-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sHafiii
tag
Itt van két Promod (magyar) szerver. Komolyan mondom, ezek az emberek mentik meg a magyar pub-ot.
TDM: 193.142.209.145:28998
SD: 193.142.209.145:28996Nem hagyományos Promod, mert egy csapatban három csipa is lehet. De amúgy ugyanaz. Modik jófejek és hát nem prok, de med skillesek járnak simán oda. Szóval lehet fejlődni rendesen, főleg ha csipa vagy.
♥♣♠♦♥♣♠♦♥♣♠♦shafish♥♣♠♦♥♣♠♦♥♣♠♦
-
sHafiii
tag
válasz
Motaba78 #19774 üzenetére
Sok lehetőség van...
TDM?; SD?; FFA?; Sabotage?... Attól függ milyen skilled van. Én TDM-et ajánlom. Azon belül pedig ezt a szervert: 80.249.169.5:28962.
Ezt az IP-címet kell beírnod a CoD4 konzoljába. Konzolt a 0-ával kell megnyitni. Ha nem bírod, akkor menj be Options->Multiplayer-> Enable Console->Yes. És ezután beírod a console-ba, hogy : /connect 80.249.169.5:28962 Ennyi. Remélem segítettem.
-
sHafiii
tag
Amit felveszek a játékban demot, azt hogy lehet fragmovie-ba tenni? Át kell konvertálni vmibe? És milyen programmal csináljam a moviet? Vagy van valahol ehhez egy tutorial?
-
sHafiii
tag
Nem tudtok valami olcsó COD4-et, Újat? 10k alatt?
-
sHafiii
tag
Valaki tud nekem tolni egy olyan cfg-t, ami leveszi az ilyen buzi falfirkákat, meg zavaró tényezőket? Fű, meg ilyenek maradhatnak. Csak a fal ne legyen olyan kidolgozott.
-
sHafiii
tag
Találtam egy cfg-t, de ez nem számít csalásnak? Ha igen, ha nem, ezeket hogy kell beállítani? Mert le vannak írva ezek a kódok egymás alé, és mit csináljak vele?
Más: Most voltam [ASF] szerveren. Egész jó. SD, nem HC, egész jók járnak oda. Huuuu ahogy most játszottam... elég vicces volt. Crashen elmentem balra, fel a házba. Ott kiszedtem 1-2-őt A ház körül. Haver eldobja a bombát. Felveszem a bombát. Visszafutok a kezdőnkre. Éreztem, hogy jön utánam a gyerek a házból, visszadobtam a granyót. Srác meghalt. Megvan az UAV. Észreveszem a srácot UAV-on jön B hosszún kimegyek lövöm-lövöm elfekszik, LS. Király. Megvárom míg meghal, másik jön hátulról. Lefekszik autó mellé, kihentelem. Megvan az air. UAV még szerencsére megvolt. Látom benn van A házban. Nem hittem, hogy fent van. Ellőttem az air-t. Elkezdtem plantolni, és leszedte az air. Hát bánom hogy nem demoztam, k**va nagy volt... 6-ot kiszedtem.
-
sHafiii
tag
válasz
SystemRoot #19377 üzenetére
OK, köszi a segítséget. Nincs véletlen eladó eredeti COD4-ed?
-
sHafiii
tag
válasz
SystemRoot #19365 üzenetére
Hát promodos szerverre gondoltam. És skill fejlődésre. Ismersz valami jó magyar promod szervert akkor így kérdezem.
-
sHafiii
tag
válasz
SystemRoot #19363 üzenetére
Nem rossz. Magyar szervert nem tudsz, ahol lehet jól fejlődni?
-
sHafiii
tag
-
sHafiii
tag
válasz
SystemRoot #19357 üzenetére
Mert nincs eredetim. 9900-ért meg nincs pénzem venni
-
sHafiii
tag
Oh My God! =P.S=* klán HC SD PUB szerverén Countdown mappon zene onnal 10-1-es statom volt és bant kaptam. Hát ez a a mai Magyar admininteligencia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Háztartási gépek