Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxes
tag
quick quit-os bind hogy van ?
-
okoska.
csendes tag
válasz
Sirandrish #21196 üzenetére
CB-s mapok közül szinte a Backlot zabálja legjobban a gépet...
-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #21195 üzenetére
cod4be?
Backloton 40-60FPS-t is számit..anno tesztelgettem
még ide a topicba be is raktam a képeket -
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #21194 üzenetére
nem úgy értettem.hanem hogy teljesítményt nem üti meg annyira. nem vesztesz annyi fpst.
-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #21193 üzenetére
hát azért cod4-be látszik bőven ha rajta az AA...a kocsik szélei szinte hullámzanak ha nincs AA...a fegyver is tiszta rece..azt mind eltünteti az AA
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #21191 üzenetére
nem üt akkorát manapság az AA, sztem belefér bőven a 125fps-be.
Én 2xAA-t ajánlok.üdv.
-
válasz
Sirandrish #21191 üzenetére
ok!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Neil Watts #21190 üzenetére
1. nézd meg
2. ugy lődd be hogy 125 meglegyen fixen
3. szvsz a AA-t felejtsd el...már ha kell a 125 fps -
-
v!ct0y
veterán
válasz
Neil Watts #21188 üzenetére
92-93
-
Szerintetek egy alapon járatott Phenom/Phenom II+9600 GT az hány FPS-t hozna?
-
SystemRoot
őstag
válasz
jaffa 2843 #21185 üzenetére
há nekem működik. benyomom, és következő életnél már azzal kezdek. és sztem jól copyztam be.
-
tomi_mod
aktív tag
válasz
cellpeti #21182 üzenetére
Üdv!
Áttúrtam pár fórumot és sok egyezés után olyasmi jött ki hogy:
Elméletileg csak Win7 alatt vannak ilyen problémák...megoldás, jobbklikk a Cod parancsikonján, Tulajdonságok -> Kompatibilitás, és beállítani valami "korábbi"rendszerre.
Az esetek 10%-ban ez segített, de ha nem akkor a következőd próbáld,
valahol azt írták, hogy a PB szolgátatások beállításával lehet gond...nézzük
Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök ->Szolgáltatások itt látni kellene egy listát kis fogaskérék ikonokkal
Megkeresed a PnkBstrA és B sort majd mindkettőn a következőt kell csinálni...jobb klikk Tulajdonságok -> Bejelentkezés lapfül és itt lesz egy pipálható sor, hogy a szolgáltatás együttműködhet az asztallal, ide pipa, egy restart és elvileg OKA megoldás működött a tipp írójánál, viszont annyi negatívuma lett, hogy írása szerint másnap megint kapott hibaüzit de akkor már mást
szal...de egy próbát megér
Szerk:
Ja és mégvalami, elég jó szokott lenni a PBsvc vagy valami hasonló nevű PB ""javító"" progi, érdemes leszedni és futatni ha sokszor kidobál -
válasz
SystemRoot #21175 üzenetére
ezek nekem sajnos nemműködnek.
kiirja hogy "unknown cmd ak47"
promod alatt próbáltam bizony, de nem vál classt/fegyvert :S -
-
henesa
aktív tag
válasz
SystemRoot #21177 üzenetére
Te ehhez a cfg-hez a pb mit szól multkor pár dolgot átállítottam itt linkelte valaki
utána igen sok szeró ugy kivágott mint a szél ezzel nincs ilyen? hozzáteszem csak pubolni szoktam" tudom oda minek a cfg-zni" -
cellpeti
nagyúr
Erre valaki?
-
SystemRoot
őstag
válasz
okoska. #21180 üzenetére
de érdemes, sok jó dolog van benne, a paradoxéban is vannak jó dolgok, én vegyítettem a kettőt és módosítottam a saját ízlésemre.
meg mondjuk van még benne pár dolog másoktól is.
egyébként megoldottam a problémám.
seta r_specular 1
seta r_rendererInUse "Shader model 3.0"
seta r_rendererPreference "Shader model 3.0"és így már szépen tükröződik.
be is raktam bindre, így tudom kapcsolgatni. -
okoska.
csendes tag
válasz
SystemRoot #21179 üzenetére
yitch3-at nem érdemes használni. Paradox cfg-t használj, és túrd fel a resolutiont highra, és még élvezhető is, fix 125fps-el.
-
SystemRoot
őstag
válasz
okoska. #21178 üzenetére
hali, ha a játék menüből mindent maxra rakok és mindent bekapcsolok akkor sem jön vissza, ez azért van mert a yitch3 módosításai amiket átvettem, eléggé megbuherálják a megjelenítést, de nem tudom hogy melyik beállítása az ami kinyírja ezt. Próbáltam többet visszarakni defaultra de nem segített.
-
okoska.
csendes tag
válasz
SystemRoot #21177 üzenetére
Hello!
Depth Of Field, Shine?
-
SystemRoot
őstag
valaki pls segítsen már nekem, nem tudom visszavarázsolni a cfgmbe hogy tükörszerű legyen a sniper scope...
már mindent próbáltam esküszöm, nem tudom mi miatt nem megy.
itt a cfgm, ha valaki megmondaná hogyan tudom visszavarázsolni ezt akkor nagyon hálás lennék. -
chungee
addikt
válasz
SystemRoot #21175 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ilyen körülményes, de megéri későbbiekben.
-
SystemRoot
őstag
válasz
chungee #21174 üzenetére
nesze neked, én tudom, tessék:
bind 5 "openscriptmenu -1 loadout_primary:m40a3;^4m40a3"
bind 6 "openscriptmenu -1 loadout_primary:remington700;^4r700"
bind 7 "openscriptmenu -1 loadout_primary:ak47;^4ak47"
bind 8 "openscriptmenu -1 loadout_primary:ak74u;^4ak74u"
bind 9 "openscriptmenu -1 loadout_grenade:flash_grenade;^4flash"variáld ahogy tetszik.
szerk: ez promod alá van.
-
gerus1981
csendes tag
Üdv!
Párszor már összejöttünk lanozni (COD4 persze), de mindig csak az alap multival toltuk. Ki szeretnénk próbálni a promod -ot, de nem találtam sok infót arról,hogy lehet-e LAN -on is használni?!
Találkoztatok már ilyen jellegű problémával és sikerült-e megoldanotok? Na meg persze hogyan?
A válaszokat köszi:
G -
Balinov
titán
válasz
SystemRoot #21170 üzenetére
nem is, csak megijedtem, mivel eredeti a gamma
-
phanzetomox
őstag
válasz
SystemRoot #21167 üzenetére
ha anime lenne a játék én venném meg elsőnek
-
SystemRoot
őstag
válasz
phanzetomox #21151 üzenetére
az egyébként nem med. med szintel már simán a jobbak között kell lenned a legtöbb szerón.
(#21150) ~Ph'vEscha
najó de milyen server lista sorolásban? Mert a legtöbb ilyen lista az rang szerint sorolja a szervereket nem név szerint. de azért lehet beiktatok egy két spacet majd azért.
(#21166) Boci_83
jah, sztem még totál szét van esve a játék és nem tudnak belőle mutatni semmit, ezért inkább leforgattak egy ilyen kis anime filmet.
-
Pitbullos
aktív tag
meg jelent a Call of duty modern warfare 2 elsö videoja meg nézhetitek itt[link]
-
Balinov
titán
valami md5tool nevu b**asszal elobb kivagott megszokott angol szeromrol a jatek...mi a tokom lehet ez?
-
chungee
addikt
Szasztok!
A class-okat nem lehet valahogy bindbe rakni
Hogyan kell
Sztem így kényelmesebb lenne, főlegm ha jön az enemy helikoter. Akkor már azonnal ráváltom és köv spawn-nál már a kezembe lenne a hurkatöltő
-
cellpeti
nagyúr
ez mi a wrf???
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom szabad-e,de bárkit szívesen várunk a 84.2.39.249:29004 IPjű COD4 szerónkra. Most lett szeró,lehet,hogy még gagyi,de várjuk a tanácsokat!
-
Gergello
addikt
válasz
phanzetomox #21153 üzenetére
Ne vedd fel csak poénkodok.
-
phanzetomox
őstag
bocs elküldöm egy magyar tanárnak
-
Gergello
addikt
válasz
phanzetomox #21151 üzenetére
Ez nem éppen egy médium szintű megfogalmazás
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz
SystemRoot #21146 üzenetére
van egy olyan trükk , hogyha a szervernév elejére raksz egy "space" karaktert ( vagy többet ) , akkor a lista elején lesz szerverkeresésnél .
-
v!ct0y
veterán
válasz
phanzetomox #21144 üzenetére
Pontosan mit jelent az a médium szint ???
-
Balinov
titán
válasz
SystemRoot #21146 üzenetére
hat akkor fenn kell lenni.nincs mese
-
Gergello
addikt
válasz
phanzetomox #21144 üzenetére
Nekem csak időjós a szintem, az kevés mi?
-
phanzetomox
őstag
Megalakult az SG klán jelentkezni a klánba feka007 -nél lehet (feltétel : 14 évnél idősebb legyél+legalább médium szint)
-
Balinov
titán
válasz
SystemRoot #21142 üzenetére
xfireon latszodtol? nekunk anno harcaink voltak az xfire developerekkel, mert nem latszodott a szerverunk az x-en, igy alig voltak rajta.
-
frame>24
addikt
válasz
SystemRoot #21140 üzenetére
namajd benézek mosmá' a promod4final szerótokra...
-
SystemRoot
őstag
válasz
frame>24 #21137 üzenetére
jah, én sem értem miért csinál mindenki ebből akkora ügyet. én amióta újratettem a codot (több hónapja már), szartam átmenteni a profilomat. minek az? egyrészt semmi szükség rá, mert az értelmes szerókon nincs ilyen, másrészről pedig ha átmegyek egy sima másik szeróra akkor sokkal viccesebb kis szinten lenni. sztem legalábbis.
szerk:
ez a Promod Live, pedig semmi nagy extrát nem hoz, azt adja amit már réges régen adnia kellett volna a promodnak, egy stabilan kiforrott, balanced, bugmentes modot. tényleg vicc hogy csak mostanra került ki, de hát ez van. -
frame>24
addikt
Újratettem a windózt, és valami bágyadt lustaságól elindítottam a cod4 multit. (a game egy másik meghajtóra volt téve, de az ÚJRainstallált Oprendszer alatt volt telepítve.
Csak ki akartam próbálni, hogy indul-e. Elindult, de ugye a "nem egyezés" miatt, RESETELTE az accomat!!!!!!!!
'nyád!nem tudom, ezért a hiábért miért kell ezzel büntetni??!
-
Pitbullos
aktív tag
Pitbull klán uj honlapja cod4 ,cod waw, fc2 [pitbullos.clanbazis.com]
-
válasz
SystemRoot #21128 üzenetére
Na erre kíváncsi vagyok. Vmi szeró van már vhol?
Lehet, hogy egyszerűbb lett volna, ha előlről kezdik az egészet... -
cellpeti
nagyúr
válasz
SystemRoot #21132 üzenetére
Ok
-
SystemRoot
őstag
válasz
~Ph'vEscha #21129 üzenetére
jobb késöbb mint soha.
(#21131) cellpeti
ne használj modernRcon-t, csak a baj van vele. neten megtalálod a parancsokat, és csináld manuálisan amit akarsz.
üdv.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Itt mi a gebasz?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Olyan embert keresek,aki tudna nekem segíteni szerver ügyben,hogy mit hogyan és miért,mi hogy működik és miért,tippek,tanácsok,trükkök érdekelnének!
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz
SystemRoot #21128 üzenetére
1 és fél év alatt sikerült összedobni egy normális war modot , grat .
-
SystemRoot
őstag
ha jól látom nem volt még róla szó, de kiadták a Promod Live-ot, ami ígéreteik szerint az utolsó egyesített és helyesbített Promod lesz.
Amúgy gyakorlatilag ez egy Promod 4.31, 4.22 hitboxal, és a Promod4Final bugfixeivel.
Üdv, SR
-
Imi Csabi
tag
Driverek-ből gondolom, hogy a legfrissebb van fent.
- Pontosan milyen vasad van?
- Integrált alaplapi hangkártyád van vagy vettél bele vmit?
- Xp vagy Pista, 32 vagy 64 bit?
- Tuning van-e?Valamilyen program, vagy folyamat fut a háttérben ami kiváltja ezt a cirkuszt.
Vegyél fel Xfiren (adatlapomon), távasztallal segítek. -
feka007
veterán
Már vagyunk 4en a klánba, dobjon pü-t, aki akar jönni.
Feltételek: -kisgyerekek (kölkök) nem kellenek (nincs kedvem sápítozást hallgatni ts-en
)
-mediumszintet megüsse az illetőInnentől kezdve nálam lehet jelentkezni
phanzetomox: Nekem ilyen akkor volt még nv vga-val, mikor leraktam tálcára és visszaléptem vagy előtte futott más játék bekapcsolás után, akkor utána nekem is marha lassú lett vmiért. Esetleg legfrisebb driver, vagy meglehet próbálni tűzfal, vírusírtó nélkül.
-
dnelb
veterán
válasz
phanzetomox #21123 üzenetére
Nekem pontosan ugyanez volt 1 éven akármit csináltam mindenhol előjött(cod2 , cod4 meg sok más game). Az okára nem jöttem rá, magától abbahagyta hálistennek, próbálj meg egy vid kari driver frissítést + 1 directxet.
-
phanzetomox
őstag
esetleg valaki tudja mért van nagy fps ingadozásom? azt csinálja hogy van kb,:200 fps-em
aztán egyszer csak elkezd laggolni 1-5 fps-em lesz várok pár percet (ezalatt ötször kapok sk-t) aztán visszajön a 200 fps és tudok játszani tovább
, ez mitől van?
-
Imi Csabi
tag
Közben még eszembe jutott vmi
Ha netán ATI-s vagy és használod az Xfiret (gondolom h ezt használod), vagy az Atitool, Ati Tray Tools nevű progik valamelyikét, akkor ezek miatt is csinálhatja ezt a jelenséget.
HA talált süllyedt a teóriám, akkor hama állítsd le őket és próbáld nélkülük a gémet.Forgalmam sincsen, h miért akadhatnak össze az egyes játékokkal, de egyik ismerősömnél ugyanezt a jelenséget csinálta, csak neki GTA 4-nél...
-
hun.user
csendes tag
Nem tudom, remélem kijavítják a sebzési-problémát MW2-ben. Például [sok példa lehetne rá, most csak egyet emelek ki] mikor Backloton mész, támadóban, és surransz azon az úton előre a középső házba, és a csipa ellő az ő kezdőjéről... Másik meg, hogy bal oldalon mész, rusholsz a folyosón, nehogy nédet kapj, aztán jön egy rosszul irányzott néd, és ami a fal mellett van [sárga] kocsi felrobban és falon keresztül mikor robban meghalsz.
Ui.: Tudom, tudom, a COD4 sosem a realitásról volt híres de azért irgum-burgum...
-
Imi Csabi
tag
Hali!
Első körben mindenképp frissítsd a gépeden a Directx-et. Aztán próbálkozz újra... Az esetek túlnyomó többségében ez segített már másoknak is.
Üdv.: IMi
-
SipiBcs
őstag
válasz
phanzetomox #21113 üzenetére
A monogramom!
DE.............. Áldásom rátok!!
(no nem mintha kellene az engedélyem)
Aztán csak ügyesen..... Sok sikert az új klánnak!
-
phanzetomox
őstag
akkor SG ? az se rossz de utána néztél hogy az nincsen-e?
-
henesa
aktív tag
Üdv Win 7 alatt tolja valaki a game-t ??
Tapasztalat?
Mert a Vistaval nékem csak szo...ás volt lehet a 7-el sincs ez másképp?? -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #21103 üzenetére
Már SG lett belőle, mert SA-ból már van.
SG minek lehetne a rövidítése?
-
phanzetomox
őstag
nem imádjuk
-
phanzetomox
őstag
válasz
Sirandrish #21103 üzenetére
-
phanzetomox
őstag
válasz
~Ph'vEscha #21101 üzenetére
jó lett
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest