálya(talán Brecourt volt a neve),itt-ott magas sövénnyel egy-két romos fedezékkel,lövészárokkal és két föld alatti átjáróval.Itt arról volt szó,hogy az összes fa és bokor leveleit eltüntették egy "ügyes" cfg-beállítással...A "hősünk" bebújt egy bokorba és onnan osztott mindenkit!
Mintha már feltettem volna korábban ezt a kérdést:Miért kell módosítani az eredeti cfg-n,ha valaki annyira ügyes játékos?Trükkössel lehet,hogy Én is jobb lennék! (nem mintha ez valamit is számítana...)
Bevallom,hogy nálam is kissé módosított cfg-m van,de csak a DEMO On/Off *,a maxfps125(sok szerveren,ahová járok ez a megengedett maximum),és a /Quit * van beállítva!
szerk: * Bind-parancsok
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Sirandrish
legenda
válasz athomi #19396 üzenetére
és ez a legdurvább az egészben...nem elég hogy ilyen cfgk vannak hanem még a szerot is ugy állitják be hogy jó legyen...ezért nem megyek más szerojára..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #19395 üzenetére
ezek a cfg-k CB warra vannak beállítva
CB waros szerók jórésze úgy van beállítva, hogy ne vágjon ki ilyen parancsok átírása miatt[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz SystemRoot #19392 üzenetére
én kipróbáltam ilyen ugymond "profi cfg-ket" de csak annyit vettem észre pl az enyémhez képest hogy a fü csak előttem 5méterre látszik..távolabb már nem..meg irkafirkák sincsenek a falakon meg ilyesmi...szoval semmi extrát nem láttam a grafikai csunyitások melett..viszont a pb baszkodfott is kifele mert lodscaskinned meg ezek 4en voltak szoval...
-
Sirandrish
legenda
-
feka007
veterán
Adjatok már pár paintball IP-t vagy legalább azt hogy hol találok
-
SystemRoot
őstag
válasz Gergello #19384 üzenetére
hogy mit tudnak?
Hát valami elképzelhetetlenül ronda grafikát. Rondább mint a Cod1, de komolyan, és sokkal.
Viszont tisztábban látsz, nagyobb a látószög, több az fps, stb.Amúgy feltettem a saját cfgmet a szerveremre ha érdekel valakit:[link]
Ezt nem én találtam ki, neten összszedett profi cuccok konglomerátuma.
Üdv.
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
kerlac
őstag
válasz Sirandrish #19389 üzenetére
ha már ovis szint: nekem meg örékéletem van és plusz egy mindenre amit mondasz, bi-bi--bi
-
feka007
veterán
Paintball IP-ket adjatok pls!
-
Sirandrish
legenda
az nem jő mert higanyrugany mozgásom van és nem tudnak eltalálni
-
horyk
senior tag
válasz Sirandrish #19387 üzenetére
Nekem meg olyan cgf-om van ha rám lősz meghalsz !
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Sirandrish
legenda
válasz Gergello #19386 üzenetére
jó majd árküldön ha kész de egyelőre még csak azok a skulók ölnek aik eltalálnak..most azon dolgozom hogy ha a levegőbe lövök is feküdjön valaki
-
Gergello
addikt
válasz Sirandrish #19385 üzenetére
majd küldd már át pls
Amúgy ha vmilyen szinten is csapatban akarsz játszani, akkor érdemes megvenni eredetiben, anélkül elég nehéz bekerülni bárhova is. -
Sirandrish
legenda
válasz Gergello #19384 üzenetére
simán..én most épp dolgozom egy "nemhalokmegésmindenskulomhalálos.cfg"-n
-
Gergello
addikt
válasz SystemRoot #19377 üzenetére
Leírnád, hogy mit tudnak ezek a profi cfgk?
nodie.cfg, ugye Andris -
horyk
senior tag
válasz sHafiii #19379 üzenetére
UAV, Air, még jó hogy helikoptert nem hívtál !
Ezért is kerülöm a sok szánalmas PUB szervet.Legjobb az airstrikeban mikor SD játszanak és kezdésnél elkűldik az ellenfél kezdőpontjára! Szánalmas !
[ Szerkesztve ]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
sHafiii
tag
Találtam egy cfg-t, de ez nem számít csalásnak? Ha igen, ha nem, ezeket hogy kell beállítani? Mert le vannak írva ezek a kódok egymás alé, és mit csináljak vele?
Más: Most voltam [ASF] szerveren. Egész jó. SD, nem HC, egész jók járnak oda. Huuuu ahogy most játszottam... elég vicces volt. Crashen elmentem balra, fel a házba. Ott kiszedtem 1-2-őt A ház körül. Haver eldobja a bombát. Felveszem a bombát. Visszafutok a kezdőnkre. Éreztem, hogy jön utánam a gyerek a házból, visszadobtam a granyót. Srác meghalt. Megvan az UAV. Észreveszem a srácot UAV-on jön B hosszún kimegyek lövöm-lövöm elfekszik, LS. Király. Megvárom míg meghal, másik jön hátulról. Lefekszik autó mellé, kihentelem. Megvan az air. UAV még szerencsére megvolt. Látom benn van A házban. Nem hittem, hogy fent van. Ellőttem az air-t. Elkezdtem plantolni, és leszedte az air. Hát bánom hogy nem demoztam, k**va nagy volt... 6-ot kiszedtem.
♥♣♠♦♥♣♠♦♥♣♠♦shafish♥♣♠♦♥♣♠♦♥♣♠♦
-
sHafiii
tag
válasz SystemRoot #19377 üzenetére
OK, köszi a segítséget. Nincs véletlen eladó eredeti COD4-ed?
-
SystemRoot
őstag
válasz Undoroid #19375 üzenetére
Hmm,
Hát én nem értek egyet.Elmondom hogy szerintem mit kell csinálni ha arra törekedsz hogy jó játékos legyél, és sikeres klánod legyen.
sHafiii:
1. Állítsd be egy profi cfg-t, interneten találsz eléggé szépen kidolgozottakat. Fixeld az fpsed. Ha lehet 125, 250, 333 -on.
2. Csak Promodos szerókon játszál, és azokból is inkább az igényesebbeken (Dignitas). Egyáltalán ne játszál sima pubon, mert megszokod az idióta gagyi stílust és soha nem fogsz fejlődni. Nagyon sokan megszoknak egy idióta stílust, amivel lehet játszani sima pubon és nem halsz meg, de ha felmész egy komolyabb szeróra azt veszed észre hogy állandóan meghalsz.
3. Ne játszál pub SD-t, mert hülyeség, semmi köze a warokhoz, ezt csak klánban lehet kitanulni. Amit fejlesztened kell az a skill, TDM-et vagy FFA-t játszál, mást ne.
4. Csak 3 fegyvert van értelme kigyakorolni, ugyanis a Cod4ben az a szomorú hogy egyértelmű hogy melyek a legjobb fegyverek: ak74u, ak47, m40a sniper. Plusz gyakorolj úgy hogy csak desert eagle-el mész, meg úgy is hogy csak kés.
Amit még érdemes csinálni hogy az alap (nem automata) shutgunnal mész, ez azért jó mert a rántásokat segít megtanulni, valós waron persze ne nagyon használd, de gyakorlásnak jó.
5. ha fent vagy a Dignitas szerverén és látsz valami nagyon highos srácot a szerón, akkor specteld.Ha ezeket az irányelveket követed akkor nagyon hamar és magas szintre fogsz eljutni. Tapasztalatból beszélek.
Üdv, SR
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Pitbullos
aktív tag
válasz Undoroid #19375 üzenetére
az nem ritka kulfoldi szerokon hogy gratulalnak ha elso vagy
mig nem voltak szervereink csak kulfoldi szervereken jatszodtam eleg sok szeron de mindenutt normalis tarsasag volt .
sajnos ez nem mondhato el a magyar kozosegrol. 5 szervert mukodtetek es rengeteget bannoltam kickeltem es mind magyarokat mert jartak kulfoldiek is sokan hozzank de azok tudtak normalison jatszani a zombi modok azok rendesen vonzzak a sok parasztot
2 het alatt tobb mint 60 bant osztottam ki amikor elinditottam a btd zombi szervert pb nem megy a moddal igy aztan egyebb nem volt anyazas csalas buggolas be is szuntettem a modot.[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Undoroid
őstag
válasz sHafiii #19366 üzenetére
Szia!
Ha fejlődni akarsz,akkor próbálj ki minden játéktípust (normál vagy HC ffa,sd,tdm,hq,stb...)Próbálj ki minden fegyvert és rájössz majd,hogy a Te játékstílusodhoz melyik "fekszik" a legjobban!Ne ragadj le egynél,mert minden játékmód más és más taktikát igényel egy adott pályán!
'Konfig-hegesztést' és egyébb (a játékot "megkönnyítő" trükköket) ne használj,mert így az egész gyakorlásod/fejlődésed kárba veszhet...Emlékszem,amikor megjelent az 5.rész demója 3 kipróbálható mappal,néhány nappal azután már hackelt konfiggal alázott mindenkit egy "nagy tudású player" ...Még nézni is rossz volt,amit csinált!
Szerver:Az a helyzet,hogy a honi szervereken való játék közben "túl jól" játszol akkor csítereznek/KICK/BANN-olnak,ha utolsó vagy,akkor LÁMÁZNAK,ha futsz előre,akkor RUSHER vagy,ha véded a csapattársaid hátát,akkor KEMPER...Ez van!Sajnos hiába mész bárhová(külföldi szeróra),előbb-utóbb összefutsz egy ilyen honfitársunkkal...sajnos!
Vannak pozitív tapasztalataim is:Az egyik külföldi szerveren a játék végén többek gratuláltak az első helyezett játékosnak!Ez igen ritka...
-
LamaCube
addikt
válasz sHafiii #19373 üzenetére
Aki fejlődni akar az alapítson klánt vagy lépjen be egy cbs-klánba és gyakoroljon taktikoljon én csak kultúráltan szeretnék játszani és ezen a szerón eddig megtehettem, és aki csak kikapcsolódni akar és játszani annak ajánlom ezt a szervert.A slotot mire érted ,hogy a szeró hány slotos?14 slot nem sok,ha arra gondoltál.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
feka007
veterán
Van olyan klán akik pamon tolják, netán csakúgy egymással, és csatlakozhatnák?
-
horyk
senior tag
válasz LamaCube #19369 üzenetére
Akkor már a szerver IP-jét is írd már le légyszíves !
-
LamaCube
addikt
válasz sHafiii #19356 üzenetére
Ismerem a szerót 1b1k a szabály ami azt jelenti,hogy 1 beszólás 1 kick.Stat miatt nem bannolnak tutira. Nem gyerekek az adminok majdnem mind családos ember a legkultúráltabb magyar cod4-es szerver.Nincs "lowozás" meg "szarlámázás" meg stb. gyerekes beszólás,mert azonnal kicket kap az ember.És ezt hangsúlyozzák is a consol-on keresztül.De felmégy a honlapjukra és kérdezheted ,hogy miért kaptad és válaszolni fognak rá,mert minden kickel tisztában vannak.Én ritkán cod4-em ,de csak is azon a szerón és éppen ezért,mert keményen fellépnek a "nagyarcú beszólogatójánosok"ellen.
Ne vedd magadra nem rád értettem,de tutira nem a 10:1es statod miatt kickeltek.Láttam már nem egyszer 23:3 meg jobb statokat is és nem lettek bannolva és fordítva is igaz ,ha 1:20 a statod ,nem foglalkozik vele senki ,de aki beszól,hogy de low vagy ilyen stattal azt keményen repítik...[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
SystemRoot
őstag
válasz sHafiii #19366 üzenetére
Magyart nem. Szerintem nincs is. Külföldiből is kevés van, ahol Promod szeró megy.
(#19367) ---gabika---
fölösleges ezzel fáradnod, nem lehet azzal jobban játaszni. Desert Eagle-el én is sokáig görgővel lőttem, de rájöttem rosszabb, túl pontatlan, úgyhogy bénább dolog.
A komoly fegyverekkel pedig nem tudnak görgőzni mert azokon limit van a játékban és csak ugyanolyan gyorsan lőnek.Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
---gabika---
tag
HY ALL!
Az lenne a kérdésem h ért e itt valaki a PB-hez?
Be szeretném tenni a pbcfg-be azt a sort h ha valaki görgővel lövöldözik akkor rugja ki a francba de nem jövök rá h h kell megcsinálni. PLZ help! -
sHafiii
tag
válasz SystemRoot #19365 üzenetére
Hát promodos szerverre gondoltam. És skill fejlődésre. Ismersz valami jó magyar promod szervert akkor így kérdezem.
-
SystemRoot
őstag
-
sHafiii
tag
válasz SystemRoot #19363 üzenetére
Nem rossz. Magyar szervert nem tudsz, ahol lehet jól fejlődni?
-
sHafiii
tag
-
SystemRoot
őstag
válasz sHafiii #19358 üzenetére
én 5000ft ért vettem ebayről eredetit.
Egyébként meg akkor úgy kell neked.
#19359 horyk
hmm érdekes nekem ennél jobb gépem van és nem stabil a 250. Pedig űberfasza cfg-t használok.
Na mind1, egyszer majd ráállok és stabilizálom.[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
válasz SystemRoot #19355 üzenetére
E6420@3,2; 2GB Ram; EVGA 8800 GTS 320MB OC, Win XP.
sHafiii Már 13k-ba kerül !
HC SD PUB Countdown map OMG ![ Szerkesztve ]
-
sHafiii
tag
válasz SystemRoot #19357 üzenetére
Mert nincs eredetim. 9900-ért meg nincs pénzem venni
-
sHafiii
tag
Oh My God! =P.S=* klán HC SD PUB szerverén Countdown mappon zene onnal 10-1-es statom volt és bant kaptam. Hát ez a a mai Magyar admininteligencia.
-
horyk
senior tag
válasz BalaNce87 #19353 üzenetére
Singlibe nekem 60 fps-em van míg multiban 250 fixen.
-
BalaNce87
addikt
Nemtudom vki észrevette e, de a játék singlebe szebben néz ki, a textúrák legfőképp, de úgy összképileg, meg a fegyverek is szórnak furcsa módon, multiba ezt minek szedték ki? talán még a grafikát megértem, bár ott a promod butításra, tehát lényegében még a gyengébb multi grafikát is lebutítják, és így jött létre a promod grafika, csak mert alapvetően jobban megy a multi, igaz ott nem lőnek 20-an egyszerre rád, de úgy átlagba ha csak állok egy helybe akkor is jóval több fps-em van multiba.
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #19350 üzenetére
Vesz a tököm 13k ért
Sirandrish miért ne lenne értelmes
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
persze..én az enyémet eladom neked csak most 9990ft-ért..
egyébként ha belegondolsz..értelmes kérdést tettél fel szerinted?
-
horyk
senior tag
Csak Serialt honnal lehetne legálisan venni a gémhez
-
horyk
senior tag
válasz BalaNce87 #19346 üzenetére
Nem téma de akkor sem lehet az 1.7est feltenni az 1.6-os megléte nélkül.
-
BalaNce87
addikt
Mondom hogy most próbálta ki életében először, azt se vágta milyen patch hogyan, mondtam neki szedd le az 1.7-et és jó lesz, most direkt megkérdeztem tőle és azt mondta hogy 1.7-et rakta csak fel, ő meg már csak tudja hogy nem kétszer tett fel egy patchet, értem hogy miről beszéltek, mert ha jól tudom az 1.6 csak egy mappack, meg szerintem az 1.7 tartalmazhatja az 1.6 javításait, bár az 1.6 inkább új mapokat tartalmaz, mint javításokat, tehát lényegében nem is patch. Nah mind1, nem téma igazából.
[ Szerkesztve ]
-
Undoroid
őstag
válasz Anubiss #19342 üzenetére
Szia!
Most jön a legfontosabb kérdés: Origi ? SINGLE!Ahhoz a DvD-meghajtóban kell lenni a COD4-lemeznek!
Esetleg valami hibaüzenetet adott?Egyszerűen megszakadt a program betöltése?
Ment egy privát is!
-
horyk
senior tag
válasz BalaNce87 #19341 üzenetére
Az 1.6-os nélkül nem lehet feltenni az 1-7-est ez 100% !
Valószínüleg ahogy Pitbullos is írta, már feltete valamikor az 1.6ost csak nem emléxik rá.Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Pitbullos
aktív tag
válasz BalaNce87 #19341 üzenetére
olyan nincs az 1.6 nelkul nem megy fel az 1.7 mert az 1.6 os tartalmazza a palyakot az ujakot es sok egyeb javitast
biztos h elotte mar feltette csak nem emlekszik ra es nem kapot szerot mert mind 1.7 be mentek[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Anubiss
tag
Egy kérdés: mitől van az, hogy a multiplayer simán elindul, de a singleplayernél csak egy pillanatra bevillan a boot kép és nem indul el?
-
Undoroid
őstag
válasz Anubiss #19313 üzenetére
Szia!
Szerintem kifelejtetted azokat az autókat,amik eleve kiégtek!Annak az ablakán próbálj átlőni oldalról!Azt hiszem,hogy ezt a BUG-ot először SystemRoot-Fórumtársunk említette meg!
A linkelt videód jó,de szerintem összetéveszted a Duty4-et a Crysis-el...Sebaj!
-
horyk
senior tag
válasz BalaNce87 #19336 üzenetére
Azt kötve hiszem ugyanis az 1.6-os patch megléte nélkül az 1.7-es nem települ.
-
okay
aktív tag
Ha valakinek ilyen problémája lesz.
Felment ugy az 1.6-os patch hogy a C:/ 300Mb helyett csináltam eleget,Temp-et üritettem,és a játék mappájába bemásoltam ezt a verziót és ugy telepitettem.Nagyon jó Football Manager: http://www.powerplaymanager.com/r421088
-
BalaNce87
addikt
Ha most raktad fel a játékot elég ha felteszed az 1.7-est, haverom is nemrég rakta fel mondtam neki próbáld ki a multit, azt nem engedte fel, mondom jah igen dobd fel az 1.7-es patchet leszedte, felrakta és már játszott is, szóval nem kell ide 1.6 és utána 1.7, felteszed az 1.7-es és működik.
-
horyk
senior tag
Elég ha csak az 1.6-os és utána az 1.7-est teszed f3l mivel az 1.6-os tartalmazza az előző verziókat is !
-
okay
aktív tag
válasz Honda Power #19331 üzenetére
De ahhoz akkor 1.4 is kell,ugye? ezt frissiti az 1.5
Nagyon jó Football Manager: http://www.powerplaymanager.com/r421088
-
horyk
senior tag
válasz Honda Power #19328 üzenetére
HAHA én kiütöttem a csávót, a 20. kérdés után feladta.
-
okay
aktív tag
Hello!
Az lenne a problémám hogy nem megy fel az 1.6os patch.MInden particiora azt irja hogy 0kb van rajta.Nem a C-re telepitettem és nem is oda ahol a Windows van.Nincs a játékon patch,ezzel kezdtem volna.
Ja és sokszor volt már fent csak most miota 1.6tal kezdtem azota rossz,nehogymár mégegyszer le kelljen szednem!
köszi![ Szerkesztve ]
Nagyon jó Football Manager: http://www.powerplaymanager.com/r421088
-
Honda Power
tag
www.akinator.com
Ki talál mindenkit akire gondolsz. Gondoltam Cpt. Price barátunkra és kitalálta...
Honda 4 Life. The Power Of Dreams...
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #19326 üzenetére
De ne itt offoljátok már szét a topikot hogy melyik gamma a legjobb !
-
Pitbullos
aktív tag
válasz SystemRoot #19325 üzenetére
ez a te velemenyed es izlesed
masoknak mas az izlese nekem max grafon 1300 felbontasba ment a two words es elmondom meg se kozeliti az oblivion[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
SystemRoot
őstag
válasz Pitbullos #19324 üzenetére
Hát nagyon pocsék az ízlésed kollega.
A Two Worlds az egy irdatlan gyenge koppintás. Gyengébb grafikával (ehhez nagyobb hardverigénnyel ráadásul). A Gothic már nem rossz, de közel sincs egy kategóriában az Oblivionnal.Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Pitbullos
aktív tag
válasz SystemRoot #19322 üzenetére
oblivion pff pocsek egy gamma
az neked szep grafikas jatek hat akkor nem tudom milyen geped lehet
annal sokkal jobb a two words abba a stilusba 100x meg a gothic 3 is jobb volt bugos de jobb
a mai szinvonalat eddig a crysis reszek es a farcry 2 viszik pc n azoknal nincs jobb jatek grafikaba.
ezert is jatszok fc 2 vel mostanaba multiba[ Szerkesztve ]
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
fiftyke
tag
válasz Honda Power #19319 üzenetére
A promodban nincs reddot.. Csak a régi pamnál volt
http://own-age.com/vids/14082
-
SystemRoot
őstag
válasz Pitbullos #19321 üzenetére
a cod grafikája és pályái sztem nem nyújtanak valami hihetetlen nagy élvezetet. Ha grafikát akarod élvezni akkor játszál Oblivionnal.
Cod az másról szól. Itt a hentelés adja az élvezetet.[ Szerkesztve ]
-
Pitbullos
aktív tag
válasz Honda Power #19319 üzenetére
ezert nem is jatszok promodon minek vettem gepet ha nem elvezhetem a grafikat meg az effekteket
-
horyk
senior tag
válasz Anubiss #19318 üzenetére
http://www.cod4promod.com innen letöltöd és leolvasod a mellékelt txt fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Anubiss
tag
Végülis ezek nem igazán bug-ok csak inkább glitchek.
A promodról tudna valaki valamiféle leírást küldeni?
-
horyk
senior tag
válasz Anubiss #19313 üzenetére
Most nem azért de kit érdekel hoyg hány dinnyét meg tányért lehet átlőni meghogy kilukad e az autó kereke.
Nekem ez alapból ki van kapcsolva.
Promodban meg hálistenkiszedtek minden szart ami nem oda kell.Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Anubiss
tag
Egy kis OFF: Multiplayer-ben hemzseg a bug. Ha valakit érdekel akkor itt lesheti meg az általam készített videót...
-
Casanova*
veterán
válasz SystemRoot #19309 üzenetére
van klánod, kiálltok ellenünk?
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Pitbullos
aktív tag
válasz SystemRoot #19309 üzenetére
biztos hogy szorakoztatobb mint az sd
-
SystemRoot
őstag
Pedig nem akkora hülyeség mint amekkorának hangzik.
Én nyomtam régen ilyen wart és bár kikaptunk de élveztem. Jó kis pörgős meccs volt. Szal nekem bejött, kell a változatosság.Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Casanova*
veterán
miért van az,hogy a rangom 55-ös szintről mindig vissza esik 40-es szintre. nem marad meg az 55-ös szint. újra raktam a codot,csináltam új profilt, újra kezdtem,végig vittem. és szintén.....
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Pitbullos
aktív tag
ps2 os fav jatekaim: grand turismo, metal gear solid , bournout ,resident evi reszei
-
Sirandrish
legenda
-
horyk
senior tag
válasz Sirandrish #19300 üzenetére
Csak ezért gondoltam :
--------====Okami (Amaterasu) & Legend of Zelda (Link)====--------Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Gergello
addikt
Aki játszott már tétre tdm wart, mondjuk cb-n az tudja, hogy mennyire rossz. majdnem rosszab mint az 1on1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest